6 hours ago6 hr 22 minutes ago, smooth.Op said:Zato kažem da ima smisla Dylan uparen sa TJ. Gradi svog čoveka na skoku školski, ne treba on da kupi lopte. Optimističan sam u tom pogledu. Limitiran je Dylan i u odbrani pika, zato i nije provodio dosta vremena na petici.Ovo malo sto sam gledao Malagu sad u plejofu, skidaju loptu sa glave Dylanu ko i Daviesu. Da su u pitanju nase utakmice, sve bi vrvelo od standardnih komentara gde smo nasli mrtvog belca. Inferiorian je i u odnosu na Garubu i Fernanda. Njegova prednost je sto ti daje sirinu u napadu i to je jedini razlog sto je Zeljku interesantan. I u tom smislu posle Kaminskog i Davies, dobili bismo jos jednog takvog igraca.
6 hours ago6 hr Just now, Jimmy Kowalski said:Inferiorian je i u odnosu na Garubu i Fernanda.kao i vecina euroleague centaranisam gledao lika, samo, ova dvojica su bas ozbiljni likovi. Edited 6 hours ago6 hr by uini
5 hours ago5 hr Mene Osetkovski stilom podseća na Smailagu 1/1. Gledao nekoliko minuta protiv Reala i iste stvari radi - pod protivničkim košem se vrti u prazno ko na ringišpilu, trojke sipa kad ga krene, naivne faulove pravi, pokretljiv jeste, zagrđivanje ne postoji.
5 hours ago5 hr 41 minutes ago, Muzzy said:Mene Osetkovski stilom podseća na Smailagu 1/1. Gledao nekoliko minuta protiv Reala i iste stvari radi - pod protivničkim košem se vrti u prazno ko na ringišpilu, trojke sipa kad ga krene, naivne faulove pravi, pokretljiv jeste, zagrđivanje ne postoji.Pakuj.
4 hours ago4 hr Veceras i bez Duana i Pokua. Morace Sekularac, Danilovic i Mijailovic zestoko da zapnu..
4 hours ago4 hr 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Veceras i bez Duana i Pokua.Morace Sekularac, Danilovic i Mijailovic zestoko da zapnu..Je l` se igra za 3. mesto?
4 hours ago4 hr 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Veceras i bez Duana i Pokua.Ovo da slučajno ne pobedimo pa moramo još da se patimo.Inače žao mi brata Majka, šta on radi trenutno i zašto to nikome nije jasno. Ajde Balša bar da se ispiše, a ionako deluje ko Patrik Juing tamo na terenu.
4 hours ago4 hr gde je uopste ovaj ivent. na areni i rtsu nas delje zenska litva zensku srbijukronos u fazonu, tako im i treba kad salju zene
3 hours ago3 hr 9 minutes ago, goofs said:Ovo da slučajno ne pobedimo pa moramo još da se patimo.Inače žao mi brata Majka, šta on radi trenutno i zašto to nikome nije jasno. Ajde Balša bar da se ispiše, a ionako deluje ko Patrik Juing tamo na terenu.Mike je ionako navikao da po zavrsetku sezone u Evropi skokne do Kanade i tamo preko leta igra njihovu ligu..
3 hours ago3 hr 3 hours ago, Milošica said:Od povratnika, daj australijski dvojac.A ona haubica iz Dubaia na kriticnoj poziciji 4, nista a?