Milošica Posted June 27 Posted June 27 Just now, Vasilij Zajcev said: A ja ga budala priznao javno.. Jesi siguran da si musko barem? Navlačiš me na ban, da budem drugi u istoriji foruma koji je to uradio... 1
BWA Posted June 27 Posted June 27 1 hour ago, Milošica said: @Vasilij Zajcev @kud u maglu Simoviću Jel vam PSD omiljeni bivši igrač KKP, da morate jednog izdvojiti? Jeste. Ubjedljivo. 1 1 1
Shaq Posted June 27 Posted June 27 (edited) 5 minutes ago, Lord Stef said: Ode Smajli i zvanicno zalgiris 2 godine.. verovatno vide u njemu poors man smitsa.. samo smajlagic ima ozbiljan bb iq u minusu.. Edited June 27 by Shaq 1
sigurnost Posted June 27 Posted June 27 Praju niko ni da pomene? Meni omiljen forever! Do duše zavoleo sam ga kada nisam ni znao da igra za Partizan. Manila 1978.
garmonbozia Posted June 27 Posted June 27 Srećno Alenu, mislim da je dobar dečko, ali ne baš inteligentan. Svakako je bolji igrač nego što je bio kada je došao, ali mislim da je ovde udario u svoj plafon i da može samo da degradira, pa je odluka poprilično logična. Ubeđen sam da će imati dosta bolju sezonu u Žalgirisu nego što bi imao u Partizanu. 3
Nebojsa Posted June 27 Posted June 27 7 minutes ago, garmonbozia said: Srećno Alenu, mislim da je dobar dečko, ali ne baš inteligentan. ovo podseca na onaj legendarni komentar s kupujemprodajem: decko je nevidjeno ruzan, ali izuzetno posten - svaka preporuka! 7
lord_s Posted June 27 Posted June 27 Eto Smailagica nazad za 2 sezone, da ne kazem, na vreme za sledeci ciklus
Lord Stef Posted June 27 Posted June 27 20 minutes ago, Shaq said: zalgiris 2 godine.. verovatno vide u njemu poors man smitsa.. samo smajlagic ima ozbiljan bb iq u minusu.. I to je postajalo sve ociglednije ove sezone, prosle je imao odlicnih partija. Sta znam, volim i njega i Aleksu ko majka ludo dete, zelim mu da uspe tamo. Osim kad igra protiv nas, onda moze da ispostuje ko brat Lovernj 3
kud u maglu Simoviću Posted June 27 Posted June 27 @Vasilij Zajcev jel si ti beše ekonomista? ili mi se pomešalo anyway na apr objavljen finansijski izveštaj kkp-a, pa ako ti nije smor molio bih za neko jednostavno tumačenje. ovo što sam video na tw govori da je blizu ono o čeu je želimir pričao kao prvu stvar od kako se vratio 1 3
Vasilij Zajcev Posted June 27 Posted June 27 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @Vasilij Zajcev jel si ti beše ekonomista? ili mi se pomešalo anyway na apr objavljen finansijski izveštaj kkp-a, pa ako ti nije smor molio bih za neko jednostavno tumačenje. ovo što sam video na tw govori da je blizu ono o čeu je želimir pričao kao prvu stvar od kako se vratio Nisam ginekolog ali mogu da pogledam edit: u APR nema tog izveštaja još, a vidim da je u medijima. Verovatno je ostvaren suficit, tj. da je prihodna strana bila veća od rashodne kada su isplaćene sve obaveze zaključno sa nekim datumom. Edited June 27 by Vasilij Zajcev 1 1
Recommended Posts