Yesterday at 20:031 day 3 minutes ago, Ted said:Brate, raduj se, znam da nismo otresli COL al i ovo se pika.
Yesterday at 20:031 day Just now, Milošica said:Jebo me dan kad sam ga tagovao i pozvao nazad na forum zvog Vanje i OgnjenaKoga?
Yesterday at 20:041 day pa meneajd opustite se ljudi.......samo volim da vas zajebavam malo......pošto se mnogo ložite na basket
Yesterday at 20:051 day Author Popular Post Kako cu da vam otvorim temu za narednu sezonu jaoooBravo mi i idemo šta??Pakao
Yesterday at 20:071 day 1 minute ago, Milošica said:Pa ovog što razdvaja navijanje za FK i KK.Mene?FK govno KK >>>>Midži dobra karma
Yesterday at 20:081 day Just now, Milošica said:Pa ovog što razdvaja navijanje za FK i KK.Tedeks je naš brat. Mrači za medalju ali pozitivno mraci jbg.I mrzi COL.
Yesterday at 20:101 day Just now, BWA said:Tedeks je naš brat. Mrači za medalju ali pozitivno mraci jbg.I mrzi COL.Ma kakvi, pasivna agresija za KK ovih par godina samo tako.Btw, brutalno drugo poluvreme. Bravo momci, bravo Željko.
Yesterday at 20:101 day 2 minutes ago, Midžeta said:Kako cu da vam otvorim temu za narednu sezonu jaoooBravo mi i idemo šta??PakaoAli ja sam doneo tituluAaaaaaaaBravo bre groblje 🥰🥰🥰Treba Miloša skinuti sa trga republike i staviti Bongicina jaja na konja
Yesterday at 20:111 day Povrede Rajta i Morgana, bacanja Kamenjaša. Nedostatak sreće.Jak početak na Areni.