Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Ma jok, reko mu da Karlikara ima pun ranac flaša. Them plastic bro, but he's got a lot of them, I mean a lot

• Replies 16.6k
  • Views 831.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

inače, sinoć sam gledao svega drugo poluvreme i to džonijevom metodom iz a šta da radim, bacam oči;

s'jedne strane, tj kod gostiju, zebnja od još jednog neuspeh feat šta je poenta trofeja a na sve to nemogućnost da se dobije na suvi kvalitet.

s'druge strane, tj domaćina, realno limitirana ekipa, koja gori od želje da skine još jedan evroligaški skalp i uzme trofej.

što je najveća fora, nije im puno falilo za prvi korak ali meltdown za meltdownom a onda je i partizan poubacivao šta nije mogao većinu tekme i dobio na momentum i naravno razliku u klasi.

osim ako se nešto baš ne uobrazite u narednoj tekmi, završavate ovo u tri. u četiri ako se uobrazite.

malo mi je žao yogija, dečkonja je opet pokazao cojones ali dobro, svoju platu je zaradio i za dogodine, tako da je sve okej.

ja bih voleo da je Jogi bekap za Karlika kod nas......pa ako je zainteresovan ze EL, eto prilike

4 minutes ago, Ted said:

ja bih voleo da je Jogi bekap za Karlika kod nas......pa ako je zainteresovan ze EL, eto prilike

Taj voz je otplovio...

i bolje što je otplovio

staklenitm je za njega geri pejton glavom i bradom

Koliko je naoštren na nas, po navici bi nastavio da nas trpa iako potpiše ohmy

pa sećam se da smo mi njega jurili, odnekud iz Kine, i da na kraju nije uspelo pošto smo valjda hteli neki short term, to kraja sezone. pa je završio dole

Edited by Ted

10 minutes ago, Ted said:

to bi zahtevalo tako cvrstu odbranu nasvim ostalim starter-backup pozicijama, da to ne postoji.

plus sto je yogi eurocup igrac a vi igrate euroleague.

Edited by uini

pa dobro, igra i Balša EL, igrao i FČ i BL ......što se kaže fudblaskim rečnikom, danas svi igraju, nema cile-mile ;)

Edited by Ted

1 minute ago, Ted said:

pa dobro, igra i Balša EL, igrao i FČ i BL ......što se kaže fudblaskim rečnikom, danas svi igraju, nema cile-mile ;)

definitivno može i yogi da odigra 08mins na 16 utakmica. da se ne zavitlavamo, smešni su to igrači.

3 minutes ago, Ted said:

bakica je playof igrač

fantom

Bakici i Ifeu će da naplate sezonsku, pošto posmatraju iz prvog reda i stalno putuju sa ekipom

život je nepravda, neki navijači su povlašćeni

lundberg je ozbiljan igrač, to što nije uspeo kod vas ne znači da treba da ga poredimo sa eurocup likovima.

jeste ozbiljan igrač, ali može da se postavi pitanje koliko je legit el igrač

po meni je on na granici, tipa, za tim bez ikakvih ambicija. možda nekoga i upropasti, al taj film nije često na repertoaru

ako mu se mi zahvalimo verovatno će zabosti opet el klub, al više zbog inflacije timova i nedostatka igrača

verovatno je lundberg graničan el igrac. samo, ne mislim da su lundberg, ntilikina, davies ili bilo ko od igraca pojedinačno krivi tj odgovorni za performans a posledično rezultat. isključivo željko.

ja inače smatram da željku treba čestitati čak i kada uradi mmogo manje od ovoga što je uradio za 4-5 sezona, jer, vratio se iz gušta i mislim da se trudi, tj ne zajebava se.

samo, nije mi okej da se random upire na igrača koji nije pogodio ili je promašio preuzimanje ili je igrao igrice. sve je njih željko birao i to nakon što je odjebao ceo sastav.

edit typos plethora typos

Edited by uini