Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

30 minutes ago, genaro said:

Super je sto ovde mnogi tacno znaju koja je to vokabularna granica no-no za preci, da bi se ovakvo samaranje flasom iz zasede podvelo pod “zasluzio je rasista”, a bez da se zna kako se taj rasizam manifestovao, da li ga je bas celavi izgovarao i slicno.

Sta god da mu je raseceni rekao, ovo CJ-ovo je nedopustivo. Ali ako vec uzmes flasu da zategnes coveka, nemoj posle jos da se popisavas po sebi sa izgovorima to nisam ja, moja najbolja verzija je budista.

Ocito je i sam Carlik imao zelju da pokaze da je bolji covek od Carlik-a sa snimka i postigne mali nedeljni zivotni uspeh.

bukvalno je granica n-word

eto i to sam ti rešio

• Replies 16.4k
  • Views 795.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

1 minute ago, Uskebasi said:

Auu, pa Karilk je prava zver. Lausevic je otisao do auta, uzeo pištolj sa duplim okvirom vratio se u kafic i pucao dok se metak nije zaglavio u cevi i pri tom ubio dva čoveka a trećeg ranio. I Karlikov zlocin je nekako ozbiljniji od toga?

Na stranu moj stav o Lausevicevom slucaju

To je i poenta mog upisa, da praviti paralelu izmedju ta dva slucaja je omasen fudbal. Nit je receno da je Carlik veci zlocinac nit bilo sta slicno.

Tako da opet, podmetacine - zadnji dzep

23 minutes ago, ToniAdams said:

Kolko se ovde drami zbog jedne flajke i par šabana

Svaki put kad siledzije i rasisti popasu po njokalici, jedna mala panda zaspi mirnim snom.

Negujmo pande.

2 minutes ago, ubibobi said:

A jel se sećaš možda koliko je vremenski bio na robiji za to dvostruko ubistvo?

Čovek je bio naoružan i u afektu pobio ljude, najbolje da su ga na nanogicu osudili.

Poenta je da još ne znate sve okolnosti a ove ljude ste razapeli zbog ulične tuče koja se otela kontroli više nego što je razvlačen Laušević nakon višestrukog ubistva

Ne secam se, nit sam pravnik da mogu da ocenim da li je adekvatno kaznjen. Na Lausevica sam reagovao jer nema dodirne tacke sa ovim.

Poenta jer da ne znate sta mu je receno, a da se uspinje odbrana provere lomljivosti flase o celavu glavu, koja je jedino sto sa sigurnoscu znamo, zahvaljujuci snimku.

Just now, genaro said:

To je i poenta mog upisa, da praviti paralelu izmedju ta dva slucaja je omasen fudbal. Nit je receno da je Carlik veci zlocinac nit bilo sta slicno.

Tako da opet, podmetacine - zadnji dzep

Zasto je podmetacina? Ovde se svojevremeno diskutovalo i o Lausevicu i o onom liku sto je ubio nenaoruzanog provalnika i velika većina je imala razumevanje, ako ne i podrsku za to što su učinili u očiglednom prekoracenju nuzne odbrane. A Karlik ispade neodbranjiv slucaj

6 minutes ago, copkillah said:

bukvalno je granica n-word

eto i to sam ti rešio

Mora da afro-amerikanci po Amerikama lome flase o glavu rasista cesce no sto ginu peraci prozora.

1 minute ago, Uskebasi said:

Zasto je podmetacina? Ovde se svojevremeno diskutovalo i o Lausevicu i o onom liku sto je ubio nenaoruzanog provalnika i velika većina je imala razumevanje, ako ne i podrsku za to što su učinili u očiglednom prekoracenju nuzne odbrane. A Karlik ispade neodbranjiv slucaj

Ja po snimku ne vidim da je Carlik zivot ugrozen, no mozda gresim.

Edited by genaro

Ова тема на последњих неколико страна је прави друштвени експеримент на тему: каква је све непочинства човек спреман да истолерише некоме кога перципира као свог у ситуацији када постоји нека подела на нас и њих. Посебно када је та подела готово имагинарна и када се ради о лику кога вероватно никада нису упознали у животу, са којим немају никакву комуникацију, за кога једва да су знали да постоји до пре пар месеци и ко ће вероватно за пар месеци или мало више изаћи из те имагинарне групе.

2 minutes ago, genaro said:

Ja po snimku ne vidim da je Carlik zivot ugrozen, no mozda gresim.

Za nuznu odbranu nije nuzno da zivot bude ugrozen, vec da kod njega postoji svest da moze da ocekuje onakve posledice kakve je u odbrani proizveo.

1 minute ago, genaro said:

Ne secam se, nit sam pravnik da mogu da ocenim da li je adekvatno kaznjen. Na Lausevica sam reagovao jer nema dodirne tacke sa ovim.

Poenta jer da ne znate sta mu je receno, a da se uspinje odbrana provere lomljivosti flase o celavu glavu, koja je jedino sto sa sigurnoscu znamo, zahvaljujuci snimku.

Ajde još jednom, poenta je u tome da čak i tako ekstreman slučaj nije naišao na toliku osudu javnosti koliko se ovde digla kuka i motika zbog obične ulične tuče.. jer crnci

Ipak i ovakve reakcije donekle mogu da se opravdaju navijačkom ostrašćenošću

3 minutes ago, Palmira said:

Ова тема на последњих неколико страна је прави друштвени експеримент на тему: каква је све непочинства човек спреман да истолерише некоме кога перципира као свог у ситуацији када постоји нека подела на нас и њих. Посебно када је та подела готово имагинарна и када се ради о лику кога вероватно никада нису упознали у животу, са којим немају никакву комуникацију, за кога једва да су знали да постоји до пре пар месеци и ко ће вероватно за пар месеци или мало више изаћи из те имагинарне групе.

Upravo suprotno. Ova tema je pokazatelj toga kako činjenica da je neko igrač Partizana utice na to da se odustane od sopstvenih stavova po pitanju nuzne odbrane i po pitanju odnosa prema likovima koji vijaju strance po beogradu samo zbog toga sto su stranci

8 minutes ago, ubibobi said:

Ajde još jednom, poenta je u tome da čak i tako ekstreman slučaj nije naišao na toliku osudu javnosti koliko se ovde digla kuka i motika zbog obične ulične tuče.. jer crnci

Ipak i ovakve reakcije donekle mogu da se opravdaju navijačkom ostrašćenošću

Jasno, nerazumevanje za ovakav potez Carlika nedvosmisleno govori da sam ja, a i ostali koji kazu da je to nedopustivo - prosti rasisti.

Malo da to forumsko razbijanje virtualne flase usmeris ka svojoj glavi, radi vracanja u vinklu.

41 minutes ago, ubibobi said:

Čak je i Laušević pobrao saosećanja dobrog dela javnosti nakon što je poubijao one klince ali zato ajmo crnce na lomaču što su se sasrali i reagovali u afektu nakon napada domaćih rasista na njih kao goste u stranoj zemlji

Kakvi te crnci spopali, ja vidim osobu A i osobu B, rasizam moze biti jedino tvoje pisanje sto uopste istices da je neko crnac, a ne neko sto kaze da je osoba A psiho jer hladnokrvno razbija nekom flasu o vugla i onda jos gadja sa istom.

10 minutes ago, Uskebasi said:

Upravo suprotno. Ova tema je pokazatelj toga kako činjenica da je neko igrač Partizana utice na to da se odustane od sopstvenih stavova po pitanju nuzne odbrane i po pitanju odnosa prema likovima koji vijaju strance po beogradu samo zbog toga sto su stranci

Mrzimo ga jer je crnac i uspešan. Ok, crnac.

midžeta ne sme da otvori sledeći topik ni po cenu želimirovog života