Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Svake godine se nudi, svake godine ga brzo olade. Ne znam da li se toliko ne uklapa u planove, ili ga zbog moljakanja Želimir i ostali odjebavaju na keca.

• Replies 17.6k
  • Views 884.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

eh, bilo je previše lepo da bi bilo istinito.......verovatno zna da izvede loptu iz auta, pa bi pokvario hemiju ili što se kaže svlačionicu. strateški razmišljamo, ne treba kvariti ono što smo gradili četiri godine i što nam je postalo trademark )

Niko da primeti kako nas ovi divni ljudi iz Azije useravaju trenutno ?

osim kad je Bonga ukrao loptu, ništa nismo uspeli da odbranimo........a oni pogađaju u visokom procentu, tako da je to to za sada

prilično smo stegnuto ušli......blago rečeno

Pa eto, tako to ide kad ti dupe zine da uzmeš još jednom lovu umesto da završiš posao u aziji ... a mogao si. Sad kad su dobili na samopouzdanju biće malo teže. Videćemo dokle će imati ovakvu inicijativu.

ne mogu oni da šutiraju ovako do kraja......ali moramo da se trgnemo što pre svakako

Bravo Nilikina.

majko mila šta omaši Sterling

Kako se prima prepelica, dere se na tajmautu

Prepelič ili bez koske bode ili maši obruč......vrlo čudan lik

2 minutes ago, Ted said:

Prepelič ili bez koske bode ili maši obruč......vrlo čudan lik

ozbiljan kreten

Da li je sigurmno ovo bio faul Brendona na kraju? Nisam baš siguran da je gurnuo Dangubića.

Jbg, to je Tajrik, vuce ko konj celu ekipu i onda sam sebe izbaci sa 2 glupa faula

1 minute ago, Lord Stef said:

Jbg, to je Tajrik, vuce ko konj celu ekipu i onda sam sebe izbaci sa 2 glupa faula

Bruno style.

Dva preglupa faula. 3/12 i 6/12 za tri. Dobro da smo tu

3 minutes ago, Kreator said:

Da li je sigurmno ovo bio faul Brendona na kraju? Nisam baš siguran da je gurnuo Dangubića.

mozda neki blagi kontakt ali ne treba da se svira. mislim da je Javor vratio za izmisljen faul Andjusica u napadu pre toga

lik je sklon upadanju u seriju gresaka usled pokusaja da kao nesto balansira

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout