Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

20 minutes ago, Milošica said:

Meni bi bilo neprijatno da se bez nekog predznanja upuštam u dublja teoretisanja, ali samo pucajte.

To ne znači da nije potpuno legitimno podneti tužbu za flajku u glavu šta god da je prethodilo, ali ovde opet pričam sa ljudske strane. U smislu, da kukavice u lice kažu Nedoviću ono što mu pevaju u hali, lično bih voleo da bude nagrađen a ne kažnjen za potencijalnu flajku. Iako je sud - sud, što bi rekao Đole, i razumem zasto je tako. I Karlik bi najebao da je civil, a ovako verovatno neće.

ja ne sumnjam da su igraci partizana bili debelo izazvani, osetili se ugrozenim ili povredjenim ili sve zajedno.

medjutim, ne mogu da se slozim sa tim vapajima za pravdom preko npr flajke u glavu, jer zivimo u drustvu u kojem se forsira taj princip a onda posle sredjujes preko veze i prijatelja na poziciji moci ono sto si uradio.

to je jako bolesno i zato nam ide kako nam ide, zato postoje vucici vucicevici i ostale brnabe. chovici kakogod.

• Replies 16.4k
  • Views 793.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

7 minutes ago, garmonbozia said:

Misliš kao što je Kuzmić ležao u zatvoru zbog pokušaja ubistva jer je vozio mortus pijan i unakazio život liku?

Aj bez lažnog moralisanja. Svakako zaslužuje krivičnu prijavu, ali nemoj da se pravimo pape - igrači blizanaca su povlašćeni koje god da su nacionalnosti.

Kuzmic je trebalo da ode u zatvor (mislim da i jeste osudjen na nekakvu kaznu) ali to nije problem Srbije jer se njegov incident dogodio u drugoj drzavi.

Just now, harper lee said:

ali to nije problem Srbije jer se njegov incident dogodio u drugoj drzavi.

Vidim imaš niske ambicije...

Edited by garmonbozia

@Jesper23

Nevezano za ovu situaciju jer ne znamo šta je prethodilo, pitaću te hipotetički, jer ne znam tvoju privatnu situaciju pa ne zameri:

Da ti neko verbalno dira roditelje, partnerku/partnera, decu, a uz to si i pijan - možeš li sebe zamisliti u situaciji da potežeš flašu?(svakako bi zaslužilo sankcije, to je druga stvar...)

@uini

Slažem se sa tobom. Pričam na nivou individue, iz psihološkog ugla, a da je to toksično za društvo na duže staze, apsolutno stoji.

Edited by Milošica

Just now, Milošica said:

@Jesper23

Nevezano za ovu situaciju jer ne znamo šta je prethodilo, pitaću te hipotetički, jer ne znam tvoju privatnu situaciju pa ne zameri:

Da ti neko verbalno dira roditelje, partnerku/partnera, decu, a uz to si i pijan - možeš li sebe zamisliti u situaciji da potežeš flašu?(svakako bi zaslužilo sankcije, to je druga stvar...)

evo opet mene. sry ali nije to druga stvar. imas likove koji to radi i imas ih u velikom broju, zato sto znaju da krimi sistem tako funkcionise da oni ne moraju da odgovaraju.

da, ja bih zbog par osoba uradio i gore stvari ali sa svescu da cu ici u zatvor prakticno zauvek. ovi likovi idu na partijukoksa viskija i tapsanja po ramenu koji su carevi.

zato to i rade, inace bi razmislili i ne bi to radili. u tome je osnova problema.

Nije nemoguće da je ovaj fakat imao nekakav nož

2 minutes ago, harper lee said:

Kuzmic je trebalo da ode u zatvor (mislim da i jeste osudjen na nekakvu kaznu) ali to nije problem Srbije jer se njegov incident dogodio u drugoj drzavi.

Dobio je neku kaznu, ali platio debelo liku kojeg je mogao ubiti pa ga je ovaj cak i branio na sudu.

@Milošica Ne znam stvarno, sad zalazimk u moralnu odgovornost. Ja pricam o viđenom i prekomjernoj reakciji

Just now, garmonbozia said:

Vidim imaš niske ambicije...

Samo kazem da se incident dogodio u BiH a ne u Srbiji i predmet je njihovih pravosudnih organa a ne nasih. Da li je neko odavde na njih uticao i da li je uopste mogao da utice nemam pojma, vrlo je moguce da jeste, poenta je da u Srbiji niko nije bio ovlascen da se bavi Kuzmicevim prekrsajem ili krivicnim delom koje je napravio u drugoj drzavi i ni od koga se to nije ocekivalo. Ovde uopste nije bitno da li su u pitanju igraci Zvezde ili Partizana, napisao sam i ranije da su i nasi igraci imali slicne incidente, razlika je samo u tome da ovog puta nisu igraci ti koji su izvukli deblji kraj. Ovo sto je Karlik Dzons uradio je nedopustivo i to nikakva naknadna pamet, izmisljanje hladnog oruzja i povlacenje slicnih ili neslicnih situacija iz proslosti moze da opravda.

Zato sam napisao da ce Ostoja morati da se ispruzi prema ovom celavom jer se bojim da ako dodje do sudske tuzbe Karlik nece proci samo sa klupskom kaznom. Zajebite patkometriju na trenutak, ovo su stvari koje ne smeju da se desavaju jer cemo sutra i vi i mi potpisivati igrace s crnom bojom kozhe, tako da nikome ovo ne ide u prilog.

35 minutes ago, ToniAdams said:

Brt dal si realan sa poređenjem, mislim jebe mi se za ovog šabana i njegovu lobanju, al jebemu

U kontekstu zemlje u kojoj živimo, to je poenta.

13 minutes ago, Milošica said:

@Jesper23

@uini

Slažem se sa tobom. Pričam na nivou individue, iz psihološkog ugla, a da je to toksično za društvo na duže staze, apsolutno stoji.

Na verbalno nasilje odgovaras verbalno, na fizicko nasilje odgovaras fizickom odbranom. Flasa u glavu je ok samo u slucaju nuzne samoodbrane, tipa neko nasrne na tebe i ti u momentu zgrabis prvo sto ti je pri ruci i time udaris nasilnika.

5 minutes ago, uini said:

evo opet mene. sry ali nije to druga stvar. imas likove koji to radi i imas ih u velikom broju, zato sto znaju da krimi sistem tako funkcionise da oni ne moraju da odgovaraju.

da, ja bih zbog par osoba uradio i gore stvari ali sa svescu da cu ici u zatvor prakticno zauvek. ovi likovi idu na partijukoksa viskija i tapsanja po ramenu koji su carevi.

zato to i rade, inace bi razmislili i ne bi to radili. u tome je osnova problema.

Ne znam kako si ti protumačio moje reči "druga stvar" pošto se retko gde ne slažemo, ali poenta mog pisanja i jeste ova prva rečenica iz drugog pasusa.

Ono gde se možda ne slažemo, vratiću se na individualno, smatram da Karlik i Uini/Milošica imaju potpunu istu (ne)svest kad reaguju tako, i da prvi u tom trenutku nije svestan da će mnogo bolji proći nego Uini i Milošica.

Nije nužno biti privilegovani sportista da bi za ovo delo prošao sa sudskom opomenom, umesto sa kaznom. Tako da Ostoja moze da čuva milione

Just now, Milošica said:

Ono gde se možda ne slažemo, vratiću se na individualno, smatram da Karlik i Uini/Milošica imaju potpunu istu (ne)svest kad reaguju tako, i da prvi u tom trenutku nije svestan da će mnogo bolji proći nego Uini i Milošica.

ne slažemo se, jer prosto ne odgovara realnosti. nije bitan karlik, već gomila noname huligana, koji znaju da imaju free pass da razbijaju glave i da prođu nekažnjeno.

zato je važno da se ovakve stvari stave u pravi kontekst, i da se razume da karlik nije nikakav pravednik, iako se rimuje.

edit

ako nisam bio dovoljno jasan - da, karlik džouns ima istu svest da neće biti kažnjen, kao što je ima i rendom huligan.

to za ovu situaciju nije posebno bitno ali za nas average pojedince državljane srbije je jako loše. to je srbija protiv nasilja problem.

Edited by uini

1 minute ago, uini said:

ne slažemo se, jer prosto ne odgovara realnosti. nije bitan karlik, već gomila noname huligana, koji znaju da imaju free pass da razbijaju glave i da prođu nekažnjeno.

zato je važno da se ovakve stvari stave u pravi kontekst, i da se razume da karlik nije nikakav pravednik, iako se rimuje.

Nisu prosli nekažnjeno, jednom od njih je razbijena glava

napisao sam i edit dok si pisao i guess