Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

22 minutes ago, smooth.Op said:

Zato kažem da ima smisla Dylan uparen sa TJ. Gradi svog čoveka na skoku školski, ne treba on da kupi lopte.
Optimističan sam u tom pogledu. Limitiran je Dylan i u odbrani pika, zato i nije provodio dosta vremena na petici.

Ovo malo sto sam gledao Malagu sad u plejofu, skidaju loptu sa glave Dylanu ko i Daviesu. Da su u pitanju nase utakmice, sve bi vrvelo od standardnih komentara gde smo nasli mrtvog belca. Inferiorian je i u odnosu na Garubu i Fernanda.

Njegova prednost je sto ti daje sirinu u napadu i to je jedini razlog sto je Zeljku interesantan. I u tom smislu posle Kaminskog i Davies, dobili bismo jos jednog takvog igraca.

• Replies 17.3k
  • Views 859.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Just now, Jimmy Kowalski said:

Inferiorian je i u odnosu na Garubu i Fernanda.

kao i vecina euroleague centara

nisam gledao lika, samo, ova dvojica su bas ozbiljni likovi.

Edited by uini

Mene Osetkovski stilom podseća na Smailagu 1/1. Gledao nekoliko minuta protiv Reala i iste stvari radi - pod protivničkim košem se vrti u prazno ko na ringišpilu, trojke sipa kad ga krene, naivne faulove pravi, pokretljiv jeste, zagrđivanje ne postoji.

41 minutes ago, Muzzy said:

Mene Osetkovski stilom podseća na Smailagu 1/1. Gledao nekoliko minuta protiv Reala i iste stvari radi - pod protivničkim košem se vrti u prazno ko na ringišpilu, trojke sipa kad ga krene, naivne faulove pravi, pokretljiv jeste, zagrđivanje ne postoji.

Pakuj.

osetlovski se i zvanično rastao sa malagomtm

Veceras i bez Duana i Pokua.

Morace Sekularac, Danilovic i Mijailovic zestoko da zapnu..

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Morace Sekularac, Danilovic i Mijailovic zestoko da zapnu..

Je l` se igra za 3. mesto?

D

Just now, kronostime said:

Je l` se igra za 3. mesto?

D

ovo je za trece mesto

3rd team countries

Poslednja prilika za Majka da razbije i osigura novi ugovor

11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ovo da slučajno ne pobedimo pa moramo još da se patimo.

Inače žao mi brata Majka, šta on radi trenutno i zašto to nikome nije jasno. Ajde Balša bar da se ispiše, a ionako deluje ko Patrik Juing tamo na terenu.

gde je uopste ovaj ivent. na areni i rtsu nas delje zenska litva zensku srbiju

kronos u fazonu, tako im i treba kad salju zene

9 minutes ago, goofs said:

Ovo da slučajno ne pobedimo pa moramo još da se patimo.

Inače žao mi brata Majka, šta on radi trenutno i zašto to nikome nije jasno. Ajde Balša bar da se ispiše, a ionako deluje ko Patrik Juing tamo na terenu.

Mike je ionako navikao da po zavrsetku sezone u Evropi skokne do Kanade i tamo preko leta igra njihovu ligu..

3 hours ago, Milošica said:

Od povratnika, daj australijski dvojac.

A ona haubica iz Dubaia na kriticnoj poziciji 4, nista a?

na kom kanalu je prenos?