21 hours ago21 hr Kad pričate o Vanjinoj odbrani, šta to znači? Kao trudi se, nije baš ladovina kao Nedović, ili fakat uspeva da zaustavi nekog 1 na 1? Ok, dobro je čuvao Nana u Beogradu, ali na većem uzorku ja vidim neka ispadanja iz voza, pravljenja glupih faulova na 0.5 sec do kraja napada. Pričate o kolektivnoj odbrani, čitanjima ili njemu kao 1 vs 1 defenderu?
21 hours ago21 hr 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kad pričate o Vanjinoj odbrani, šta to znači? Kao trudi se, nije baš ladovina kao Nedović, ili fakat uspeva da zaustavi nekog 1 na 1? Ok, dobro je čuvao Nana u Beogradu, ali na većem uzorku ja vidim neka ispadanja iz voza, pravljenja glupih faulova na 0.5 sec do kraja napada. Pričate o kolektivnoj odbrani, čitanjima ili njemu kao 1 vs 1 defenderu?na vecem uzorku, za navedene tipove gresaka, bi i rodman mogao da se okarakterise (pogresno, naravno) kao los odbrambeni igrac.
21 hours ago21 hr 3 minutes ago, Nebojsa said:na vecem uzorku, za navedene tipove gresaka, bi i rodman mogao da se okarakterise (pogresno, naravno) kao los odbrambeni igrac.Ok, Vanja je elitni defanzivac, ili tip koji je naučio da ne bude baš smetalo u odbrani, s obzirom da je bio viđen kao ozbiljno ofanzivno oružje u mladosti? Stavio bi ga kao primarnog defanzivca na Majk Džejmsima, Kendrik Nanima i Karsen Edvardsima iz nedelje u nedelju?Ja ne želim reći da je Vanja loš odbrambeni igrač, ali sa druge strane ne vidim na osnovu čega se stalno potencira ta njegova igra u odbrani. Pa bilo bi sramota da se kao kapiten ne trudi u odbrani jel, s obzirom da u napadu nije u stanju da isporučuje konstantnost.
21 hours ago21 hr vanja nije 1/1 lockdown defanzivac ali u dobro postavljenoj odbrani, koja forsira prednosti koje ima u defanzivi, (umesto što krpi najveće slabosti, pa žrtvuje neke od boljih), on izgleda puno bolje nego što smo videli ove sezone u partizanu.nešto slično je uradio i thibs ove sezone, žrtvovao je neke od najboljih, mikala i og anunobyja, da bi pokrio rupe koje ima na pg / pf / cpisao sam u startu da mi nije po volji kako željko koristi najbolji odbrambeni asset na pozicijama pg-sf u evropi.nije sve željkova krivica & siguran sam da ima odlične razloge za sve što je uradio ali jednostavno nije dovoljno dobro za njegov nivo.
21 hours ago21 hr Ne znam da li si i koliko gledao uzivo, ali tu se njegov doprinos u odbrani bas vidi, ne pricam o 1na1 situacijama sa Nanom (a i ko bi tu bio okarakterisan kao elitni defanzivac?) ali svaka kretnja mu je dobra defanzivno, prati ceo teren, ucestvuje na skoku sto se takodje uopste ne vidi u statistici... kad pomislim sta sam gledao od Andjusica na toj poziciji i ulozi prosle sezone, Vanja je... ne znam, ali kapiras sta hocu da kazem...
21 hours ago21 hr 3 minutes ago, Johny said:Ne znam da li si i koliko gledao uzivo, ali tu se njegov doprinos u odbrani bas vidi, ne pricam o 1na1 situacijama sa Nanom (a i ko bi tu bio okarakterisan kao elitni defanzivac?) ali svaka kretnja mu je dobra defanzivno, prati ceo teren, ucestvuje na skoku sto se takodje uopste ne vidi u statistici... kad pomislim sta sam gledao od Andjusica na toj poziciji i ulozi prosle sezone, Vanja je... ne znam, ali kapiras sta hocu da kazem...nije uopšte
16 hours ago16 hr al što su pravili proslavu u kraun plazistrogo kontrolisani uslovi, tri prstena obezbeđenjagde li je after bio?
16 hours ago16 hr Meni je Nanelijevo objašnjenje kakve igrače Žoc najviše voli bilo otrežnjujuće. Sa te strane je Karlikovo zevanje na tajm autu potpuno razumljivo.
14 hours ago14 hr 4 hours ago, Midžeta said:Kako je moj bday buddy brat Poku iščilovan Možda mu se ne đuska uz Cecu.Ah wait, i on đuska.