21 hours ago21 hr Zeljko je kriv za Lundberga isto koliko je i Sfero kriv za CMM-a recimo. Igraci iz raznih razlog mogu da podbace, moze da bude da ne mogu da se sastave cele sezone, mogu da budu u kanalu u odredjenom periodu. Na treneru/strucnom stabu je da pomognu igracima da prevazidju probleme, ali igrac je taj koji mora da odradi heavy lifting.
21 hours ago21 hr Sigurno ne može da se kaže "isključivo Željko", jer onda daj da sve igrače lišimo odgovornosti, ali svakako je najviše Željko.Kao što bi bio i najzaslužniji da ih je sve uklopio. Edited 21 hours ago21 hr by Milošica
21 hours ago21 hr 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zeljko je kriv za Lundberga isto koliko je i Sfero kriv za CMM-a recimo. Igraci iz raznih razlog mogu da podbace, moze da bude da ne mogu da se sastave cele sezone, mogu da budu u kanalu u odredjenom periodu. Na treneru/strucnom stabu je da pomognu igracima da prevazidju probleme, ali igrac je taj koji mora da odradi heavy lifting.CMM nije podbacio za pocetak, osim u glavama fanova koji mere ulozen sns novac sa ucinkom. nebitno, hteo sam da kazem kako je zeljkova ekipa igrala jednuipo sezonu strava od 5 & da ce uzeti dve titule od mogucih valjda 15. niko tu nije kriv do iskljucivo zeljko. koji je i dalje euro goat i najveci trener partizana u istoriji, samo po onome sto je doneo partizanu.nista osim rispekta za zeljka.
21 hours ago21 hr željka jebe težina bagaža koju vuče na leđima, al to je naš usudal da se ne zajebavamo, mučeni ife ne može bazen da pogodi već tri meseca100 jebenih dana
21 hours ago21 hr Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.
20 hours ago20 hr Ali ovo kad žele istaći kako je GOAT, ali...Ništa ga ne razlikuje od rendom novinarčića sa zlog Mocarta...
20 hours ago20 hr 1 hour ago, Ted said:pa sećam se da smo mi njega jurili, odnekud iz Kine, i da na kraju nije uspelo pošto smo valjda hteli neki short term, to kraja sezone. pa je završio doleIz Cedevite u neki Šangaj, pa ga zvali da dodje, navodni bilo gotovo ali je uletela Budućnost za iste pare a godinu dana duže, a mi smo se okrenuli afro-hrvatu.
20 hours ago20 hr 5 minutes ago, goofs said:Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.3 EL1 EK4 Aba4 kod4 kupa1 ili 2 Aba superkupa
20 hours ago20 hr 6 minutes ago, goofs said:Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.pa eto, 4 sezone = 12 trofeja = ispalo 2to je lose ali lundberg i ko vec je kriv.ne mogu dovoljno da naglasim kako sam svojevremeno pisao kako je velika stvar i cast za partizan i kosarkasku srbiju sto se zeljko vratio. tu je uradio svoje, symo ne volim da neki random pojedinci budu krivi. Edited 20 hours ago20 hr by uini
20 hours ago20 hr Mogu biti krivi i "random pojedinci"(čuj) i Željko.A naravno da ne treba upadati u zamku "dao im je šansu a oni ništa".Zašto bi ti npr. menjao Kenana i Gidru?(a pri tome se slažem sa tobom da ih treba menjati a ostaviti Janisa) Edited 20 hours ago20 hr by Milošica
20 hours ago20 hr 12 minutes ago, goofs said:Željku je ovo četvrta sezona u ovom mandatu KKPa, ne peta, a strah me da pitam šta podrazumevaš u tih 15 mogućih trofeja.Po meni morao je bar jednu El da uzme, uz sve ovo domace sto se podrazumeva. Bar 13/15
20 hours ago20 hr da je uzeo 4 aba/kup/kls titule, to bi bilo okej. realno je bilo da uzme 6-7-8pri cemu mu racunam u 12 potencijalnih kup & kls kao jednu, jer je velicina.ocajno je uzeti 2x abe u 4 godine i jedan el plejof u 5x tekmi. zasto je problem to napisati.
20 hours ago20 hr 19 minutes ago, *edited by mod said:3 EL1 EK4 Aba4 kod4 kupa1 ili 2 Aba superkupaTreba na listu staviti i NBA i Svetsko Prvenstvo u fudbalu, šta fali. Kao kiks je ako ne osvojiš Evroligu/Evrokup sa Partizanom.