Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

To zbrzano pro forme igranje kls od 20. juna do 1. jula nakon aba lige je samo mogućnost da se neki od igrača povredi igrajući taj besmisao. Čudi me da kkp i kkcz nisu zajednički nastupili i odbili to da igraju. Za titulu šampiona Srbije treba da se nadmeću oni koji od početka igraju kls.

• Replies 17.6k
  • Views 885k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

apsolutno. i zato ako večiti žele taj trofej, neka igraju ligu od početka, sa timom prilagođenim ligi, i bez da se smaraju i opterećuju ovi što kolo vode po EL i ABA

da je tako, do sada bi ta liga bila uveliko završena i ne bi se svake godine vodile jalove diskusije i prepucavanja

Edited by Ted

Ne treba to igrati sad. Neka i najskuplji tim u istoriji zvezde osvoji nesto

2 minutes ago, Ted said:

pa imamo sigurno, ali je pitanje dal to uopšte ima smisla.

meni je najlogičnije da mi igramo kls od početka sezone, naravno ne sa EL timom, nego sa nečm što bi bilo razvojni tim. pa ako taj tim može da osvoji kls nek osvoji, ako ne osvoji nema veze, ionako je razvojni.

Bas zato sto je sve besmisleno, treba uraditi tako nesto.

Ako se ne varam, slovacka hokej liga u svom elitnom takmicenju je imala (mozda jos uvek ima) U18 reprezentaciju svoje zemlje kao ravnopravnu ekipu.

Mozemo i mi tako..ne treba nam novo valjanje u Covicevom svinjcu

Bokanu da izdamo zahvalnicu sto nas je toga spasao ove godine.

Just now, SNARC said:

Bas zato sto je sve besmisleno, treba uraditi tako nesto.

Ako se ne varam, slovacka hokej liga u svom elitnom takmicenju je imala (mozda jos uvek ima) U18 reprezentaciju svoje zemlje kao ravnopravnu ekipu.

Mozemo i mi tako..ne treba nam novo valjanje u Covicevom svinjcu

Bokanu da izdamo zahvalnicu sto nas je toga spasao ove godine.

da ima volje rešenje bi se našlo, da bude logično, sportsko i da se svi saglase. ovako je to samo još jedan teren za nadjebavanje i lišeno je bilo kakvog smisla

nisam siguran da je sada moguće ovo što predlažeš, jer ne znam dal je moguće za tri dana okupiti te igrače, ko zna gde su, možda imaju neka druge obaveze, kampove, možda nisu u treningu pa mogu da se ispovređuju ako ih forsiraš da igraju taj nivo

Edited by Ted

Prva utakmica finala izgleda pomerena za cetvrtak

Sinocna utakmica

giphy.gif?cid=6c09b952k42x59q89c4ve1bwc9

al` dobro - rezultat se pise.

D

7 minutes ago, Lord Stef said:

Prva utakmica finala izgleda pomerena za cetvrtak

Bas kao sto je Zare prognozirao..

On nas i iz groba zajebava

57 minutes ago, Ted said:

pa imamo sigurno, ali je pitanje dal to uopšte ima smisla.

ma nema smisla ništa oko tog izgovora za takmičenje. takođe, nije samo pitanje smisla, verovatno je da kao i za svaku ligu ili turnir, moraš da prijaviš 12 ili 15 ili koliko igrač, tj ne možeš da istovariš nekih 12 za jednu tekmu a onda nekih drugih 12 za druge

52 minutes ago, ZokiAsov said:

Ne treba to igrati sad. Neka i najskuplji tim u istoriji zvezde osvoji nesto

pošteno. samo što bi bilo pošteno i da vas onda po slovu zakona transferuju u niži ili najniži rang, ne znam tačno šta je po propisu, ne zato što bih se nešto radovao, jer ja ni ne gledam kls ako ne igraju zvezda i partizan seriju, već ono, pitanje bazičnog poštovanja, koje jednom niste iskazali a ne sećam se zbog čega.

a jedino logično bi bilo da se kls odloži dok se ne završi finalna serija abe, sve ostalo je izdrndavanje.

Navodno za Balsu stigla ponuda koja se ne odbija od Bascesehira ili kako se vec pise.

Kako li izgleda ponuda koja se ne odbija za Balsu, ziv nisam da vidim.

37 minutes ago, uini said:

ma nema smisla ništa oko tog izgovora za takmičenje. takođe, nije samo pitanje smisla, verovatno je da kao i za svaku ligu ili turnir, moraš da prijaviš 12 ili 15 ili koliko igrač, tj ne možeš da istovariš nekih 12 za jednu tekmu a onda nekih drugih 12 za druge

za početak bi trebalo da sednu i dogovore se šta je u stvari državno prvenstvo, kakva je svrha i koji je rang tog takmičenja. svakako nije najviši rang pošto najbolji klubovi i igrači tu ligu ne igraju do maja, juna, a nakon toga se, bez vidljivog razloga i osnova uključuju

koliko mi je poznato, rezultat u toj ligi ima uticaj na plasman u aba2 ligu. ako je tako, to je rang kvalifikacinog turnira za neko drugo, više takmičenje, nije državno prevenstvo

da bi bilo državno prvensto, potrebno je da učestvuju svi klubovi od početka. ne nužno u najjačim sastavima, ali u sastavima koje prijave. pri čemu ne bi bilo dozvoljeno da ja sad uzmem i prijavim neki razvojni tim, i kada dođe završnica, ubacim Tajrika, Karlika, Nilikinu, Vanju, Bongu itd i pometlam sve ostale. moralo bi to drugačije da izgleda

uključivanje u samu završnicu i to padanje s neba u ligu je krajnje nesportski. neki su ste tu ljudi gombali cele godine, igrali ligu i sad niotkuda dođu neki teškaši i za dva dana ih pometlaju. to je pomalo i ponižavajuće. kao kad četvrtaci igraju fudbal i onda dođu osmaci, uzmu im loptu, izbace ih sa terena i pošalju kući. ili na tribine da gledaju

21 minutes ago, Lord Stef said:

Navodno za Balsu stigla ponuda koja se ne odbija od Bascesehira ili kako se vec pise.

Tri meseca naloga za Netflix i naceta flajka Lenora sa mirisom lavande od 1.7 litara ?

7 minutes ago, Lord Stef said:

Šahir Aga: Alo, jel to KKP? Slali smo mejlove godinu dana, al odgovora nema. Hoćemo da pazarimo.

Zoki: Ma imamo neki problem, sve ode u spazam, ili kako li se to već kaže. Što ne pozvaste na telefon, poslaste pismo neko, ko ljudi? Te tehnologije za kurac nisu. Nama da su svi mejlovi stigli, gde bi nam kraj bio. Nego reci brate.

Šehir Aga: Balša Koprivica, želimo da kupimo? Koliko je obeštećenje.

Zoki (prekriva rukom usta i obraća se Željku i stručnom štabu tiho): Jebaću vam mater svima ako je ovo neka skrivena kamera. Mene ste našli da zajebavate!!!!!

Željko: Ma daj bre, opusti se. Ne bi mi. Ko je?

Zoki: Neki Turčin, oće Balšu da kupi? Sve ti jebem šta da kažem? Kolko da tražim.

Zoki (Turčinu): Šta ja znam. Daj šta daš. Šta, ne čujem. Kakav kamion? Aaaaaa sa konditorskim proizvodima. Može, samo nemoj da ističe rok trajanja za nedelju dana. I ti plaćaš carinu i dažbine. Ok, dogovoreno.

Edited by Ted

Šampion KLS treba biti najbolje plasiran klub u ABA.

To bi bilo racionalno i korektno rješenje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout