Tuesday at 10:082 days 44 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nije, Petar Petrovic je rezirao, a Milos Jovanovic osmislio..milos kao mairosu sa x-tvitera?bilo bi lepo ako je tako.
Tuesday at 10:232 days Pa da, on je jedno vreme ziveo u Gentu. Mozda bas i u vreme odrzavanja tog F4, ne znam..
Tuesday at 10:372 days 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa da, on je jedno vreme ziveo u Gentu. Mozda bas i u vreme odrzavanja tog F4, ne znam..ne znam da li je to presudno. mairosu voli kosarku, taman i da nije njegov klub. a recit je covek.
Tuesday at 10:532 days 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa za ovu pricu konkretno jeste presudno.to sto je bio mozda u belgiji? lik voli kosarku i zna da napravi media-uradak od toga, nothin else mattersbii je neki shugi iz partizan pfc na toj tekmi i pekao se bskljama po udovima, pa opet ne zna ni pravila kosake. Edited Tuesday at 10:542 days by uini
Tuesday at 10:542 days Nije mozda bio, nego je ziveo u Gentu. Upravo zato je i dosao na ideju o filmu..
Tuesday at 11:112 days 47 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa da, on je jedno vreme ziveo u Gentu. Mozda bas i u vreme odrzavanja tog F4, ne znam..Bio je dete u to vreme, a u Gentu je živeo pre 20ak godina neko vreme.
Tuesday at 11:122 days I da se nadovežem, on je verovatno najveći poznavalac košarke na ovim prostorima, potpuno nevezano za navijačke boje, malo koji Grobar bi verovatno mogao da napravi bolji film.
Tuesday at 11:192 days 2 minutes ago, uini said:dobar je loshmika. zna ali jos puno vise voli basket. to se racunaHvala
Tuesday at 11:232 days 9 minutes ago, copkillah said:I da se nadovežem, on je verovatno najveći poznavalac košarke na ovim prostorima, potpuno nevezano za navijačke boje, malo koji Grobar bi verovatno mogao da napravi bolji film.smela tvrdnja, s obzirom da bi tu režiju mogli da potpišu i dragojević i srdan golubović i raša andrić(od aktivnih)super scenarij ne garantuje dobar film, samo je preduslov
Tuesday at 11:412 days 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:smela tvrdnja, s obzirom da bi tu režiju mogli da potpišu i dragojević i srdan golubović i raša andrić(od aktivnih)super scenarij ne garantuje dobar film, samo je preduslovPo čemu je npr Dragojević, koji nikada nije snimio dokumentarac, garancija bilo čega? Pitanje važi i za drugu dvojicu. Miloš zna znanje i ume da izvuče prave stvari iz sagovornika, to je ono što je meni lično glavno za ovaj film.