3 hours ago3 hr bilo je prilično jasno šta im je preostalo u drugom poluvremenu. izgledali su energetski loše, zaostajali 10 poena, drugi poraz kući bio bi skoro pa ravan kraju serijeoni su uradili to što su morali, grunuli iz petnih žila........a šta smo mi radili, meni najiskrenije nije jasno Edited 3 hours ago3 hr by Ted
3 hours ago3 hr da mi je bilo ko ponudio 1-1 prihvatio bih bez razmišljanjamora da se misli i o višim interesima
3 hours ago3 hr Nilikina zverski zakucao i Koko Gof uzela slem - dosta za danas.Lepota će spasiti svet.
2 hours ago2 hr Mora sad zverski od prvog minuta, u meniskuse i primicace, u brade i brkove, sa Bongicinim jajima na Fletcherovom ćelavom potiljku. I treća i četvrta. Za svaki slučaj treba ostaviti i jednu staklenu sufla na zapisničkom stolu.
2 hours ago2 hr 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:da mi je bilo ko ponudio 1-1 prihvatio bih bez razmišljanjamora da se misli i o višim interesimaako je viši interes EL, onda moramo da mislimo i o tome koliko se zlopatimo sa jednom EK ekipom. a pod košem toliko da je delimično i neprijatno za gledanje. likovi su završili na 6. mestu u grupi i onda odmah ispali od Turk Telekoma i to ubedljivo. dakle prosečna EK ekipa, da se prođe grupa na guzove i odmah ispadnenaravno, o tome treba da misle oni koji rade prelazni rok, pošto je jasno da ovo što imamo nije baš za EL, ako se cillja neki jednocifreni plasman Edited 2 hours ago2 hr by Ted
2 hours ago2 hr viši interes je da skupimo love za neko pojačanje sa kojim bi mogli da napadnemo 6. mesto sledeće godine