Sunday at 21:442 days 10 minutes ago, hooyadahoo said:Bolje da smo zigovali omamljene romikeipak je ovo najbolja prilika za zeljka da uzme drugu titulu u cca pola decenije, to bi bilo lepo
Sunday at 21:452 days Just now, uini said:ipak je ovo najbolja prilika za zeljka da uzme drugu titulu u cca pola decenije, to bi bilo lepone želi on da uzme, nego da osvoji.......razlika je u detaljimanasilnici uzimaju
Sunday at 21:512 days šta se na kraju desilo sa wrightom?!na doskoku one trojke nije ustao sa parketa, posle je šepao kad su išli da odpozdrave navijačima
Sunday at 21:532 days 4 minutes ago, Ted said:prve dve u Podgoriciu sredu i petakDobra okolnost za nas sto smo zavrsili mec pre njih, tako da cemo biti 2 sata odmorniji..
Sunday at 21:562 days 8 minutes ago, uini said:ipak je ovo najbolja prilika za zeljka da uzme drugu titulu u cca pola decenije, to bi bilo lepoBrate kad mi izgubimo, tu ste. Kad vi izgubite, tu ste. Ali ajde da te ne mešam sa dežurnim djelem djelem smaracima ipak, i ja se nadam.
Sunday at 21:582 days 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Dobra okolnost za nas sto smo zavrsili mec pre njih, tako da cemo biti 2 sata odmorniji..kako kažu iskusni sportski novinari, takozvani do(j)ajeni (pre no što 17. put doliju u čašu).........sitnice odlučuju Edited Sunday at 21:592 days by Ted
Yesterday at 07:571 day na Mozzartu ide vest da nećemo igrati kls dok se ne završi finale ABA. što je negde i logičnomislim, što se mene tiče ne moramo ni da igramo kls, sezona se završava sa ABA finalom
Yesterday at 07:591 day 1 minute ago, Ted said:na Mozzartu ide vest da nećemo igrati kls dok se ne završi finale ABA. što je negde i logičnomislim, što se mene tiče ne moramo ni da igramo kls, sezona se završava sa ABA finalomNemamo neke pionire-juniore..sitnu talentovanu nejac kojoj treba kaljenje..i da njih saljemo ?
Yesterday at 08:031 day 4 minutes ago, Ted said:na Mozzartu ide vest da nećemo igrati kls dok se ne završi finale ABA. što je negde i logičnomislim, što se mene tiče ne moramo ni da igramo kls, sezona se završava sa ABA finalomNormalno. Jednostavno posle EL, ABA pa čak i Kupa KLS je to težak antiklimaks taman da je super uređena liga kao što nije.
Yesterday at 08:041 day pa imamo sigurno, ali je pitanje dal to uopšte ima smisla.meni je najlogičnije da mi igramo kls od početka sezone, naravno ne sa EL timom, nego sa nečm što bi bilo razvojni tim. pa ako taj tim može da osvoji kls nek osvoji, ako ne osvoji nema veze, ionako je razvojni. eto, tu bi mogli da se prijave i igrači koji po EL imaju minimalnu minutažu, da imaju utakmice i da igraju ligu (tipa Lakić, Balša) Edited yesterday at 08:061 day by Ted