Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Jos Tripkovica da angazujemo kao suterskog koordinatora i imamo opet TNT trio na okupu..

• Replies 16.7k
  • Views 836.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Lazme zaduzen za rad sa domacim igracima

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Jos Tripkovica da angazujemo kao suterskog koordinatora i imamo opet TNT trio na okupu..

tepić ih uči pop rocku, eventualno shoegaze i malo elektro, nowitza koji viski ide sa kojim vinom i vopsom, jer je sve na w a tripković u fazonu, ne dirajte mi krugove.

u svakom slučaju, lepa semi-sportcka priča

Tripković da vodi Balšu na branje borovnica. fantom

* šala, biće of Balšonea nešto.

vujošević bi smislio neku basketašku vežbu na poljima borovnica ali nemate više stipendija i umetničkih slika npr

Vujosevic bi pridavio Ntilikkinu.

16 minutes ago, uini said:

eventualno shoegaze

I meni deluje kao tip koji sluša Slowdive. Ne znam da li je stigao do Cloakroom ili je to previše moderno za njega

On 7. 6. 2025. at 23:19, Ted said:

bilo je prilično jasno šta im je preostalo u drugom poluvremenu. izgledali su energetski loše, zaostajali 10 poena, drugi poraz kući bio bi skoro pa ravan kraju serije

oni su uradili to što su morali, grunuli iz petnih žila........a šta smo mi radili, meni najiskrenije nije jasno

Sta ste radili? Dve pune Arene donose duplo vise novca od jedne pune Arene.s_d

1 hour ago, harper lee said:

Sta ste radili? Dve pune Arene donose duplo vise novca od jedne pune Arene.s_d

SCEPANOVIC-VLADO-PROMOCIJA_08-scaled-1.j

s_p

1 hour ago, kronostime said:

I ja bih naughty

2 minutes ago, Milošica said:

I ja bih naughty

bPZzuO.gif

1 hour ago, kronostime said:

jel umes da pojasnis zasto u slovima, ne u vicovi gifovima? ja mislim da bi ga duja sve ljubio u usta onda isao na ostrog da istera gej djavla iz sebe, jer ga puno voli.

2 minutes ago, uini said:

jel umes da pojasnis zasto u slovima, ne u vicovi gifovima? ja mislim da bi ga duja sve ljubio u usta onda isao na ostrog da istera gej djavla iz sebe, jer ga puno voli.

x68yhlP.gif

znaci, ne umes.

Just now, uini said:

znaci, ne umes.

Davio bi ga zato sto nikako da pokaze svu raskos talenta koju ti vec godinama idealizujes.