Vasilij Zajcev Posted June 27 Posted June 27 3 minutes ago, garmonbozia said: Tajrik Džouns je i ozbiljna dijabola, treba to kontrolisati. Ovaj je, znači, zamena za Nanelija. 3 5
Lord Stef Posted June 27 Posted June 27 Da jebem bas i ovo novo doba i trendove, 300 imena se provuce kroz raznorazne medije i jos nije ni kraj juna. Lepo je bilo pre tri godine, nista nista, op doso Zeljko, op doso Panter, op doso Ledej 1
Vasilij Zajcev Posted June 27 Posted June 27 Individualno, tj. što se uloge u timu i očekivanja tiče, mislim da ovi igrači menjaju ove: Vanja >> Anđušić Nilikina >> PJ Lundberg >> Panter Braun >> Naneli Džons >> Bruno Majk >> Smajli Bonga >> Ponitka Nakić >> Trifa a čekaju se NWG >> Aleksa Milutinov >> Kaminski neko >> Ledej ...ostaje da vidimo šta će biti sa Hrvatima, Arijanom i Braunom
johan nagel Posted June 27 Posted June 27 Има смисла то овако на папиру али толико тога још не знамо да је тешко правити икакве рачунице.. Да ли Алекса уопште одлази, да ли Поњитка остаје или не, шта је са Смитом (нема га на листи ), чак ни Анђуша и Трифуновић нису сто посто бивши мада делује да ће бити. О појачањима тек да не причам, на дневном нивоу су бар три близу Партизана.
kralj Posted June 27 Posted June 27 (edited) Da niste spucali Miška na kuku-lele za Madarom, sad biste imali vanrednu priliku da dovedete Đurišića umesto ovog iz Albe kao primarnog skorera i napredujete u nekako podnošljiv klub. Edited June 27 by kralj
Milošica Posted June 27 Posted June 27 16 minutes ago, kralj said: Da niste spucali Miška na kuku-lele za Madarom, sad biste imali vanrednu priliku da dovedete Đurišića umesto ovog iz Albe kao primarnog skorera i napredujete u nekako podnošljiv klub. Šta ovo znači. Što si hejter. 2
kralj Posted June 27 Posted June 27 Što si ti hipersenzitivan? Na ovom forumu postoji tema o navijanju protiv fudbalske reprezentacije. Ima jedno 26 cunamija hejta da saniraš dok ja stignem na red. Al evo, uzeo sam broj. 1
kralj Posted June 28 Posted June 28 Nebitno, uhvatio si se za stilsku figuru, dok suština posta u kojoj bi vam Đurišić bio perfect fit na Frenkija i Danca izmiče. Ne mislim ja ni o KKCZ dramatično bolje, opusti se. 1
Milošica Posted June 28 Posted June 28 Ti i ja smo Nikolini najveći svedoci ovde, i umesto da budemo udruženi ti kao da želiš to razbiti neprihvatanjem mojih šala. Kakvo crno opuštanje, nismo zbog toga na ovom svetu. 1 1
April Posted June 28 Posted June 28 Ja više ne mogu da pohvatam Ko došo, ko unutra... de su ona lepa vremena kad nam je Čović otimao Petra Rakićevića Brate, el nam Rio Tinto generalni sponzor 2
Malvo Posted June 28 Posted June 28 5 hours ago, kralj said: Da niste spucali Miška na kuku-lele za Madarom, sad biste imali vanrednu priliku da dovedete Đurišića umesto ovog iz Albe kao primarnog skorera i napredujete u nekako podnošljiv klub. Ne bi imali priliku pošto je mali cigan i želi da igra za Zvezdu ako ne ode u NBA. 1 1
uini Posted June 28 Posted June 28 5 hours ago, Milošica said: Ti i ja smo Nikolini najveći svedoci ovde, i umesto da budemo udruženi ti kao da želiš to razbiti neprihvatanjem mojih šala. kaze se nilikini & niste. 3
Recommended Posts