Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

jal ima sad da Vlade Đurović malo da analizira......ili je žurka gotova

Edited by Ted

• Replies 16.6k
  • Views 831.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Voleo bih da me kamera zumira u trecoj utakmici kano one ljepotice u Moraci. Ima da se nasminkam i obucem dres

Vratili ste se iz -8 na minut do kraja, i u produžetku zasluženo dobili, u Morači, not bad at all, čestitke na ABA titulu.

Meni samo žao kolege Nikodija. Več je imao spreman napisan tekst podjebavanja na topicu pomozi bratu grobaru kad ono morao je da tekst baci u smeče s_dj

na arenu mi kaśnjela slika, pa sam gledao na rtcg i slušao onog šofranca

melem za uši

@Ted

imali su +8 na 45 sekundi do kraj, pa brt sterling 2 trojke i tajrik kucanje za produžetak

1 minute ago, shimpu said:

Voleo bih da me kamera zumira u trecoj utakmici kano one ljepotice u Moraci. Ima da se nasminkam i obucem dres

Skini jaknu i zavitlaj sa njom!

na Sofascore ovako 83-75 je bilo na 45 sekundi do kraja, 38 sekundi je bilo kada je Sterling ubo ticu za 83-78

Edited by Ted

7 minutes ago, Ted said:

sad lepo vraćam brufen u kućnu apoteku i onda ću nešto da sipam da popijem........hvala ti Bože što si se umilostivio i podario mi lak san

Izgleda da je ovo bila ta 48 utakmica 🥸

Sta bre pakao od Midži??? Moj pakao okrenuo kad niko nije verovao. A niste mu dali nijedan lajk pičke grobarske

Aaaaaaaaaa

Loooodilo

Sterling >> MJ

Tajrikara opasno ugrožava kult Bongicinih jaja

Just now, *edited by mod said:

Izgleda da je ovo bila ta 48 utakmica 🥸

jeste sve joj jebem......svakoj muci jednom dođe kraj

Tresu mi se ruke, jebem ti kosarku i sve

Tajrik, Sterling i Bonga novi ugovori, ako su produzili pre nekoliko dana, potpisuj novi i pojacavaj, podaj im sve sto traze

brt tajrik pir 39, 24p, 10s

sterling 30p, 2p 71%, 3p 63% pir 30

bonga 12p, 11s, 3as pir 22

preširok smo tim za budućnost

Edited by kud u maglu Simoviću

auuuu, al smo iznervirali milogorce sad.....ima da nam traže doplatu za klimu

Korektna partija.

Mora to još bolje.

Ne znam za vas ali ja sutra idem u banju na rehabilitaciju.