13 hours ago13 hr Ovo meni super..Ako Spartak pobedi Drceline i drugi put, puscamo efemp2 i neka Spartak uzme titulu..taman malo da uticemo na razudjenost sporta u Srba
13 hours ago13 hr Na ovoj utakmici nam dosta fale Dejvis, Karlik, Tajrik, Braun, Bonga, Nilikina, Lundberg i Marinkovic. Sa njima bi bilo mnogo lakse
13 hours ago13 hr moglo je ovo marketinški da se bolje organizujerecimo da dođe više ljudi na tekmu, ali da niko ne gleda, nego da se ponesu karte, šah, badminton, da se razmenjuju neke sličice......roditelji sa klincima da se dobacuju loptom, klinci preskaču lastiš.......pa onda se prključi i neko od igrača. kakav bi spektakl bio da Balša i Poku preskaču lastiš npr. a recimo Vanja i Bonga igraju između dve vatre sa klincima iza koša, a Željko sudi, pa se onda priključi i Dujan direktno sa terena, jer se smorio
13 hours ago13 hr 4 minutes ago, goofs said:Jel ovo Malden Šekularac Jr?jestesa onakvim šutom nikad igrač neće bitidžaba i tata i deda
13 hours ago13 hr Just now, kud u maglu Simoviću said:jestesa onakvim šutom nikad igrač neće bitidžaba i tata i dedaJel mu i deda Sekularac
13 hours ago13 hr 13 minutes ago, copkillah said:Više sam se nervirao tokom prijateljske sa Parizom na Sajmu.Čuj nervirao, za to sam platio kartu i otišao da gledam, a za ovo me ne zanima ni da pustim Arenu a ne da odem i gledam uz sezonsku.
13 hours ago13 hr Ako ne organizuju mec za trece mesto izmedju vecitih evroligasa, ja finale necu ni da gledam