Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Zeljko je kriv za Lundberga isto koliko je i Sfero kriv za CMM-a recimo. Igraci iz raznih razlog mogu da podbace, moze da bude da ne mogu da se sastave cele sezone, mogu da budu u kanalu u odredjenom periodu. Na treneru/strucnom stabu je da pomognu igracima da prevazidju probleme, ali igrac je taj koji mora da odradi heavy lifting.

• Replies 16.6k
  • Views 831.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Sigurno ne može da se kaže "isključivo Željko", jer onda daj da sve igrače lišimo odgovornosti, ali svakako je najviše Željko.

Kao što bi bio i najzaslužniji da ih je sve uklopio.

Edited by Milošica

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zeljko je kriv za Lundberga isto koliko je i Sfero kriv za CMM-a recimo. Igraci iz raznih razlog mogu da podbace, moze da bude da ne mogu da se sastave cele sezone, mogu da budu u kanalu u odredjenom periodu. Na treneru/strucnom stabu je da pomognu igracima da prevazidju probleme, ali igrac je taj koji mora da odradi heavy lifting.

CMM nije podbacio za pocetak, osim u glavama fanova koji mere ulozen sns novac sa ucinkom. nebitno, hteo sam da kazem kako je zeljkova ekipa igrala jednuipo sezonu strava od 5 & da ce uzeti dve titule od mogucih valjda 15. niko tu nije kriv do iskljucivo zeljko. koji je i dalje euro goat i najveci trener partizana u istoriji, samo po onome sto je doneo partizanu.

nista osim rispekta za zeljka.

Izgleda da cemo opet menjati skoro celu ekipu. Ostaju samo Lundberg i Koprivica

željka jebe težina bagaža koju vuče na leđima, al to je naš usud

al da se ne zajebavamo, mučeni ife ne može bazen da pogodi već tri meseca

100 jebenih dana

Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.

Ali ovo kad žele istaći kako je GOAT, ali...

Ništa ga ne razlikuje od rendom novinarčića sa zlog Mocarta...

1 hour ago, Ted said:

pa sećam se da smo mi njega jurili, odnekud iz Kine, i da na kraju nije uspelo pošto smo valjda hteli neki short term, to kraja sezone. pa je završio dole

Iz Cedevite u neki Šangaj, pa ga zvali da dodje, navodni bilo gotovo ali je uletela Budućnost za iste pare a godinu dana duže, a mi smo se okrenuli afro-hrvatu.

5 minutes ago, goofs said:

Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.

3 EL

1 EK

4 Aba

4 kod

4 kupa

1 ili 2 Aba superkupa

6 minutes ago, goofs said:

pa eto, 4 sezone = 12 trofeja = ispalo 2

to je lose ali lundberg i ko vec je kriv.

ne mogu dovoljno da naglasim kako sam svojevremeno pisao kako je velika stvar i cast za partizan i kosarkasku srbiju sto se zeljko vratio. tu je uradio svoje, symo ne volim da neki random pojedinci budu krivi.

Edited by uini

Mogu biti krivi i "random pojedinci"(čuj) i Željko.

A naravno da ne treba upadati u zamku "dao im je šansu a oni ništa".

Zašto bi ti npr. menjao Kenana i Gidru?(a pri tome se slažem sa tobom da ih treba menjati a ostaviti Janisa)

Edited by Milošica

12 minutes ago, goofs said:

Po meni morao je bar jednu El da uzme, uz sve ovo domace sto se podrazumeva. Bar 13/15

da je uzeo 4 aba/kup/kls titule, to bi bilo okej. realno je bilo da uzme 6-7-8

pri cemu mu racunam u 12 potencijalnih kup & kls kao jednu, jer je velicina.

ocajno je uzeti 2x abe u 4 godine i jedan el plejof u 5x tekmi. zasto je problem to napisati.

Zato što si law abiding citizen fantom

19 minutes ago, *edited by mod said:

3 EL

1 EK

4 Aba

4 kod

4 kupa

1 ili 2 Aba superkupa

Treba na listu staviti i NBA i Svetsko Prvenstvo u fudbalu, šta fali. Kao kiks je ako ne osvojiš Evroligu/Evrokup sa Partizanom.