May 27May 27 9 minutes ago, uini said:belorusija, naravno.pomislio bih da postoji pregrst opcija od beograda, preko zagreba, ljubljane, italije i ostatka evropeali nemam pojma, zaista razmisljam naglas.Moja majka je godinama na dijalizi. Nismo se odlučili za transplantaciju zbog njenih godina.Belorusi sada ubjedljivo najbolje rade transplantaciju.Nekad je radila Padova ali u posljednje vrijeme mnogo manje. Edited May 27May 27 by BWA
Wednesday at 12:335 days ajzea majk suspendovan jednu utakmicu zbog incidenta na kraju meča protiv dubaija
Wednesday at 12:555 days Snaci cemo se bez njega, dobro da nije Tyrique popizdeo. Najgluplja stvar koju igrac u plejofu moze da uradi je da napravi nepotreban ispad.
Wednesday at 13:015 days Popular Post Kad smo kod gluposti, tu je Gagic da nas uvek razveseli:SportklubOvo još niste videli: Luda tehnička bivšeg igrača PartizanaNeverovatnu stvar napravio je Đorđe Gagić, a njegov potez ostavio je bez teksta čitavu dvoranu, aktere meča, trenere i sudije.
Wednesday at 13:085 days Author Ja se uvek setim one priče kad je Dalo umesto ja sam majmun, valjda kad na treningu nešto ispromasuje, dok trci za kaznu vikao ja sam Gagic
Wednesday at 13:285 days a tooooja reko nije kažnjen bilo bi dobro da bokanovci počiste drčeline pa da prvu odigramo u poluraznoj morači
Wednesday at 14:065 days Author Popular Post Partizan je kažnjen sa 500 evra jer su navijači za vreme utakmice protiv Dubaija "vređali treće osobe".HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAH
Wednesday at 16:145 days 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Kad smo kod gluposti, tu je Gagic da nas uvek razveseli:SportklubOvo još niste videli: Luda tehnička bivšeg igrača PartizanaNeverovatnu stvar napravio je Đorđe Gagić, a njegov potez ostavio je bez teksta čitavu dvoranu, aktere meča, trenere i sudije.😂😂😂😂😂😂Kakav kraljMene potsetilo kad je Bjelica skinuo šorc dok je lik izvodio slobodno bacanje