Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

44 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nije, Petar Petrovic je rezirao, a Milos Jovanovic osmislio..

milos kao mairosu sa x-tvitera?

bilo bi lepo ako je tako.

• Replies 17k
  • Views 847k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Pa da, on je jedno vreme ziveo u Gentu. Mozda bas i u vreme odrzavanja tog F4, ne znam..

Za 30 godina neko da snimi film o nocnom zivotu jednog Sudanca u Beogradu

12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa da, on je jedno vreme ziveo u Gentu. Mozda bas i u vreme odrzavanja tog F4, ne znam..

ne znam da li je to presudno. mairosu voli kosarku, taman i da nije njegov klub. a recit je covek.

Pa za ovu pricu konkretno jeste presudno.

8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa za ovu pricu konkretno jeste presudno.

to sto je bio mozda u belgiji? lik voli kosarku i zna da napravi media-uradak od toga, nothin else matters

bii je neki shugi iz partizan pfc na toj tekmi i pekao se bskljama po udovima, pa opet ne zna ni pravila kosake.

Edited by uini

Nije mozda bio, nego je ziveo u Gentu. Upravo zato je i dosao na ideju o filmu..

Je l imas dokaze da je ziveo u gentu?

47 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Bio je dete u to vreme, a u Gentu je živeo pre 20ak godina neko vreme.

I da se nadovežem, on je verovatno najveći poznavalac košarke na ovim prostorima, potpuno nevezano za navijačke boje, malo koji Grobar bi verovatno mogao da napravi bolji film.

dobar je loshmika. zna ali jos puno vise voli basket. to se racuna

2 minutes ago, uini said:

dobar je loshmika. zna ali jos puno vise voli basket. to se racuna

Hvala

9 minutes ago, copkillah said:

I da se nadovežem, on je verovatno najveći poznavalac košarke na ovim prostorima, potpuno nevezano za navijačke boje, malo koji Grobar bi verovatno mogao da napravi bolji film.

smela tvrdnja, s obzirom da bi tu režiju mogli da potpišu i dragojević i srdan golubović i raša andrić(od aktivnih)

super scenarij ne garantuje dobar film, samo je preduslov

9 minutes ago, Milošica said:

Hvala

ti si loshimica ali znas i ti kojekude,

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

smela tvrdnja, s obzirom da bi tu režiju mogli da potpišu i dragojević i srdan golubović i raša andrić(od aktivnih)

super scenarij ne garantuje dobar film, samo je preduslov

Po čemu je npr Dragojević, koji nikada nije snimio dokumentarac, garancija bilo čega? Pitanje važi i za drugu dvojicu.

Miloš zna znanje i ume da izvuče prave stvari iz sagovornika, to je ono što je meni lično glavno za ovaj film.