Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Fun fact:

Delegat jučerašnje utakmice Partizan - FMP je bio jedan od zrenjaninskih naprednjaka što su bili u Kosjeriću kada je bio onaj sukob ispred zgrade opštine.

• Replies 17.6k
  • Views 889.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Ne pamtim ovakvo ludilo na mrežama

Na.dva podkasta klipovi Mijailovića, sve sa analizama kretanja, komunikacije i praćke, najveći sin Mionice posle Živojina Mišića, vratio se sinoć kući autobusom, AK-47.. ..ko beše taj Panter?

Koliko nama nedostaje košarka u stvari

Kolko bese pouzdan onaj Luca D'alesandro ili tako nesto, insajder sa tvitera? Pozivajuci se na grcki SDNA dovodi nam Dzabarija Parkera

Ne verujem ja sam pre neki dan ostoji spomenuo parkera kaze nece zelimir da cuje, mrzi ga ko nemca. Reko ajde onda hoard-a, kaze videcemo

36 minutes ago, Lord Stef said:

Kolko bese pouzdan onaj Luca D'alesandro ili tako nesto, insajder sa tvitera? Pozivajuci se na grcki SDNA dovodi nam Dzabarija Parkera

Grčki SDNA je poprilično pouzdan. Zato i prepisuje taj Luka.

I ovaj potvrdjuje. Daj boze da je tacno.

valjda smo do sad naučili da onaj čije ime svi pominju, obično ne potpiše

fantom

čeka dantea

Džiberitm bi nam bio pakao dobro pojačanje, odličan igrač baš na mestu koje nam je najtanje.

malo će da duva promaja u odbrani

ko ga jebe, igraćemo na koš više

Igracemo zonu

E sad, naidjoh na cifru od 5 miliona za 2 sezone al jbg, to je sto je, cene ce tek da idu u nebo. Dzabari je ozbiljan trpac, lego bi nam ko budali samar.

5 milki za 2 godine wacko

I Nikola Tanaskovic se spominje.

pakuj

7 hours ago, Jimmy Kowalski said:

I Nikola Tanaskovic se spominje.

On je prilična grobarčina, tako da me ne bi čudilo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout