bradilko Posted June 28 Posted June 28 bili treneri, svi nauce nesto od najboljeg trenera evrope osim pojedinih igraca sa svojim mozgicima.
hooyadahoo Posted June 28 Posted June 28 13 hours ago, Milošica said: Strpljen - spašen. Majk bi mogao biti prijatno iznenađenje, i da, sasvim se fino snalazi i u napadu. Sutra ću razgovarati sa Zoranom. Snalazi se fino, i slažem se da bi mogao da bude lepo iznenađenje, ali mislim da mu je odbrana bolja od napada. Za četvorku ne zna ič da zida, za trojku malo trapav šut. Gledao sam ovaj video: https://youtu.be/kk9dvd9LqOg?si=Pevh6LaOn_bPHge_
hooyadahoo Posted June 28 Posted June 28 Brown izgleda doyaya, onako baš košarkaški, milina gledati. I Jones bi bio super pojačanje
radisa Posted June 28 Posted June 28 Ovako, happy hour je završen, od sad svako ko bude preskakao ogradu i poukšavao da se šali™ ide na SZD... Pričajte o košarci, a ko to ne ume, dobiće SZD, pa će moći samo tamo da piše... 2 7
Moća Posted June 28 Posted June 28 Otvori nam topike "Pomozi komsiji grobaru/ciganu da moz se zavitlavamo". 6 1
Eleniko Posted June 28 Posted June 28 1 hour ago, Moća said: Otvori nam topike "Pomozi komsiji grobaru/ciganu da moz se zavitlavamo". što ne otvoriš sam, jel zabranjeno
holden kolfild Posted June 28 Posted June 28 (edited) jebote , kakav gospodin. osim sto posecuje grmec i dosta losu telecu sa diklicem, meni dosta. ovo samo milosica, mayday i mua ynamo. shimpu, zeljko! hehe, jebat cemo celu europu. e_ jbg, ja to video, nije rekao. milosica, mali vrag, otiso sa zokijem. Edited June 28 by holden kolfild 1 2
holden kolfild Posted June 28 Posted June 28 (edited) Edited June 28 by holden kolfild jel vi mene yajebavate da ovo treba da ubscim u pos? KAKO JEBOTE.
Vasilij Zajcev Posted June 28 Posted June 28 Jel neko uopste video Milosicu, detemalo, od kad je otisao sazoranom?
sasailic Posted June 28 Posted June 28 51 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Jel neko uopste video Milosicu, detemalo, od kad je otisao sazoranom? Sad ce da se javi da objavi dolazak Monekea. 1 1 2
copkillah Posted June 28 Posted June 28 ja sam Zorana viđao u eminentnoj ćevabdžinici u Strahinjića Bana, pa ako je neko u prolazu, neka baci pogled, možda su još uvek tamo
Recommended Posts