Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

život ti je skraćen za tri godine, za ove tri godine, i sa želimirom i bez njega

biće…

• Replies 16.6k
  • Views 828.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

2 hours ago, goofs said:

Sad opet pogledah, nakon doskoka se uhvatio za zglob, mnogo čudna povreda. Možda je ostao bez snage pa mu propala noga, mada se to ne vidi na snimku.

Objaviše juče da je potpisao dvogodišnji sa Dubljanima, cenim da to ne bi radili da je bilo šta ozbiljnije.

Doskocio je na nogu nekog naseg koji se okrenuo ka kosu da ne proprusti ljepoticu

On 3. 6. 2025. at 11:29, uini said:

sa gugla, možda MNE ekipa ima preciznije pojašnjenje porekla ali je definitivno kafa:

Dojč je u suštini produžena kafa sa mlijekom, a sumnja se da je dobila ime još u vrijeme kada su Njemačke marke bile zvanična valuta u Crnoj Gori, a ova kafa je koštala jednu marku. Vrlo je vjerovatno da je ljubiteljima kafe bilo tako najlakše da je poruče u svom omiljenom lokalu.Feb 22, 2024

Moram priznati da sam svratio da malo stalkujem odje da vidim sto se pise za kosarku, al dojc pricu nijesam ocekivao. Nesto slicno kao i sa tipom koji je ispred mene cekao za karte u dresu NYK Franka Ntilikine D

Having said that, moram da izrazim iskreno zaljenje za Vas barem po NBG dje za 4 dana proslog mjeseca sto sam bio, jedno mjesto da ima barem i prosjecnu kafu ja ne naleceh, a kamoli da se dojc trazi ili nesto slicno. Sve same splacine koje su em skuplje no kod nas a uz to prelose ka da one aparate ne pomisle da barem s vremena na vrijeme ociste a ne sto vise.

TL: DR

French Prince represented in PG,
Kafa vam kurca ne valja.

16 minutes ago, Minimalizam said:

Nesto slicno kao i sa tipom koji je ispred mene cekao za karte u dresu NYK Franka Ntilikine D

čoek znae očigledno.

5 hours ago, MiddleClass said:

Doskocio je na nogu nekog naseg koji se okrenuo ka kosu da ne proprusti ljepoticu

na svakom koraku klasična ciganska mitomanija

u takvim situacijama poslednje o čemu igrač vodi računa jeste doskok. imao xy driblinga, kratko vreme da dođe do linije za 3p, odrazio se i kada je video da lopta ulazi došlo je do post kontrakcije(nobles)

a stvar je dodatno otežalo što je doskok bio na jednu nogu

:mythbusters_of:

Partizanu olakšana prva utakmica. Za Budućnost nada da će Sulejmona da prosere koji je uredno od sjaja do čaja i nazad.

biće tu majk i bongica za sulejmona

jogi se raspameti svaki put protiv nas

a nama ostaje da vidimo dal je dujan u stanju da veže dve napadačke utakmice na visokom nivou, pogotovu kad je pritisak visok

Bar da izvucemo nereseno, ja bih bio zadovoljan..

to je valjda plan, pa da slavite doma u cetvrta utakmica

Evo ga ulazi ovaj sto ne igra veceras

Ipak je sjeban

Samo se sjebo za naredne utakmice izgleda

Opet uzasno branimo pik

napuniše nas iz reketa.....ništa ne možemo da odbranimo

Zakelj mnogo bolje pripremio i vodi mec. Za sada se igra kako odgovara Buducnosti..

Edited by Jimmy Kowalski

Užasni smo.