18 hours ago18 hr za Brendona je bila vest juče ili jutros da ima nekakvu ponudu iz Japana, i da mu klub neće praviti problem po tom pitanjutako da će na toj poziciji morati da se nešto dodaje. a mislim da bi se tu menjalo nezavisno od ponuda iz Japana. jeste Brendon bio spektakularan u pojedinim delovima finala, ali sveukupno gledano nije baš imao sjajnu sezonu Edited 18 hours ago18 hr by Ted
18 hours ago18 hr Samo u svetlu visine njegovog ugovora ja nemam problem da on ode, u nekom drugom scenariju bio bih voleo da ostane deo tima.
18 hours ago18 hr 1 minute ago, copkillah said:Samo u svetlu visine njegovog ugovora ja nemam problem da on ode, u nekom drugom scenariju bio bih voleo da ostane deo tima.Najbolje da ostane, a da ga ne placamo
18 hours ago18 hr 32 minutes ago, Lord Stef said:Negde videh da Bonga ima izlaznu klauzulu 350k, sto ako je tacno treba reagovati prekjuce i podati coveku stogod trazi. A treba i ako nije tacno+1000meni bez konkurencije najgotivniji (ako ne najbolji, onda bar najkonstantniji) igrac kkp u prethodnoj sezoni, jedini pravi, obaska svecki, sampion u ovom timu. da ga dusmani ne izlomise na mecu reprezentacije zimus imali bismo potpuno drugaciji kraj sezone...
17 hours ago17 hr Mislim da i Majka treba produžiti. Koristan je igrač i pokazao je da može da pomogne timu i da nema problema da bude 12. opcija.
17 hours ago17 hr Mike je kao onaj Smith, gde su ljudi isto trazili da se produzi. Igrac koji povremeno bljesne, ali ne pravi razliku. Ako se dovede neki kapitalac za startnu 4, uz Pokua, onda moze i ovaj Osetkovski da bude ta 12. opcija..
17 hours ago17 hr Just now, Jimmy Kowalski said:Mike je kao onaj Smith, gde su ljudi isto trazili da se produzi. Igrac koji povremeno bljesne, ali ne pravi razliku. Ako se dovede neki kapitalac za startnu 4, uz Pokua, onda moze i ovaj Osetkovski da bude ta 12. opcija..Što je najgore, takav u EL ne postoji osim Monekea.Eventualno Piters ako Real odluči.
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, Milošica said:Što je najgore, takav u EL ne postoji osim Monekea.Eventualno Piters ako Real odluči.Hoard nije nista slabija opcija od Monekea.
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Hoard nije nista slabija opcija od Monekea.Loše igra ovaj Plejof u Izraelu, možda ima dogovor sa nekim klubom
17 hours ago17 hr 1 hour ago, Ted said:što se tiče Nilikine, i za njega bi imalo logike da ostane, ali ne znam sa ovim povredama kakva je situacija. ako je injury prone tip igrača to je vrlo nezgodno jer je cele sezone u kreni-stani modu i realno ne može da uhvati formu.drevna je izreka, "ako je injury prone, u zvezdu ce", samo da mu preprave krstenicu na 30+, mislim da ne moze po ustavu zvezde da potpise drugacije.vel'ko M frenkibro1!
15 hours ago15 hr Uživajte u tituli. Ne diže se pehar svaki dan.Prelepo je juče bilo u Areni. Sem par baklji kad im vreme nije i nekog kretena koji je bacio nešto na teren kad je Kamenjaš šutirao bacanja.Pogotovo mala pobeda u vidu odbrane onog momka sa transparentom kukAVica.
15 hours ago15 hr sVeČaRsKa AtMoSfErAebukvalno se vajb pobede osećao 5min pre početka Edited 15 hours ago15 hr by kud u maglu Simoviću
15 hours ago15 hr Najjače je bilo kad pred početak neko reče na mikrofon kao, mnogo smo puta slavili pre vremena, hajde ovih 40 minuta da navijamo pa ćemo onda da slavimo.I svi u hali kao jbt baksuza tačno će biti produžeci :D