7 hours ago7 hr 12 hours ago, Ted said:sve je to na silu.....nema tu pravog motiva niti zainteresovanostisa aspekta roditelja deteta od 11 godina, mogu da kažem da kls najviše liči na dečiji rođendan. realno se ni jednom roditelju ne ide, ali mora da ide. tako da ide, ali se ni jedan od tih eventa ne kavalifikuje kao lud i nezaboravan provod. ni blizu. kuluk bi bio približniji opis. pri tome je vlasnik igraonice po pravilu neki smrad ili smor, koji postavlja nenormalne usloveaba je već provod sa širim društvom u boljoj kafani, koji može da donese dobru terevenku i poneki događaj za pamćenjeMislio sam na to da je upravi kluba stalo da osvoje KLS posle debakla u ABA ali da nisu u stanju da mobilišu ekipu da igra makar polupristojno. Lično me zabole za KLS u ovoj formi i verujem da je to slučaj kod većine navijača. Principijelno mi izuzetno smeta neprofesionalan pristup igrača u bilo kojoj utkamici nezavisno od značaja takmičenja, ali to je druga tema.A KLS ovakav kakav je, dakle neki turnir iz dve runde krajem juna nema nikakvog smisla. Treba priznati realnost na terenu™ da Srbija nema svoje prvenstvo u kome učestvuju njeni najbolji klubovi i ogranizovati KLS tako da samo ekipe koje su u toj poluprofesionalnoj ligi učestvovale od početka sezone imaju mogućnost da se kvalifikuju za plejof i bore za titulu poluamaterskog prvaka Srbije u košarci. Edited 7 hours ago7 hr by Heaviside
6 hours ago6 hr živ nisam da vidim kako će brt dujan da protumači karaičićeve reči da ćemo da igramo i zabavimo se
5 hours ago5 hr @Midžeta , okej, dobra je fora ali on je uradio stvar zbog koje bi svi mi bili jako dugo u zatvoru.ovih dana se ljudi krivicno gone za svakakve stvari, tako da ne mogu bas da uzivam u njegovoj doskocici iz te super-zasticene pozicije.
5 hours ago5 hr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:živ nisam da vidim kako će brt dujan da protumači karaičićeve reči da ćemo da igramo i zabavimo se
5 hours ago5 hr Došli smo do toga da je kup važniji od prvenstva. Lično mi se ne sviđa ovakav pristup. KKP treba da igra uvek za sve trofeje. Sa druge strane je stvarno napravljen svinjac, od organizacije, sistema takmičenja, ograničenja broja stranaca na 4...
5 hours ago5 hr 26 minutes ago, Facundo Orellana said:Došli smo do toga da je kup važniji od prvenstva. Lično mi se ne sviđa ovakav pristup. KKP treba da igra uvek za sve trofeje. Sa druge strane je stvarno napravljen svinjac, od organizacije, sistema takmičenja, ograničenja broja stranaca na 4...ma dobro, nema veze. bio je svinjac i u kupu i u aba dok je prekoputa bila zvezda i tako. partizan jednostavno treba da batali sve gde misli da ga kradu, kao uostalom i zvezda. vrlo brzo bi se ispostavilo da zele da igraju samo kada pobedjuju, tada je pravda nastupila ( :
4 hours ago4 hr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:bilo je svinjca i bez partizanapa to i kazem, zvezda = blato, bez zvezde = epifanija, uglavnom.
4 hours ago4 hr odreagovao sam samo jer me je podsetio neki članak koji sam jutros pročitao na aktuelno.me o aba ligi Edited 4 hours ago4 hr by kud u maglu Simoviću
3 hours ago3 hr 1 hour ago, uini said:ma dobro, nema veze. bio je svinjac i u kupu i u aba dok je prekoputa bila zvezda i tako. partizan jednostavno treba da batali sve gde misli da ga kradu, kao uostalom i zvezda. vrlo brzo bi se ispostavilo da zele da igraju samo kada pobedjuju, tada je pravda nastupila ( :Nisam ti Zvezdu nigde pomenuo???Državno prvenstvo gde se dve najjače ekipe pridružuju od polufinala je baš težak wtf.