lord_s Posted June 28 Posted June 28 Pise Mozzart da su Sterling Brown i Nakic peceni. Me likey. Ljundberg, Nilikina Avramovic (Lakic) Brown, Marinkovic, Nakic Avrama sam ubacio jer je jos zvanicno nas, a sa njim ili bez njega treba tu jos jedna dvojka. 1
Vasilij Zajcev Posted June 28 Posted June 28 43 minutes ago, booyaka said: Piše se i za Vildozu. Meni je, pazi sad ovo, ćale njegove devojke rekao da nema ništa od Lukinog dolaska u KKP Lik je odličan majstor za klime, inače. 5
smooth.Op Posted June 28 Posted June 28 Mislio sam da smo odustali od Monekea kad je došla vest za Majka, pošto su poprilično sličan tip igrača. Znam da je išla priča da Baskonija traži milion i da se pregovara niža cifra, pa sam pomislio da će platiti to eventualno ako propadnu sve druge opcije.
Vasilij Zajcev Posted June 28 Posted June 28 Pa ćale te neke naše odbojkašice s kojom je Vildoza. Znam mu ime, ne znam nadimak..
Milošica Posted June 28 Posted June 28 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel i tebi namestao klimu? Meni je nameštao majstor Tasa, ćale neke odbojkašice. Ne znam je li taj. 1
Vasilij Zajcev Posted June 28 Posted June 28 Evo proverio sam, Vildozina devojka se preziva Tasić.. 1
BWA Posted June 28 Posted June 28 Vildoza mu zet a on ugrađuje klime. Jedino ako baš voli da ugrađuje klime 1
Recommended Posts