Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Odlicna utakmica, jedino mozda sto je falilo da neko od igraca Partizana srafom ili kakvim slicnim predmetom pogodi nekoga iz publike

• Replies 16.6k
  • Views 830.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

5 minutes ago, shimpu said:

Odlicna utakmica, jedino mozda sto je falilo da neko od igraca Partizana srafom ili kakvim slicnim predmetom pogodi nekoga iz publike

Eh..mogli smo da pitamo jednog..sto je kao mlad trgovao srafovima u jednoj zapadnoj prestonici, da nam nabavi malo robe..Ali ne navija taj za nas.

A u pičku materinu, da i mi nekom pobegnemo sa lopate i dobijemo izgubljeno. Da li je ovo prvi put u ove 4 sezone?

Ništa, da rešavamo ovo u tri tekme, u inat ovim klošarčinama sa Arene i gazde im.

evo i Željko kaže......napokon da i nas malo sreća pogleda

dakle, srećo......fokus na kkp malo. dosta si šarala okolo, a u kurac!!!!

Ovima je valjda bilo jasno da gube kad je Tajrik usao u zen mode

Sreca nas je najvise napustila protiv Efesa u odlucujucoj utakmici za prolaz dalje. Neizvesna utakmica od samog pocetka

4 minutes ago, shimpu said:

Sreca nas je najvise napustila protiv Efesa u odlucujucoj utakmici za prolaz dalje. Neizvesna utakmica od samog pocetka

Malo je falilo, to je ubilo momentum...

Instagram
No image preview

MISIRAC on Instagram: "Željko Budućnost? Da, Budućnost. ....

872 likes, 0 comments - tu_da_me_cekas_ on June 5, 2025: "Željko Budućnost? Da, Budućnost. . . . #crvenazvezda #partizan #playoffs #abaliga #reels #kkcz #kkp #zvezda #bcpartizan #jokic #euroleague...

onaj valjda tanaskovic igra i ima lik kao aaron gordon sa npr temua

46 minutes ago, Lord Stef said:

Ovima je valjda bilo jasno da gube kad je Tajrik usao u zen mode

Mrstio se ko budala pa se prvi okrenuo. Tu su izgubili

mrštio pa promašio bacanja

ilustracija za vic “šta se kurčiš kad ne znaš da letiš”

Vidi se da se Tajrik usro, kako je samo mlako zakucao za produzetak. Nije se udarao u grudi sto cesti voli da radi

9 minutes ago, ZokiAsov said:

Mrstio se ko budala pa se prvi okrenuo. Tu su izgubili

ma Tajrik ga samo pitao "Jesi poneo zdravstvenu knjižicu"......lik video kolko je sati i šta mu se sprema i samo se okrenuo

Izgleda da nam dolazi Milutinov. Procitao sam samo naslov na jednom portalu - Milutinov prelazi u jedan od najbogatijih evroligaskih klubova. To je to, to smo mi

pa ne pise najbogatiji, shimpu