4 hours ago4 hr Jos Tripkovica da angazujemo kao suterskog koordinatora i imamo opet TNT trio na okupu..
2 hours ago2 hr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Jos Tripkovica da angazujemo kao suterskog koordinatora i imamo opet TNT trio na okupu..tepić ih uči pop rocku, eventualno shoegaze i malo elektro, nowitza koji viski ide sa kojim vinom i vopsom, jer je sve na w a tripković u fazonu, ne dirajte mi krugove.u svakom slučaju, lepa semi-sportcka priča
2 hours ago2 hr vujošević bi smislio neku basketašku vežbu na poljima borovnica ali nemate više stipendija i umetničkih slika npr
2 hours ago2 hr 16 minutes ago, uini said:eventualno shoegazeI meni deluje kao tip koji sluša Slowdive. Ne znam da li je stigao do Cloakroom ili je to previše moderno za njega
2 hours ago2 hr On 7. 6. 2025. at 23:19, Ted said:bilo je prilično jasno šta im je preostalo u drugom poluvremenu. izgledali su energetski loše, zaostajali 10 poena, drugi poraz kući bio bi skoro pa ravan kraju serijeoni su uradili to što su morali, grunuli iz petnih žila........a šta smo mi radili, meni najiskrenije nije jasnoSta ste radili? Dve pune Arene donose duplo vise novca od jedne pune Arene.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, harper lee said:Sta ste radili? Dve pune Arene donose duplo vise novca od jedne pune Arene.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, kronostime said:Vujosevic bi pridavio Ntilikkinu.jel umes da pojasnis zasto u slovima, ne u vicovi gifovima? ja mislim da bi ga duja sve ljubio u usta onda isao na ostrog da istera gej djavla iz sebe, jer ga puno voli.
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, uini said:jel umes da pojasnis zasto u slovima, ne u vicovi gifovima? ja mislim da bi ga duja sve ljubio u usta onda isao na ostrog da istera gej djavla iz sebe, jer ga puno voli.
1 hour ago1 hr Just now, uini said:znaci, ne umes.Davio bi ga zato sto nikako da pokaze svu raskos talenta koju ti vec godinama idealizujes.