Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

bilo je prilično jasno šta im je preostalo u drugom poluvremenu. izgledali su energetski loše, zaostajali 10 poena, drugi poraz kući bio bi skoro pa ravan kraju serije

oni su uradili to što su morali, grunuli iz petnih žila........a šta smo mi radili, meni najiskrenije nije jasno

Edited by Ted

• Replies 17.6k
  • Views 885k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

da mi je bilo ko ponudio 1-1 prihvatio bih bez razmišljanja

mora da se misli i o višim interesima

Season 8 Nbc GIF by The Office

Nilikina zverski zakucao i Koko Gof uzela slem - dosta za danas.

Lepota će spasiti svet.

Mora sad zverski od prvog minuta, u meniskuse i primicace, u brade i brkove, sa Bongicinim jajima na Fletcherovom ćelavom potiljku. I treća i četvrta. Za svaki slučaj treba ostaviti i jednu staklenu sufla na zapisničkom stolu.

17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

da mi je bilo ko ponudio 1-1 prihvatio bih bez razmišljanja

mora da se misli i o višim interesima

ako je viši interes EL, onda moramo da mislimo i o tome koliko se zlopatimo sa jednom EK ekipom. a pod košem toliko da je delimično i neprijatno za gledanje. likovi su završili na 6. mestu u grupi i onda odmah ispali od Turk Telekoma i to ubedljivo. dakle prosečna EK ekipa, da se prođe grupa na guzove i odmah ispadne

naravno, o tome treba da misle oni koji rade prelazni rok, pošto je jasno da ovo što imamo nije baš za EL, ako se cillja neki jednocifreni plasman

Edited by Ted

viši interes je da skupimo love za neko pojačanje sa kojim bi mogli da napadnemo 6. mesto sledeće godine

Momci,

Mnogo bi bilo dva brejka.

Nastavlja se u Beograd, realno Partizan favorit.

Važno je i da je sve sa anđelima prošlo…

Došli po brejk, brejk uzeli. Realnije je bilo da smo prvi izgubili a sačuvali ovih +10 sa poluvremena ali na isto dođe. Ostoja trlja ruke, biće duple cene ako pobedimo narednu.

Sada ostaje samo da pokažemo da smo mangupi u sopstvenom dvorištu fantom

Lepo je sto nema valjanja u blatu..skoro se odvikoh od ovakvih finala.

Uputstvo sta treba raditi sa KLS.

Just now, SNARC said:

Uputstvo sta treba raditi sa KLS.

kakvo uputstvo, zaista pitam? partizan i budućnost čini mi se nemaju nikakvu beef-istoriju, očekivano je bilo da sve prođe kulturiška.

što se serije tiče, dobijate doma obe, minus neki mirakul u kojem bi podgoričani odigrali najbolju tekmu sezone pa dobili jednu ali mislim da su šanse za to nikakve.

sinoć sam video u odjavi statistiku da ste šutirali 44% za tri poena, što je zaokruženih ovih 43.8% sa sajta, na istom broju uzetih šuteva i izgubili.

kamenjaš uz malu pomoć kolega, praktično sam kontroliše skok, to mi je nekako najveći minus u igri partizana; budućnost jeste fizikal ekipa ali nema prednost u visini, jednostavno bolje i posvećenije rade na temu kolektivno.

3 minutes ago, uini said:

kakvo uputstvo, zaista pitam?

Javiti Cokari da smo zaboravili patispanj u rerni i da ne mozemo da prisustvujemo toj priredbi sporta, kulture i razonode, koju gledamo svakog ranog leta..a zove se "Play off KLS".

a ma to je fajn kao odluka, pisao sam već o tome, da se ne ponavljam.

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

viši interes je da skupimo love za neko pojačanje sa kojim bi mogli da napadnemo 6. mesto sledeće godine

ako je samo jedno pojačanje, onda Jokić/Dončić/Šej.......neko od njih trojice bi verovatno bio dovoljan. ja preferiram Jokića pošto je naš. Dončić je njin, a Šeja jbg. jedino da pošaljemo Milku na pregovore pa da proba da ga nagovori

ako to ne uspe, trebaće ipak nekoliko in nekoliko out

Meni se dopao jedan naslov - Partizan se udavio u Moraci. Jedva cekam da ih pobedimo sutra pa da osvane naslov - Gladijator Partizan pobedio tiranina u Areni

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout