Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

• Popular Post

Dobar Kalina:

Ne znam šta može da bude toliko strašno da ti nekog odalamiš flašom u glavu. Nevezano za Karlika Džonsa i Partizan, ne želim da se ovo tumači pogrešno. Mora da se izbegne to. Razumem, pijan si, i kasno je, komentari, nekomentari. Ne kažem, i ja sam upadao u razne neprilike. Ali, imao sam ili sreću ili neki instinkt da osetim u nekim trenucima da ovo ne ide u dobrom smeru.”

“Nisi ti zbog toga ni p***a, ajde sutra ćemo. Ako ćemo se tući, tući ćemo se sutra kad prespavamo. Žao mi je i zbog toga momka koji je udaren, a žao mi je i zbog Karlika. To su ti neki događaji koji mogu da ti promene život u neverovatnom smeru. Ne daj Bože da je taj čovek poginuo, dalje ide zatvor, kraj je sa košarkom. Meni je to zaista neshvatljivo i nadam se da nikad neću biti u takvim situacijama. Ja sam ostao šokiran. Čitav dan pričamo o tome. Stvarno sam šokiran, jako mi je tužno i osećam nelagodu, pitam se kako su došli u tu situaciju. Šta vam je ljudi, idite kući.”

• Replies 16.4k
  • Views 794.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Tanko je ovo..mora to javno,glasno..megafonom ispred 29. Novembra..kao kolega mu. I da pripaze kljunovi da je privode neku/nekog trandzu u tom momentu..svasta moze da se desi.

..bacim drkicu k'o Kalina, Kalina....

20 minutes ago, *edited by mod said:

A ti Ultrasi, reci mi da li su oni sada tu sa nama?

Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. isuse

Sta vam je ljudi idite kuci i izdrkajte kurac

Sta vam je ljudi idite kuci inace ce vas Karlik flasom po glavi tuci

3 minutes ago, kralj said:

Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. isuse

Za jedne znamo ko su, ali biće zanimljivo ako izađe u javnost ko je tačno u Prijović Entourage-u

4 minutes ago, *edited by mod said:

Za jedne znamo ko su, ali biće zanimljivo ako izađe u javnost ko je tačno u Prijović Entourage-u

Meni neće, nismo od juče na forumu, zna se ko se raspiše kad se desi ovakav neki rijaliti. Onaj koji po pravilu o samoj temi na podforumu sporta i košarke uglavnom nema šta da kaže, ali će beskrajno da se ponižava čuvajući Ultras plamen u 60 miliona karaktera.

8 minutes ago, kralj said:

Mnogo te pogodio ovaj dogadjaj. Ti bas delujes kao pristojan covek, nikako kao ovi nakoti i idioti sa kojima raspravljas

Ne raspravljam, nemoj da lažeš, kazniću te nedeljnim honorarom. Ideš u izolaciju.

17 minutes ago, SNARC said:

Tanko je ovo..mora to javno,glasno..megafonom ispred 29. Novembra..kao kolega mu. I da pripaze kljunovi da je privode neku/nekog trandzu u tom momentu..svasta moze da se desi.

..bacim drkicu k'o Kalina, Kalina....

Jbg zao mu decka. Nigde da pomene da su njegove kolege napadnute, ne daj boze

Partizan i Zvezda to su srca dva,

Ljubili se grlili se sve do pola dva

Kad je prošlo pola dva oprali su zube - da se bolje ljube

Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?

1 minute ago, shimpu said:

Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?

Jel to igrate evrokup?

4 minutes ago, kralj said:

Ne raspravljam, nemoj da lažeš, kazniću te nedeljnim honorarom. Ideš u izolaciju.

U pravu si. Ne raspravljas, nego ljude koji pišu na oovm forumu nazivaš nakotom i idiotima. Ali onako bez muda da to kažeš direktno. Više časti ima u flasi u glavu nego u ovakvom jadnom performansu

Kako da to kažem direktnije od gole upotrebe predmetnih termina? Mogao bih i da vas nabrojim, ali nekog bih neopravdano izostavio.

Ovo što se piše je bruka i za navijački forum, ali kapiram da se sa time živi od jutra do mraka, pa iz prvog lica ne izgleda tako očigledno.