Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Proradio danski inat

• Replies 16.9k
  • Views 842.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Dobili bi i 30 ko dubai da sudije nisu uzele da silje kurac u trecoj. Sve je lakse bez nilikine i u el smo najbolje igrali bez njega

i majki je imao sjajnu defanzivnu rolu ovo malo što je igrao

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

znaš da ima najbolji % u jednoj sezoni za 3p u ncaa ligi?

plus bio najbolji ncaa trojkas u istoriji u momentu kada je zavrsio studije (2019.), tj. sve do pred dve godine...

"Fletcher Magee of Wofford held the all-time record of 509 made three-point field goals before 2023."

7 hours ago, ZokiAsov said:

Sve je lakse bez nilikine i u el smo najbolje igrali bez njega

mislim da ste prvi put bili bolji od njih u skoku a mozda i u poenima iz reketa; frenki da se zamisli na temu.

koji sam ja ignorant; bio sam ubeđen da je nanula došao u fener direktno iz amerike i to ne ovaj drugi put, jer se sećam kako sam bio zainteresovan da ga vidim a on nije igrao ni puno ni dobro.

-- dobar je nunnally, rekao sam kada je potpisao na onom forumu kojeg sam se odrekao, kao sveti savo što se odrekao svetovnog života, da mi je on najgotivniji igrač koji je došao, po stilu igre. jeste salty ali šta da se radi. u to ime,

SHOTS FIRED pt1

Novi povratak u Evropu....
"Otišao sam u Makabi, bilo je uspona i padova. Iskreno, smatram da smo igrali mnogo bolje onog momenta kada je trener dobio otkaz tokom te sezone (Janis Sferopulos). Jednostavno igrali smo mnogo bolje. Uživali smo više. Mogu da kažem da mi je bilo kul u Makabiju, dobro iskustvo. Nisam voleo sve ljude, ali to je život, to je posao. Ne možeš da se slažeš sa svima, ali dobro iskustvo".

SHOTS FIRED pt2

Sećam se jednog tajm auta, svi su bili razočarani, spuštene glave, jer smo baš bili u velikom zaostatku. Ne mogu baš da se setim sa kim sam razgovarao, moguće da je sa Matijasom. Samo smo se složili da krenemo da igramo našu igru i da ne obraćamo pažnju na koga se Obradović dere, baš nas briga. Samo smo krenuli da igramo 'ono naše', šta smo mogli da izgubimo? Već smo bili na ivici provalije, ono što smo do tada radili nije funkcionisalo. Krenuli smo da igramo slobodno, bez obzira na greške jer tu je saigrač. Stvorili smo hemiju da kada neko pogreši, tu je saigrač da te pokrije i to se videlo na toj utakmici protiv Efesa. Krenuli smo da smanjujemo razliku i odjednom eksplozija, znao sam da pobeđujemo kada sam pogodio trojku u tranziciji. Toliko sam se dobro osećao tada, ne samo ja i ne samo zbog moje partije, toliko sam bio sećan zbog tima, ali i zbog sebe jer sam i sebi dokazao: 'Pa ovo je razlog zašto te ovaj čovek zove treći put u njegove timove'. Zbog ovakvih momenata, nikada ne odustajem. Smatrao sam da ne igram dovoljno, ali nisam odustajao".

Ja ne mogu više ove Frenkijeve sitne povrede.

Neću preživeti ako zbog toga bude otpisan.

ako se ne dovede u red za četvrtak mislim da ga nećemo gledati naredne sezone

super, sve pet

al brate mnogo je staklen, pogotovu za sezonu kakva nas očekuje u el

preveliki je luksuz

A sta mu je bilo juce?

12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A sta mu je bilo juce?

Posle druge u Podgorici se izgleda primio na kucanja pa je na treningu prilikom jednog istegao butni mišić.

18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A sta mu je bilo juce?

Povredio se na zagrevanju pred meč.

Ne znam šta tačno.

Ne igra sutra lakic upada, sigurno je da moze bolje od ovoga sto je pokazao ove sezone, ali mnogo se povredjuje. Da se ne ljubimo

Just now, ZokiAsov said:

Ne igra sutra lakic upada, sigurno je da moze bolje od ovoga sto je pokazao ove sezone, ali mnogo se povredjuje. Da se ne ljubimo

Da se ljubimo