6 hours ago6 hr počeli su oni minuti......kao oni dani u reklamama za dameode sve za dva minuta......evo uzeo Željko tajm, da ukaže da je počela 3/4
6 hours ago6 hr to je taj nagon za samoubistvom, koji nas je u EL oterao ispod crtenadam se da ćemo se dozvati na vreme
6 hours ago6 hr Ovakav smo mi neki basket igrali u onoj skoli iznad uzica a ispod jna. Cesto se zavrsavalo fizickim nasiljem
5 hours ago5 hr 23 - 10 treća četvrtina za futuru. Srećom da sam gledao samo prva dva minuta i isključio kada su krenuli u njihov poznati brodolom - skidanje gaća za manje u 2 minuta. Ne puštam meč više dok se ne normalizuju, prati se flešskor samo .... Edited 5 hours ago5 hr by Kreator
5 hours ago5 hr 25-10problem ovog tima je što ne ume da dokusuri bilo koga, bilo kada.......nama će i polumrtav da vaskrsne i da nas jebe do poslednje sekunde
5 hours ago5 hr Budućnost je krenula na sve ili ništa, poslednji atom snage. drugo im nije preostalozašto mi ovako reagujemo, ja ne umem da objasnim. meni je to misterija34-15 za sada u drugom poluvremenu Edited 5 hours ago5 hr by Ted
5 hours ago5 hr Pravi centarski obračun Omić i Tajrik, no bullshit. Još da se potonji seti da Omić ima 22% sa bacanja
5 hours ago5 hr 48 minutes ago, Ted said:samo ozbiljno u drugom poluvremenukakva sam ja budala......nepopravljiva.......jebo me pas u dupe