Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

10 minutes ago, hooyadahoo said:

Bolje da smo zigovali omamljene romike

ipak je ovo najbolja prilika za zeljka da uzme drugu titulu u cca pola decenije, to bi bilo lepo

• Replies 16.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Just now, uini said:

ipak je ovo najbolja prilika za zeljka da uzme drugu titulu u cca pola decenije, to bi bilo lepo

ne želi on da uzme, nego da osvoji.......razlika je u detaljima

nasilnici uzimaju tongue

ajde dace bog

prve dve u Podgorici

u sredu i petak

Ubicemo ih ko granom

ako šrafovi nisu zavijeni krvnički, ova u petak može da bude i bez publike

šta se na kraju desilo sa wrightom?!

na doskoku one trojke nije ustao sa parketa, posle je šepao kad su išli da odpozdrave navijačima

4 minutes ago, Ted said:

prve dve u Podgorici

u sredu i petak

Dobra okolnost za nas sto smo zavrsili mec pre njih, tako da cemo biti 2 sata odmorniji..

8 minutes ago, uini said:

Brate kad mi izgubimo, tu ste. Kad vi izgubite, tu ste. Ali ajde da te ne mešam sa dežurnim djelem djelem smaracima ipak, i ja se nadam.

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Dobra okolnost za nas sto smo zavrsili mec pre njih, tako da cemo biti 2 sata odmorniji..

kako kažu iskusni sportski novinari, takozvani do(j)ajeni (pre no što 17. put doliju u čašu).........sitnice odlučuju

Edited by Ted

ipak četvrtak i subota prve dve

a u sredu fmp u kls vermez3

na Mozzartu ide vest da nećemo igrati kls dok se ne završi finale ABA. što je negde i logično

mislim, što se mene tiče ne moramo ni da igramo kls, sezona se završava sa ABA finalom

1 minute ago, Ted said:

na Mozzartu ide vest da nećemo igrati kls dok se ne završi finale ABA. što je negde i logično

mislim, što se mene tiče ne moramo ni da igramo kls, sezona se završava sa ABA finalom

Nemamo neke pionire-juniore..sitnu talentovanu nejac kojoj treba kaljenje..i da njih saljemo ?

4 minutes ago, Ted said:

Normalno. Jednostavno posle EL, ABA pa čak i Kupa KLS je to težak antiklimaks taman da je super uređena liga kao što nije.

pa imamo sigurno, ali je pitanje dal to uopšte ima smisla.

meni je najlogičnije da mi igramo kls od početka sezone, naravno ne sa EL timom, nego sa nečm što bi bilo razvojni tim. pa ako taj tim može da osvoji kls nek osvoji, ako ne osvoji nema veze, ionako je razvojni. eto, tu bi mogli da se prijave i igrači koji po EL imaju minimalnu minutažu, da imaju utakmice i da igraju ligu (tipa Lakić, Balša)

Edited by Ted