Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Možda ne bi bilo loše da se finale KLS igra u 4 dobijene.

• Replies 17.6k
  • Views 885k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

32 minutes ago, Ted said:

ugrožen je interes srpske košarke. plamtim od besa

Happy Jonah Hill GIF

14 minutes ago, BWA said:

nije loša ideja. pošto je takmičenje vrlo značajno i privlači jako puno pažnje. evo, moja supruga se stalno raspituje kad je finale kls, da ne zakaže slučajno frizera u to vreme. inače, ne prati košarku, osim kls.

mogli bi da se uvedu i neki dodatni elementi zabave. recimo, onaj koji izgubi finale, morao bi da očitava strujomer svakog meseca pobedniku do kraja kalendarske godine i šalje sliku na aplikaciju distribucije. npr. mi izgubimo i Bonga mora da čita strujomer Gidraitisu. ili ako dobijemo Petrušev čita strujomer Tajriku.

Edited by Ted

malo se priča kakav je floor general dujan

kad ga krene

sleep

staklenitm je isto imao vrhunsku partiju večeras

on i dujan su u peaku u ovoj seriji

35 minutes ago, BWA said:

Ako bude 3:3 da se majstorica igra u Nišu.

Može i u Podgorici

Dujan je večeras bio vrlo dobar do odličan. nervira me samo kad neće da uzme otvorenu trojku. i treba da pazi na lične greške, brzo ih skuplja

inače je giljotina zaustavljena ulaskom Nilikine, koji je ne samo imao produkciju u napadu za vreme suše, nego i nekoliko odličnih odbrana. onda su se i ostali priključili i istopili smo razliku do poluvremena

znači......ništa od prednosti domaćeg terena u finalu. mada je možda i bolje tako, jer ćemo biti lišeni uobičajenih "sadržaja", koji se realno nikome ne gledaju

Ko ih jebe, veceras je bilo oko 1600 navijaca u Podgorici, ne znam za koliko utakmica vazi kazna, dobijamo ih 3:0 ili 3:1

Jebem ti moraču (halu) smrdljivu ... Potajno sam se nadao da će ih komšije drknuti.

prvi put protivu budućnosti u finalu abe

red je da pokažemo ko vozi traktor, a ko otvara kapiju

ne sećam se ni polufinala protiv njih

Lakse bi bilo sa ciganima, al ajd nek prodje jedna serija bez covic vesne

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne sećam se ni polufinala protiv njih

sezona 2010/11, F4 u Stožicama

polufinale Partizan-Budućnost 62-58

u finalu dobili Olimpiju 77-74

to je bila ona sezona kada cigani umalo da ispadnu laugh

Edited by Ted

Bolje da smo zigovali omamljene romike

kad bi pustili naše navijače, imali bi domaći teren i dole

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout