Sunday at 18:533 days želimir, naša deca, domaća liga, aplauz za opštinske funkcionere iz subotice…eimao je i neku bravuru sa svetim nikolom al sam ga slušao na pola uha Edited Sunday at 18:533 days by kud u maglu Simoviću
Sunday at 19:183 days dvejnara sipa za sve pare, kao da igra protiv feneracenim igrača koji ne bira protivnika
Sunday at 20:243 days Ubedljivo najlepša utakmica kkp ove sezone, ne znam da li je do trenera ili igrača
Sunday at 20:273 days uđi nikodije nemoj se izuvaš, mi smo tolerantni prema navijačima drugih klubovanego kad si već ovde, kako je ovaj spartak uspeo vas da demolira?
Sunday at 20:293 days U kolko dobijenih se igra ovo državno prvenstvo Srbije?Ako osvojimo hoće Ćoki da izađe da nam uruči pehar?
Sunday at 20:363 days Da ponovim, klinci su nam sjajni.Negde od pola sezone pricam caletu da nikako ne treba ispustati Dujana, jos je mlad igrac, prva sezona u Evropi, imam osecaj ako ga pustimo za par sezona ima da ispadne ozbiljan zver i da nam ubaci 30 poena u nekom Fenerbahceu
Sunday at 20:443 days 7 minutes ago, goofs said:U kolko dobijenih se igra ovo državno prvenstvo Srbije?Ako osvojimo hoće Ćoki da izađe da nam uruči pehar?Nece, jer ligu vodi Udruženje klubova ma sta to bilo.