Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

2 minutes ago, Uskebasi said:

U pravu si. Ne raspravljas, nego ljude koji pišu na oovm forumu nazivaš nakotom i idiotima. Ali onako bez muda da to kažeš direktno. Više časti ima u flasi u glavu nego u ovakvom jadnom performansu

Polako..sad ce uskoro valjanje u blatu sa Bokanom..svaki ce hipik onda imati po flasu za u glavu a svaki cestiti navijac ce izaci sa loptom na teren medj gostujuce igrace..

17466066269923837733310383095694.jpg

• Replies 16.4k
  • Views 793.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

ICwdAqP.gif

Kao neutralni posmatrac ovog nemilog dogadjaja moram da kazem da osudjujem napad na igrace Partizana

klasičantm razvoj situacije

ništa za neočekivati

#tustesvi

2 minutes ago, shimpu said:

Kao neutralni posmatrac ovog nemilog dogadjaja moram da kazem da osudjujem napad na igrace Partizana

warriors-come-out-and-play-funny-face-sw

D

Polomiću flaše od kristalaaaa

+

Flaše lomim, ruke mi krvaveeee

+

Nek mi bude zadnja flašaaaa,

zadnje vinooo, koje pijem..

Punchline!

Message in the bottle!

Edited by Filozof manijak

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

klasičantm razvoj situacije

ništa za neočekivati

Ko o čemu, uvek isti o poštenju lol

33 minutes ago, kralj said:

#tustesvi

Što propušta Deli Mad(e)rivoje

Dočekuje dijete Grujica

1 hour ago, shimpu said:

Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?

Tajrik i Bruno u Bank, pa tačno bi napadači gore prošli nego sa Sterlingom, Bongom i Karlikom sa sve flašom.

1 hour ago, Milošica said:

Partizan i Zvezda to su srca dva,

Ljubili se grlili se sve do pola dva

Kad je prošlo pola dva oprali su zube - da se bolje ljube

U moje vreme poslednji stih je bio “skinu gaće obadva”

Šta da kažem, bili smo pogana i nepismena generacija.

3 hours ago, kralj said:

Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. isuse

Jok i nije bitno. Za sufla nije, ali za smaranje na topicu jeste

2 hours ago, hooyadahoo said:

Jok i nije bitno. Za sufla nije, ali za smaranje na topicu jeste

Spoiler

LthzOdG.jpeg

Ne bih mogao ovo, pa ne znam sta da je. Hitlera bih umlatio pa pustio kad je onesposobljen. Karlik je idiot i psihopata.

nakon-udarca-fla-om-karlik-d-onsa-zavr-i

2 minutes ago, Hele said:

Ne bih mogao ovo, pa ne znam sta da je. Hitlera bih umlatio pa pustio kad je onesposobljen. Karlik je idiot i psihopata.

nakon-udarca-fla-om-karlik-d-onsa-zavr-i

Kakve veze ima Hitler sa ovim, osim sto je i on bio protiv mešanja rasa...

Inače, teža je kazna propisana za rasno motivisana krivična dela, nego za ovo što je Karlik uradio