Tuesday at 16:041 day Hriste bože raspeti i svetiĆelavi lik u plavoj majici sa celim Sterlingom ka Karliku letiOn Sterlinga razbija napola, Nilikina jauče od bolaPoluSterling služi kao motkaA Karliku presela je votkaA kod kuće Pokuševski spavaNajmudrija srpska glava
Tuesday at 16:041 day 1 minute ago, Nikodije said:bratina ted advokat, ja sad ocekujem da razresi dogadjaj i donese presudu, a on u 4 velika pasusa prepricao ono sto smo svi videliPa advokat
Tuesday at 16:061 day 3 hours ago, Jesper23 said:Razbijanje flase o glavu je jedino i iskljucivo ok kad ti je zivot ugrozen. Ni blizu slucaj u datoj situaciji. Case closedE ti sigurno znaš kakva je situacija bila i da li su mislili da su im životi ugroženi i kako je sve to izgledalo, a pogotovo u trenutku i žaru tuče. Ae bre liče.
Tuesday at 16:111 day Romiki lično sve ovo doživeli zbog radi rasističke prirode incidenta buahahahaha. Samo vi nama lepo objasnite kako se brani pravna država.
Tuesday at 16:111 day 1 hour ago, Midžeta said: crni strelac ne prastaHoće li ovaj čovek sjahati sa Gorana Grbovića već jednom
Tuesday at 16:221 day 2 hours ago, *edited by mod said:"Hriste bože raspeti i svetiOd Karlika sada flaša letiTeška flaša od rujnoga vinaTu su Bonga, Sterling, Nilikina"2 hours ago, shimpu said:Hriste boze raspeti i svetiNece niko Karliku da pretiSterling desnom udara po metiCovek pade, a flasa doletiLeti preko nebeskih visinaTu je negde i Frenki NilikinaŽivi bili! Ovo je fenomenalno!
Tuesday at 16:241 day 13 minutes ago, Nikodije said:bratina ted advokat, ja sad ocekujem da razresi dogadjaj i donese presudu, a on u 4 velika pasusa prepricao ono sto smo svi videliviše sam sebi prepričao, pošto sam snimak video prvi put par minuta pre no što sam napisao postinače, posao advokata nekad je da razreši, a nekad da zamuti.......zavisi ko je klijent, šta hoće, kakva je strategija odbrane i kakve su činjenice......utvđivanje istine kao osnovni postulat izbačeno je iz ZKP još pre 10 i više godinaa činjenica je da namamo pojma šta se tačno desilo, znamo kako se završilo (ako je ovo kraj obračuna) i možemo da kažemo da je velika verovatnoća da je Karlik upotrebio preteranu silu, bukvalno deluje da je mogao da ubije ovog lika (btw. ne pronalazim nikakve informacije o zdravstvenom stanju ćelavog, osim glasine da je u pitanju navijač Partizana). Edited Tuesday at 16:271 day by Ted
Tuesday at 16:271 day 1 minute ago, Ted said: (btw. ne pronalazim nikakve informacije o zdravstvenom stanju ćelavog).doktorka iz hitne pomoći je izjavila da je samo jedan učesnik obračuna sa težim povredama, polomio prstverovatno onaj sa bokserom, moja slobodna opservacija
Tuesday at 16:381 day 33 minutes ago, Ted said:a okolo ima još likova sprmnih za napad. zato mi je nekako izgledalo da je fokus na nokautiranom.Не знам на кога тачно мислиш али на снимку су редом прво Стерлинг који набада ћелавог, потом притрчава ортак од ћелавог у покушају да набоде Стерлинга који профи избегава ударац, потом прилазе Балша и Ниликина да смире ситуацију али у истом моменту Карлик флашом звекеће ћелавог који се већ тетура од ударца. На крају снимка ушета у кадар још један тамнопути лик вероватно Бонга. У једном тренутку се види и рекло би се једна девојка и то је то.Врло вероватно би се све завршило океј да није Карлик потегао флашу рекло би се на основу снимка без икакве потребе.
Tuesday at 16:471 day ćelavi se balgo zateturao posle sterlingovog krošea i već se polagano spremao da stane u gardonda ga je karlik nulovaotm
Tuesday at 16:561 day 4 minutes ago, johan nagel said:Не знам на кога тачно мислиш али на снимку су редом прво Стерлинг који набада ћелавог, потом притрчава ортак од ћелавог у покушају да набоде Стерлинга који профи избегава ударац, потом прилазе Балша и Ниликина да смире ситуацију али у истом моменту Карлик флашом звекеће ћелавог који се већ тетура од ударца. На крају снимка ушета у кадар још један тамнопути лик вероватно Бонга. У једном тренутку се види и рекло би се једна девојка и то је то.Врло вероватно би се све завршило океј да није Карлик потегао флашу рекло би се на основу снимка без икакве потребе.možda je samo moj utisak na osnovu prvog gledanja. mučenog Balšu nisam ni prepoznao pošto je snimak odozdo pa visina ne dolazi do izražaja, a čuje se i neka graja pa imaš utisak da okolo ima još ljudi. možda i ima ali se ne mešaju. nisam odmah identifikovao da su okolo uglavnom naši.u svakom slučaju, onda je ovo sam kraj dešavanja, jer je ovaj ćelavi skoro pa ostao izolovan dok se nije pojavio drugi koga Sterling šallje po jogurt, a ne verujem da je sam krenuo na prvu petorku kkp.mnogo toga se ne vidi jbg.imajući u vidu mesto i vreme događanja sasvim je izvesno da je ovom neslavnom finalu prethodilo nekakvo pičkaranje, vređanje i provokacije na kojoj god osnovi i sasvim je realno da su učesnici, ili barem solidan deo njih bilo pod uticajem alkohola, a možda i čega drugog (mislim na ove nekošarkaše). vrlo mi je verovatno da ima veze sa bojom kože i moralnim kvalifikacijama i opservacijama glede čednosti devojaka koje su bile sa košarkašima. sigurno se nisu popičkali oko toga da li teorija dijalktičkog materijalizma može da razreši protivrečnosti samoupravnog socijalizma ili da li je Sanstefanski sporazum poništen na Berlinskom kongresu ili nije.
Tuesday at 17:001 day Сад опет улазимо у територију нагађања али симптоматично је да за тих десет секунди трајања снимка нико сем ова два лика не улеће у шорку, види се чак и нека девојка, Бонга(?) лагано прилази али нико не улеће са ове друге стране док њихове ‘газе’, доста чудно зар не.Тако да по тој логици или их није ни било више или су остали у клубу, нису још изашли како год. Из те перспективе пада у води прича да их је неко чекао, једино ако су два лика чекала петорицу двометраша баскеташа. Мислим ако се већ играмо нагађања Али људи су видим ископали ровове и заузели стране и то је то, џабе коментаришемо само паткомерија
Tuesday at 17:041 day Vidi se da je trenutno dobra atmosfera izmedju igraca u klubu. Ispred kluba vole da se pobiju, ali u klubu je dobra atmosfera