15 hours ago15 hr 2 minutes ago, Uskebasi said:U pravu si. Ne raspravljas, nego ljude koji pišu na oovm forumu nazivaš nakotom i idiotima. Ali onako bez muda da to kažeš direktno. Više časti ima u flasi u glavu nego u ovakvom jadnom performansuPolako..sad ce uskoro valjanje u blatu sa Bokanom..svaki ce hipik onda imati po flasu za u glavu a svaki cestiti navijac ce izaci sa loptom na teren medj gostujuce igrace..
15 hours ago15 hr Kao neutralni posmatrac ovog nemilog dogadjaja moram da kazem da osudjujem napad na igrace Partizana
15 hours ago15 hr 2 minutes ago, shimpu said:Kao neutralni posmatrac ovog nemilog dogadjaja moram da kazem da osudjujem napad na igrace Partizana
15 hours ago15 hr Polomiću flaše od kristalaaaa+Flaše lomim, ruke mi krvaveeee+Nek mi bude zadnja flašaaaa,zadnje vinooo, koje pijem..Punchline!Message in the bottle! Edited 15 hours ago15 hr by Filozof manijak
15 hours ago15 hr 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:klasičantm razvoj situacijeništa za neočekivatiKo o čemu, uvek isti o poštenju
15 hours ago15 hr 33 minutes ago, kralj said:#tustesviŠto propušta Deli Mad(e)rivojeDočekuje dijete Grujica
14 hours ago14 hr 1 hour ago, shimpu said:Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?Tajrik i Bruno u Bank, pa tačno bi napadači gore prošli nego sa Sterlingom, Bongom i Karlikom sa sve flašom.
14 hours ago14 hr 1 hour ago, Milošica said:Partizan i Zvezda to su srca dva,Ljubili se grlili se sve do pola dvaKad je prošlo pola dva oprali su zube - da se bolje ljubeU moje vreme poslednji stih je bio “skinu gaće obadva”Šta da kažem, bili smo pogana i nepismena generacija.
13 hours ago13 hr 3 hours ago, kralj said:Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. Jok i nije bitno. Za sufla nije, ali za smaranje na topicu jeste
10 hours ago10 hr 2 hours ago, hooyadahoo said:Jok i nije bitno. Za sufla nije, ali za smaranje na topicu jesteSpoiler
9 hours ago9 hr Ne bih mogao ovo, pa ne znam sta da je. Hitlera bih umlatio pa pustio kad je onesposobljen. Karlik je idiot i psihopata.
9 hours ago9 hr 2 minutes ago, Hele said:Ne bih mogao ovo, pa ne znam sta da je. Hitlera bih umlatio pa pustio kad je onesposobljen. Karlik je idiot i psihopata.Kakve veze ima Hitler sa ovim, osim sto je i on bio protiv mešanja rasa...Inače, teža je kazna propisana za rasno motivisana krivična dela, nego za ovo što je Karlik uradio