Wednesday at 13:551 day Kao navijač Budućnosti, posle sinoćne utakmice ne nadam se mnogo. Klasika... Kad ih krene nema što ne mogu, kad panu ćao zdravo. A panu za minut. Nije previše realno da ih krene sjutra, a tek je nerealno da ih krene dva puta zaredom.U svakom slučaju, ako sjutra izgube ostaje im za utjehu da su imali sa Partizanom 3:3 ove sezone, a sa Zvijezdom 3:2. Nada umire poslednja, ali se i moj mali, vatreni navijač, prilično pomirio.Srećno boljem, i da bude fer kao i prethodne tekme.
Wednesday at 14:481 day Kamenjaš vas je onim bacanjima koštao pete utakmice, ali nebitno, odlična sezona Budućnosti.
Wednesday at 17:441 day 2 hours ago, Heaviside said:Kamenjaš vas je onim bacanjima koštao pete utakmice, ali nebitno, odlična sezona Budućnosti.Gledao sam i eurocup utakmicu protiv Tel Aviva ove sezone gdje smo stigli -9 u poslednjih 70 sekundi i gdje su likovi ladno promašili 4 bacanja.Nekad sreća pretegene na jednu, nekada na drugu stranu. Šteta što su relativno kasno tokom sezone postali tim. Takođe, šteta što će ih Dubai igrački očerupat.Ali to je usud manjeg kluba. Jbg...
18 hours ago18 hr Sta li ce Arena da pusti veceras nakon poslednjeg zvuka sirene ?Tipujem na pregled sezone italijanske odbojkaske lige..
18 hours ago18 hr 2 minutes ago, SNARC said:Sta li ce Arena da pusti veceras nakon poslednjeg zvuka sirene ?Tipujem na pregled sezone italijanske odbojkaske lige..Kvalifikacije za cetvrtfinale Letnje sahovske lige penzionera na Kalemegdanu.
17 hours ago17 hr 32 minutes ago, SNARC said:Sta li ce Arena da pusti veceras nakon poslednjeg zvuka sirene ?Utakmicu za trece mesto Edited 17 hours ago17 hr by shimpu
16 hours ago16 hr Bilo bi lepo da neko od igraca Partizana na vecerasnjoj proslavi titula zapeva: Da li je i Buducnost kurva, il ste samo vi?
12 hours ago12 hr 23 hours ago, Heaviside said:Kamenjaš vas je onim bacanjima koštao pete utakmice, ali nebitno, odlična sezona Budućnosti.Da je budućnost dobila prvu pitanje je da li bi i drugu Edited 12 hours ago12 hr by ubibobi
11 hours ago11 hr 5 hours ago, shimpu said:Bilo bi lepo da neko od igraca Partizana na vecerasnjoj proslavi titula zapeva: Da li je i Buducnost kurva, il ste samo vi?Mi smo dobri domaćini. Jedini na svetu koji u finalnoj seriji na centru nemaju svoje ime već ime protivničke ekipe.