Thursday at 21:401 day jal ima sad da Vlade Đurović malo da analizira......ili je žurka gotova Edited Thursday at 21:411 day by Ted
Thursday at 21:411 day Voleo bih da me kamera zumira u trecoj utakmici kano one ljepotice u Moraci. Ima da se nasminkam i obucem dres
Thursday at 21:421 day Vratili ste se iz -8 na minut do kraja, i u produžetku zasluženo dobili, u Morači, not bad at all, čestitke na ABA titulu.
Thursday at 21:431 day Meni samo žao kolege Nikodija. Več je imao spreman napisan tekst podjebavanja na topicu pomozi bratu grobaru kad ono morao je da tekst baci u smeče
Thursday at 21:431 day na arenu mi kaśnjela slika, pa sam gledao na rtcg i slušao onog šofrancamelem za uši@Ted imali su +8 na 45 sekundi do kraj, pa brt sterling 2 trojke i tajrik kucanje za produžetak
Thursday at 21:431 day 1 minute ago, shimpu said:Voleo bih da me kamera zumira u trecoj utakmici kano one ljepotice u Moraci. Ima da se nasminkam i obucem dresSkini jaknu i zavitlaj sa njom!
Thursday at 21:441 day na Sofascore ovako 83-75 je bilo na 45 sekundi do kraja, 38 sekundi je bilo kada je Sterling ubo ticu za 83-78 Edited Thursday at 21:441 day by Ted
Thursday at 21:441 day 7 minutes ago, Ted said:sad lepo vraćam brufen u kućnu apoteku i onda ću nešto da sipam da popijem........hvala ti Bože što si se umilostivio i podario mi lak sanIzgleda da je ovo bila ta 48 utakmica 🥸
Thursday at 21:441 day Sta bre pakao od Midži??? Moj pakao okrenuo kad niko nije verovao. A niste mu dali nijedan lajk pičke grobarskeAaaaaaaaaaLoooodiloSterling >> MJTajrikara opasno ugrožava kult Bongicinih jaja
Thursday at 21:451 day Just now, *edited by mod said:Izgleda da je ovo bila ta 48 utakmica 🥸jeste sve joj jebem......svakoj muci jednom dođe kraj
Thursday at 21:501 day Tresu mi se ruke, jebem ti kosarku i sveTajrik, Sterling i Bonga novi ugovori, ako su produzili pre nekoliko dana, potpisuj novi i pojacavaj, podaj im sve sto traze
Thursday at 21:501 day brt tajrik pir 39, 24p, 10ssterling 30p, 2p 71%, 3p 63% pir 30bonga 12p, 11s, 3as pir 22preširok smo tim za budućnost Edited Thursday at 21:571 day by kud u maglu Simoviću