Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

1 minute ago, BWA said:

Korektna partija.

Mora to još bolje.

biće u subotu

fantom

• Replies 16.6k
  • Views 830.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Ostoja na aparatima. Sta ako bude samo jedna u Beogradu?

• Popular Post

Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the South, General of the Gravedigger Legions, loyal servant to the true emperor, Zots Obra.

6 minutes ago, Lord Stef said:

Tresu mi se ruke, jebem ti kosarku i sve

Tajrik, Sterling i Bonga novi ugovori, ako su produzili pre nekoliko dana, potpisuj novi i pojacavaj, podaj im sve sto traze

Sad vratio unazad da vidim šta se to desilo. Svaka im čast na ovom povratku, pa produžetak i to je kraj. Nadam se da nije onaj igrač budućnosti ozbiljnije povredio zglob i da će moći da zaigra makar u beogradu.

Svaka čast našim momcima, a pogotovo ovoj trojici gore nabrojanim. kapa dole za ovakav povratak.

BRAVO ! ziga

Edited by Kreator

ajde još neko da se priključi u subotu od ovih kilavih Radovana sa klupe........pa da dobijemo to kako dolikuje......ubedljivo

imam utisak da su prilično fizički jači od nas pod košem, ove mrče njihove prilično lako raznose naše. Jogi i ovaj Sulejman su im ključni igrači, mada su na kraju izgoreli. to treba zaustaviti.

Nije im pomoglo ni to sto je megi u produzetku poludeo i poceo da pripaljuje trojke s 10 metara

Jebem ti seriju koja se završava u utorak, četvrtak ili ponedeljak. Ako bude četvrta Ostoja pomeri na petak, da se odšrafimo kako treba.

Screenshot_20250606-002325.png

• Popular Post

zlobnici govore da smo dobili jer nismo imali time out na kraju

fantom

15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zlobnici govore da smo dobili jer nismo imali time out na kraju

fantom

Hahhaahah doslovno

Karlik se morao prošetati coast to coast u nedostatku boljih rešenja. Žoc bi nacrtao šut za 3 Pokuševskog

Ali nema arenin studio za finale ABA lige. Majku vam jebem klošarsku.

1 minute ago, theanswer said:

Ali nema arenin studio za finale ABA lige. Majku vam jebem klošarsku.

Navodno žele da izvrću uši Grobarima, ali nije im ovog puta prošlo.

Edited by Milošica

7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Hahhaahah doslovno

Karlik se morao prošetati coast to coast u nedostatku boljih rešenja. Žoc bi nacrtao šut za 3 Pokuševskog

"Sigurno ih je bilo, ali ovakav -8 na 58 sekundi do kraja... Ne mogu da se setim u ovom trenutku. Najbitnije da su igrači i u tim momentima znali šta se radi. Ja sam čak insistirao ako Kamenjaš promaši slobodna bacanja da idemo na šut za tri poena, ali opet ispalo je drugačije. Kamenjaš je sjajan momak, veliki borac".

Edited by *edited by mod

Paćenici. Ove godine će prekinuti prenos dodele pehara zbog finala Banata u boćanju

Meni je totalno nejasno zašto na Areni nismo mogli čuti nešto o utakmici.

Možda se neko prisjeti kako je SFRJ izgubila a imala +9 protiv Rusa u poslednji put. Optirlike i ovo je to. Čestitke od navijača Budućnosti, najvažnije je da je sve bilo ljudski.