Yesterday at 05:371 day 9 hours ago, Lord Stef said:E sad, naidjoh na cifru od 5 miliona za 2 sezone al jbg, to je sto je, cene ce tek da idu u nebo. Dzabari je ozbiljan trpac, lego bi nam ko budali samar.nije dzaba, tako da ce se zvati ri parker hue hue
Yesterday at 06:581 day 8 hours ago, Jimmy Kowalski said:I Nikola Tanaskovic se spominje.Odlična zamena za Koprivu.
Yesterday at 08:251 day 9 minutes ago, ZokiAsov said:Tanasko srpski dru gordon i poku partizanski jokic, idemo radimo...Dru Gordon je bio bolji frajer
Yesterday at 08:301 day 4 minutes ago, April said:Dru Gordon je bio bolji frajerJeste pokoj mu dusi. Mislio sam na njegovog brata arona
Yesterday at 08:431 day Podseti me ovo da je u 2 najveće krađe u NBA ligi učestvovao Šek. U šestoj utakmici finala zapada protiv Sakramenta kao igrač i kao sudija na takmičenju u zakucavanju kad su pokrali za Lavina protiv Gordona.
Yesterday at 08:441 day Dolaskom Parkera bi posle godinu dana konacno dobili startnu 4 kapitalca, uz Pokua, Dylana i Tanaska kao rezervne opcije. Sto bi znacilo da Bonga vise ne bi uopste provodio vreme na 4, nego iskljucivo 3, gde ce se uglavnom smenjivati Sterling i Vanja (uz Nakica u ABA, ali u EL on svakako nije bitan), pa onda ispada da ni tu nema mesta za Bongu. Sto navodi na zakljucak o cemu sam pisao pre nekog vremena, da Isaac zeli da promeni sredinu. Koliko se moze cuti, Efes je ozbiljno zagrizao za njega..
Yesterday at 08:491 day Sterling može i na SG, puštanje Bonge bi bio težak hendikep, s obzirom da Džiberi ne igra neku jaku odbranu. Ne znam što bi Bonga pošto-poto hteo da ide, imao je najbolju sezonu u karijeri kod nas. Jedino ako se napenalio da ide nazad u Bajern, domaći teren i to.
Yesterday at 08:561 day 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Dolaskom Parkera bi posle godinu dana konacno dobili startnu 4 kapitalca, uz Pokua, Dylana i Tanaska kao rezervne opcije.mislim da nema šanse da imaš 4x igrača na PF poziciji, pogotovo jer će džaba da igra 25mins minimum a ako je fit, takvog igrača željko drži oko 30mins, makar je tako bilo sa ledayom i punteromedit sry, nisam pročitao zaključak iz prve Edited yesterday at 08:571 day by uini
Yesterday at 09:021 day 11 minutes ago, goofs said:Sterling može i na SG, puštanje Bonge bi bio težak hendikep, s obzirom da Džiberi ne igra neku jaku odbranu. Ne znam što bi Bonga pošto-poto hteo da ide, imao je najbolju sezonu u karijeri kod nas. Jedino ako se napenalio da ide nazad u Bajern, domaći teren i to.Moze i Vanja na 2, ali obojica su igraci za 25-30 minuta. Kao i Iffe (ili ko god bude doveden umesto njega), kao i Bonga. I onda nema dovoljno prostora za sve. 4 minutes ago, uini said:mislim da nema šanse da imaš 4x igrača na PF poziciji, pogotovo jer će džaba da igra 25mins minimum a ako je fit, takvog igrača željko drži oko 30mins, makar je tako bilo sa ledayom i punteromTanasko ce ionako jako retko videti parket u EL, uglavnom ako bude povredjenih visokih. Tu je pre svega za ABA, koju ce Parker kapiram igrati na autopilotu. Dylan ce po potrebi igrati i 4 i 5..
Yesterday at 09:131 day Veliki zajeb bi bilo puštanje Bonge koji je odigrao vrhunsku sezonu. Ludo burazere kakav defanzivac i telesina plus je i napadački bio ozbiljna pretnja iz drugog plana™. Ife treba da ode i Sterling da igra dvojku a Bonga i Vanja trojku.
Yesterday at 09:191 day Iz onog bonginog intervjua mocartu deluje da ce pre da ode nego ostane. Steta ako je tako, od njega smo negde najmanje ocekivali a bio je medju tri najstandardnija. Ili mozda tvrdi pazar da mu pojacamo ugovor daj boze
Yesterday at 09:201 day 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Tanasko ce ionako jako retko videti parket u EL, uglavnom ako bude povredjenih visokih. Tu je pre svega za ABA, koju ce Parker kapiram igrati na autopilotu. Dylan ce po potrebi igrati i 4 i 5..lik je pokazao da može da igra (nadigra) i zvezdine i partizanove igrače na poziciji. mali je uzorak naravno ali nešto ne verujem da će sad kada ima i momentum i prajm u godinama, birati da ide negde gde će igrati samo abu.meni se on baš dojmio. imam utisak da može da opiči 10ak minuta u euroleague komotno