14 hours ago14 hr Odlicna utakmica, jedino mozda sto je falilo da neko od igraca Partizana srafom ili kakvim slicnim predmetom pogodi nekoga iz publike
14 hours ago14 hr 5 minutes ago, shimpu said:Odlicna utakmica, jedino mozda sto je falilo da neko od igraca Partizana srafom ili kakvim slicnim predmetom pogodi nekoga iz publikeEh..mogli smo da pitamo jednog..sto je kao mlad trgovao srafovima u jednoj zapadnoj prestonici, da nam nabavi malo robe..Ali ne navija taj za nas.
12 hours ago12 hr A u pičku materinu, da i mi nekom pobegnemo sa lopate i dobijemo izgubljeno. Da li je ovo prvi put u ove 4 sezone? Ništa, da rešavamo ovo u tri tekme, u inat ovim klošarčinama sa Arene i gazde im.
12 hours ago12 hr evo i Željko kaže......napokon da i nas malo sreća pogledadakle, srećo......fokus na kkp malo. dosta si šarala okolo, a u kurac!!!!
11 hours ago11 hr Sreca nas je najvise napustila protiv Efesa u odlucujucoj utakmici za prolaz dalje. Neizvesna utakmica od samog pocetka
11 hours ago11 hr 4 minutes ago, shimpu said:Sreca nas je najvise napustila protiv Efesa u odlucujucoj utakmici za prolaz dalje. Neizvesna utakmica od samog pocetkaMalo je falilo, to je ubilo momentum...
11 hours ago11 hr InstagramMISIRAC on Instagram: "Željko Budućnost? Da, Budućnost. ....872 likes, 0 comments - tu_da_me_cekas_ on June 5, 2025: "Željko Budućnost? Da, Budućnost. . . . #crvenazvezda #partizan #playoffs #abaliga #reels #kkcz #kkp #zvezda #bcpartizan #jokic #euroleague...
11 hours ago11 hr 46 minutes ago, Lord Stef said:Ovima je valjda bilo jasno da gube kad je Tajrik usao u zen modeMrstio se ko budala pa se prvi okrenuo. Tu su izgubili
10 hours ago10 hr Vidi se da se Tajrik usro, kako je samo mlako zakucao za produzetak. Nije se udarao u grudi sto cesti voli da radi
10 hours ago10 hr 9 minutes ago, ZokiAsov said:Mrstio se ko budala pa se prvi okrenuo. Tu su izgubilima Tajrik ga samo pitao "Jesi poneo zdravstvenu knjižicu"......lik video kolko je sati i šta mu se sprema i samo se okrenuo
10 hours ago10 hr Izgleda da nam dolazi Milutinov. Procitao sam samo naslov na jednom portalu - Milutinov prelazi u jedan od najbogatijih evroligaskih klubova. To je to, to smo mi