Tuesday at 13:171 day On 20. 5. 2025. at 13:12, Filozof manijak said: Povreda lista (ruptura mišića) je jako zajebana povreda. Prosečan oporavak traje oko 6 do 8 nedelja.Tačno, ja sam se letos tako povredio, početak avgusta, nisam mogao da igram fudbal posle toga mesec i po dana najmanje.
Tuesday at 13:191 day On 20. 5. 2025. at 13:17, copkillah said: Tačno, ja sam se letos tako povredio, početak avgusta, nisam mogao da igram fudbal posle toga mesec i po dana najmanje.
Tuesday at 19:541 day On 20. 5. 2025. at 12:46, kud u maglu Simoviću said: al ovo je bila povreda lista, ne preponeUčio ga Bongica da jebe, a znamo doklen su mu jaja
Tuesday at 20:371 day On 20. 5. 2025. at 13:12, Filozof manijak said: Povreda lista (ruptura mišića) je jako zajebana povreda. Prosečan oporavak traje oko 6 do 8 nedelja.I jednom kad ga lepo iskidas samo cekas kad ce opet da te secne. Gomila sportista ima hronicni problem sa tim.
20 hours ago20 hr Tek 26 maja igramo protiv Dubajia? Kad će biti finale? Početkom jula? Jel se finale igra na 4 dobijene da zakačimo i avgust. Pa onda u avgustu ksl kao poslastica.
20 hours ago20 hr Tek 26 maja igramo protiv Dubaija? Kad ce biti finale protiv Buducnosti? Pocetkom jula? Jel se finale protiv Buducnosti igra na 4 dobijene da zakacimo i avgust? Pa onda u avgustu ksl kao poslastica.
17 hours ago17 hr Ostoja nema sopstveni identitet već kopira komšiluk. Sa početka predsedničke karijere je bio uredno počešljan, čak imao manje kose. Sad ie prešao na Drčela look, podbunuo i neobrijan kao da tri dana nije izašao iz birtije.
17 hours ago17 hr Sportski pozdrav.Počeo sam da pišem na ovim uzburkanim temama pa je red da se predstavim. Dolazim sa južne strane brda, figurativno govoreći, i nameravam da uglavnom i pišem na toj strani, prvenstveno što nemam mnogo vremena da pratim ostale klubove a i po svojoj prirodi volim da se šalim na sopstveni račun. Izbegavam svađe i teške reči, tako da se nadam veselom druženju.
16 hours ago16 hr 16 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jel volis da jedes satove?bravo, kakav flashback from wayback