Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Meni je super što ovde mnogi tačno znaju da bi u sred masovne tuče ostali hladnokrvni i trezveni i svesni sebe i okoline i svega šta se dešava, u svakom trenutku te tuče i da im sigurno ne bi pao mrak na oči ili bilo šta slično.

Ništa, ponavljajte sebi da ste bolji ljudi od Karlika i neka to bude vaš mali životni uspeh za ovu nedelju thumbup

• Replies 16.4k
  • Views 795.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

44 minutes ago, harper lee said:

Ako je sudeci po onom snimku Karlik Dzons

Hahahah ja se ubih tražeći da se čoveku ne sudi isključivo na osnovu onog snimka i ti me kvotuješ i započneš post sa ovakvom rečenicom. Nema dalje

11 minutes ago, Lord Stef said:

Cekaj bre, nije skroz vezano za temu, ali jel' me jebete da je ovo laksa telesna povreda a recimo prelom prsta teza?

Scribd
No image preview

telesne povrede

Medicina
7 minutes ago, johan nagel said:

Ма лик тролује не може бити озбиљан

Vidim razumeš se u trolovanje.

Srećom to kakva je povreda ne zavisi od ozbiljnosti na forumu

uvek može da se potegne argument da je došlo do unakaženja (što realno i jeste moguće) pa da se vodi kao kvalifikovano teška telesna povreda

znaće pravnici to bolje od mene

edit. to ne znači da nije bilo idiotski overiti debila flašom ... naročito kad je bio na zemlji

Edited by cartman

20 minutes ago, Nikodije said:

pa dobro, celavi je na kraju stvarno dobro prosao kako je izgledalo, samo je usiven, nema prelom, nema potres mozga

Пуком срећом, људи су губили животе дословно на овај начин

Just now, johan nagel said:

Пуком срећом, људи су губили животе дословно на овај начин

Slazem se. Sećam se onog Francuza koji je stradao samo zato sto je bio stranac u Beogradu, pa ga je neka ovakva ekipa sačekala. Dobro je Karlik prosao

22 minutes ago, copkillah said:

Meni je super što ovde mnogi tačno znaju da bi u sred masovne tuče ostali hladnokrvni i trezveni i svesni sebe i okoline i svega šta se dešava, u svakom trenutku te tuče i da im sigurno ne bi pao mrak na oči ili bilo šta slično.

Ništa, ponavljajte sebi da ste bolji ljudi od Karlika i neka to bude vaš mali životni uspeh za ovu nedelju thumbup

Svako kome "ne padne mrak na oci" i razbija flasu o glavu tipa koji se tetura je svakako bolja osoba od Karlika. Tu nema dileme..

16 minutes ago, copkillah said:

Ti ne znaš da je napadnuta strana dužna da proceni koeficijent teturavosti napadača. Ako napadač tetura dovoljnim intenzitetom, treba ga pustiti da sam overi o beton. Ne sme se dirati napadač koji tetura intenzitetom većim od 1.

Koeficijent plastičnosti noža napadača je takođe obavezno štivo. Ukoliko napadnuti proceni da je nož napadača plastičan, nema potrebe za nikakvim akcijama jer se plastičnim nožem ne mogu naneti povrede opasne po život.

Može da dođe do grešaka prilikom procene koeficijenta teturavosti i plastičnosti noža. U tom slučaju, napadnuta strana će sama snositi posledice svoje pogrešne procene i verovatno biti izbodena. Ili nokautirana od nedovoljno zateturanog.

14 minutes ago, Uskebasi said:

Vidim razumeš se u trolovanje.

Srećom to kakva je povreda ne zavisi od ozbiljnosti na forumu

Лакше дело је звекнути без икакве потребе човека стакленом флашом по сред фаце, од некаквог кошкања у клубу из ко зна којег разлога, где је неко МОЖДА уоптебио неку реч / увреду која би могла да се подведе под расизам

‘кривично дело мотивисано расном нетрпељивости’

Читајући ово човек би помислио да се окупио хитлерјугенд да линчује Карлика само зато што је црнац, па се он само бранио флашом јбг

Edited by johan nagel

22 minutes ago, copkillah said:

Super je sto ovde mnogi tacno znaju koja je to vokabularna granica no-no za preci, da bi se ovakvo samaranje flasom iz zasede podvelo pod “zasluzio je rasista”, a bez da se zna kako se taj rasizam manifestovao, da li ga je bas celavi izgovarao i slicno.

Sta god da mu je raseceni rekao, ovo CJ-ovo je nedopustivo. Ali ako vec uzmes flasu da zategnes coveka, nemoj posle jos da se popisavas po sebi sa izgovorima to nisam ja, moja najbolja verzija je budista.

Ocito je i sam Carlik imao zelju da pokaze da je bolji covek od Carlik-a sa snimka i postigne mali nedeljni zivotni uspeh.

Just now, johan nagel said:

Лакше дело је звекнути без икакве потребе човека стакленом флашом по сред фаце, од некаквог кошкања у клубу из ко зна којег разлога, где је неко МОЖДА уоптебио неку реч / увреду која би могла да се подведе под расизам

‘Дело мотивисани расном нетрпељивости’

Читајући ово човек би помислио да се окупио хитлерјугенд да линчује Карлика само зато што је црнац, па се он само бранио флашом јбг

Bez ikakve potrebe = u tuči koja je nastala jer nekome smeta da bela žena pije piće sa crnim čovekom

I da, osoba koja u tuči razbije nekome flasu od glavu je bolja osoba od one koja pravi sačekušu jer mu ne prija da bela žena pije piće sa crncem.

I zakon se slaže sa tim i propisuje neuporedivo težu sankciju za rasizam nego za laku telesnu povredu nanetu flašom

47 minutes ago, Uskebasi said:

Zato i postoji posebno krivicno delo nanosenje lake telesne povrede sredstvom podobnim da telo tesko povredi, za koje delo je u konkretnom slucaju propisana sudska opomena, a ne kazna

Nije propisana sudska opomena, nego se može izreci i sudska opomena, a može i zatvor do 3 godine.

^

Океј у праву си, нема сврхе даље расправљати

Edited by johan nagel

3 minutes ago, genaro said:

Super je sto ovde mnogi tacno znaju koja je to vokabularna granica no-no za preci, da bi se ovakvo samaranje flasom iz zasede podvelo pod “zasluzio je rasista”, a bez da se zna kako se taj rasizam manifestovao, da li ga je bas celavi izgovarao i slicno.

Super je to sto postoje ljudi koji smatraju da postoji mali rasizam koji je drustveno prihvatljiv.

Devojka koji su vređali je u policiji potvrdila da je vredjana zbog toga sto je bila sa ljudima druge boje kože i da su ih zbog toga sačekali ispred kluba. Možda su samo hteli da razmene mišljenje o polozaju afro-amerikanaca na savremenom Balkanu. To nikada nećemo saznati