Yesterday at 07:571 day Popular Post Dobar Kalina:Ne znam šta može da bude toliko strašno da ti nekog odalamiš flašom u glavu. Nevezano za Karlika Džonsa i Partizan, ne želim da se ovo tumači pogrešno. Mora da se izbegne to. Razumem, pijan si, i kasno je, komentari, nekomentari. Ne kažem, i ja sam upadao u razne neprilike. Ali, imao sam ili sreću ili neki instinkt da osetim u nekim trenucima da ovo ne ide u dobrom smeru.”“Nisi ti zbog toga ni p***a, ajde sutra ćemo. Ako ćemo se tući, tući ćemo se sutra kad prespavamo. Žao mi je i zbog toga momka koji je udaren, a žao mi je i zbog Karlika. To su ti neki događaji koji mogu da ti promene život u neverovatnom smeru. Ne daj Bože da je taj čovek poginuo, dalje ide zatvor, kraj je sa košarkom. Meni je to zaista neshvatljivo i nadam se da nikad neću biti u takvim situacijama. Ja sam ostao šokiran. Čitav dan pričamo o tome. Stvarno sam šokiran, jako mi je tužno i osećam nelagodu, pitam se kako su došli u tu situaciju. Šta vam je ljudi, idite kući.”
Yesterday at 08:011 day Tanko je ovo..mora to javno,glasno..megafonom ispred 29. Novembra..kao kolega mu. I da pripaze kljunovi da je privode neku/nekog trandzu u tom momentu..svasta moze da se desi...bacim drkicu k'o Kalina, Kalina....
Yesterday at 08:051 day 20 minutes ago, *edited by mod said:A ti Ultrasi, reci mi da li su oni sada tu sa nama?Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija.
Yesterday at 08:101 day 3 minutes ago, kralj said:Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. Za jedne znamo ko su, ali biće zanimljivo ako izađe u javnost ko je tačno u Prijović Entourage-u
Yesterday at 08:151 day 4 minutes ago, *edited by mod said:Za jedne znamo ko su, ali biće zanimljivo ako izađe u javnost ko je tačno u Prijović Entourage-uMeni neće, nismo od juče na forumu, zna se ko se raspiše kad se desi ovakav neki rijaliti. Onaj koji po pravilu o samoj temi na podforumu sporta i košarke uglavnom nema šta da kaže, ali će beskrajno da se ponižava čuvajući Ultras plamen u 60 miliona karaktera.
Yesterday at 08:151 day 8 minutes ago, kralj said:Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. Mnogo te pogodio ovaj dogadjaj. Ti bas delujes kao pristojan covek, nikako kao ovi nakoti i idioti sa kojima raspravljas
Yesterday at 08:161 day Ne raspravljam, nemoj da lažeš, kazniću te nedeljnim honorarom. Ideš u izolaciju.
Yesterday at 08:201 day 17 minutes ago, SNARC said:Tanko je ovo..mora to javno,glasno..megafonom ispred 29. Novembra..kao kolega mu. I da pripaze kljunovi da je privode neku/nekog trandzu u tom momentu..svasta moze da se desi...bacim drkicu k'o Kalina, Kalina....Jbg zao mu decka. Nigde da pomene da su njegove kolege napadnute, ne daj boze
Yesterday at 08:201 day Partizan i Zvezda to su srca dva,Ljubili se grlili se sve do pola dvaKad je prošlo pola dva oprali su zube - da se bolje ljube
23 hours ago23 hr Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?
23 hours ago23 hr 1 minute ago, shimpu said:Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?Jel to igrate evrokup?
23 hours ago23 hr 4 minutes ago, kralj said:Ne raspravljam, nemoj da lažeš, kazniću te nedeljnim honorarom. Ideš u izolaciju.U pravu si. Ne raspravljas, nego ljude koji pišu na oovm forumu nazivaš nakotom i idiotima. Ali onako bez muda da to kažeš direktno. Više časti ima u flasi u glavu nego u ovakvom jadnom performansu
23 hours ago23 hr Kako da to kažem direktnije od gole upotrebe predmetnih termina? Mogao bih i da vas nabrojim, ali nekog bih neopravdano izostavio.Ovo što se piše je bruka i za navijački forum, ali kapiram da se sa time živi od jutra do mraka, pa iz prvog lica ne izgleda tako očigledno.