Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Луча би значио много у свлачионици пре свега, на терену све зависи од тога колико може да остане читав, и у најбољим годинама је мучио муку с повредама. У претходне три сезоне у просеку пропушта пола утакмица у Евролиги а крштеница је све жућа.

Едит пу гоофс написао све исто

Edited by johan nagel

• Replies 16k
  • Views 795.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Tako je, došao bi na poziciju Kapitena i ja to apsolutno podržavam.

5 minutes ago, copkillah said:

Tako je, došao bi na poziciju Kapitena i ja to apsolutno podržavam.

samo ako vanja pristane

Најмање је ту битно ко је званично капитен, генерално кубуримо с личностима Лучиног профила већ неко време, стварно мислим да би много значио из те перспективе.

Лично се не бих бунио ни за Ловерња да дође, али њега је доста теже играчки уклопити некако. Евентуално као трећи центар уместо Балше ал то не делује превише реално. Он и Тајрик као прве две опције (у случају да Рамбо оде) не делују превише компатибилно, остали би без претње споља с њима двојицом.

Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?

Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.

Ekspresno skinut snimak sa mreza.

Kao neutralni posmatrac ovog nemilog dogadjaja moram da kazem da osudjujem napad na igrace Partizana

1 minute ago, Uskebasi said:

I ja sam se samo setio kolege mladog radnika koji nije pravdao mma borca sa 300 prijava, ali... Da ne bude da se nikada nije desilo na forumu

Blago tebi, secas se necega sto se nije desilo i sto nisi uspeo da dokaze ni citiranjem postova za koje si se nadao da ih niko nece procitati. Mora da ti je zivot koloritan sa toliko maste. Cudno, pravnici je obicno nemaju nimalo.

27 minutes ago, Uskebasi said:

Ovde niko nije rekao da Karlik ne treba da odgovara za delo koje je ucinio. Za to delo se moze izreci sudska opomena, ako je izvrseno kao reakcija na grubo vredjanje. S obzirom na tezinu dela sasvim je izvesna primena oportuniteta, sa cim ce se sloziti i osteceni jer ce mu isplatiti 10k evra, sto je otprilike 5 puta vise nego sto bi dobio u parnici.

E sad to sto se takav rasplet dogadjaja nece svideti ekipici sa foruma, to nije do Karlika

A ako nije izvrseno kao reakcija?