Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

9 hours ago, Lord Stef said:

E sad, naidjoh na cifru od 5 miliona za 2 sezone al jbg, to je sto je, cene ce tek da idu u nebo. Dzabari je ozbiljan trpac, lego bi nam ko budali samar.

nije dzaba, tako da ce se zvati ri parker hue hue

• Replies 17.3k
  • Views 865k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

8 hours ago, Jimmy Kowalski said:

I Nikola Tanaskovic se spominje.

Odlična zamena za Koprivu.

Ni Đorđije ne bi štrčao. O Kenanu da ne pričamo.

Dragan-Bokan-i-Ostoja-Mijailovi%C4%87-42

Tanasko srpski dru gordon i poku partizanski jokic, idemo radimo...

A Parker vonabi Melo wub

9 minutes ago, ZokiAsov said:

Tanasko srpski dru gordon i poku partizanski jokic, idemo radimo...

Dru Gordon je bio bolji frajer

4 minutes ago, April said:

Dru Gordon je bio bolji frajer

Jeste pokoj mu dusi. Mislio sam na njegovog brata arona

Podseti me ovo da je u 2 najveće krađe u NBA ligi učestvovao Šek. U šestoj utakmici finala zapada protiv Sakramenta kao igrač i kao sudija na takmičenju u zakucavanju kad su pokrali za Lavina protiv Gordona.

Dolaskom Parkera bi posle godinu dana konacno dobili startnu 4 kapitalca, uz Pokua, Dylana i Tanaska kao rezervne opcije. Sto bi znacilo da Bonga vise ne bi uopste provodio vreme na 4, nego iskljucivo 3, gde ce se uglavnom smenjivati Sterling i Vanja (uz Nakica u ABA, ali u EL on svakako nije bitan), pa onda ispada da ni tu nema mesta za Bongu. Sto navodi na zakljucak o cemu sam pisao pre nekog vremena, da Isaac zeli da promeni sredinu. Koliko se moze cuti, Efes je ozbiljno zagrizao za njega..

Sterling može i na SG, puštanje Bonge bi bio težak hendikep, s obzirom da Džiberi ne igra neku jaku odbranu. Ne znam što bi Bonga pošto-poto hteo da ide, imao je najbolju sezonu u karijeri kod nas. Jedino ako se napenalio da ide nazad u Bajern, domaći teren i to.

8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Dolaskom Parkera bi posle godinu dana konacno dobili startnu 4 kapitalca, uz Pokua, Dylana i Tanaska kao rezervne opcije.

mislim da nema šanse da imaš 4x igrača na PF poziciji, pogotovo jer će džaba da igra 25mins minimum a ako je fit, takvog igrača željko drži oko 30mins, makar je tako bilo sa ledayom i punterom

edit sry, nisam pročitao zaključak iz prve

Edited by uini

11 minutes ago, goofs said:

Sterling može i na SG, puštanje Bonge bi bio težak hendikep, s obzirom da Džiberi ne igra neku jaku odbranu. Ne znam što bi Bonga pošto-poto hteo da ide, imao je najbolju sezonu u karijeri kod nas. Jedino ako se napenalio da ide nazad u Bajern, domaći teren i to.

Moze i Vanja na 2, ali obojica su igraci za 25-30 minuta. Kao i Iffe (ili ko god bude doveden umesto njega), kao i Bonga. I onda nema dovoljno prostora za sve.

4 minutes ago, uini said:

mislim da nema šanse da imaš 4x igrača na PF poziciji, pogotovo jer će džaba da igra 25mins minimum a ako je fit, takvog igrača željko drži oko 30mins, makar je tako bilo sa ledayom i punterom

Tanasko ce ionako jako retko videti parket u EL, uglavnom ako bude povredjenih visokih. Tu je pre svega za ABA, koju ce Parker kapiram igrati na autopilotu. Dylan ce po potrebi igrati i 4 i 5..

Veliki zajeb bi bilo puštanje Bonge koji je odigrao vrhunsku sezonu. Ludo burazere kakav defanzivac i telesina plus je i napadački bio ozbiljna pretnja iz drugog plana.

Ife treba da ode i Sterling da igra dvojku a Bonga i Vanja trojku.

Iz onog bonginog intervjua mocartu deluje da ce pre da ode nego ostane. Steta ako je tako, od njega smo negde najmanje ocekivali a bio je medju tri najstandardnija.

Ili mozda tvrdi pazar da mu pojacamo ugovor daj boze

14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Tanasko ce ionako jako retko videti parket u EL, uglavnom ako bude povredjenih visokih. Tu je pre svega za ABA, koju ce Parker kapiram igrati na autopilotu. Dylan ce po potrebi igrati i 4 i 5..

lik je pokazao da može da igra (nadigra) i zvezdine i partizanove igrače na poziciji. mali je uzorak naravno ali nešto ne verujem da će sad kada ima i momentum i prajm u godinama, birati da ide negde gde će igrati samo abu.

meni se on baš dojmio. imam utisak da može da opiči 10ak minuta u euroleague komotno