Sunday at 20:473 days Mali Mijailovic konstitucijom, kretnjama, stavom, cak i likom nevidjeno podseca na PSDa!Izuzetan talenat, jos malo da poradi na skok sutu i opasan ce biti...
Sunday at 20:533 days 4 minutes ago, Nebojsa said:Mali Mijailovic konstitucijom, kretnjama, stavom, cak i likom nevidjeno podseca na PSDa!Izuzetan talenat, jos malo da poradi na skok sutu i opasan ce biti... On je jos fizicki vrlo nerazvijen, sto je i logicno s obzirom na godine (on valjda jos ni nema punih 18). To ce mu biti neophodno u seniorskoj konkurenciji. Neka se ugleda na Mitra..
Sunday at 21:013 days Bogdan potvrdio da mu je Zeljko rekao da treba da vodi do kraja finala. Ali cini mi se da se necka oko toga..
Sunday at 21:413 days 53 minutes ago, Nebojsa said:Mali Mijailovic konstitucijom, kretnjama, stavom, cak i likom nevidjeno podseca na PSDa!Izuzetan talenat, jos malo da poradi na skok sutu i opasan ce biti...Bukvalno smo istu priču vodili na utakmici. Moramo da vidimo gde je PSD bio i šta je radio u junu 2007.
Sunday at 22:073 days Author Koliko gifabilne fave slaze Želimir u publici tokom ovih utakmica Predivni smo, btw
Monday at 05:363 days 9 hours ago, Nikodije said:Ubedljivo najlepša utakmica kkp ove sezone, ne znam da li je do trenera ili igračaTo smo rekli i na prošloj Svaka sledeća još lepša 8 hours ago, Jimmy Kowalski said:Bogdan potvrdio da mu je Zeljko rekao da treba da vodi do kraja finala. Ali cini mi se da se necka oko toga..Kaže da mu je Žoc tako rekao, a da je Željko čovek koji drži reč Jebi Bogi, ne vadi!
Monday at 06:513 days 9 hours ago, theanswer said:Šta radi Bogdan Karajčić....Sa druge strane, Vlada Jovanovic jos jednom dokazuje da je kesa od trenera. Sledeca stanica ili Sutjeska ili Sarajevo Sparsi
Monday at 08:083 days 1 hour ago, MiddleClass said:Sa druge strane, Vlada Jovanovic jos jednom dokazuje da je kesa od trenera. Sledeca stanica ili Sutjeska ili Sarajevo Sparsi Ma, Dule je kriv za sve.
Monday at 09:072 days Može se postaviti legitimno pitanje ko je trener Spartaka i u kakvim je relacijama sa jednim bivšim trenerom bez rominga i kako to sve utiče na regularnost lige, ali nije moje da o tome govorim - zaključio je prvi čovek KSS.
Monday at 09:202 days Odjednom se stvorila slika da je Spartak maltene favorit u finalu, al kad pogledaš cene Vašington i Majk koštaju kao ceo Spartak zajedno sa VJ i pomoćnicima. To što su oduvali Zvezdu više govori o trenutnom stanju Zvezde.Btw ovaj skrnavi kls plej-of na kraju ispade zanimljiv za gledanje. Videli smo neke nove klince, videli smo Pokuovu magiju za koju nisam znao da postoji, voleo bih da Spartak ovo rastegne na tri utakmice.