May 17May 17 4 hours ago, ubibobi said:Zar nije beše pikao fudbal u arsenalu?Mislim da je to bio Pires
May 17May 17 8 hours ago, ToniAdams said:Mislim da je to bio PiresMjok to je bio Adams...ToniAdams Edited May 17May 17 by ubibobi
May 19May 19 6 hours ago, Jimmy Kowalski said:Misko nam preko Tipsa nagovestava da dovodimo Osetkowskog..Ban na dovođenje igrača čije se prezime završava na -ski
May 20May 20 5 hours ago, *edited by mod said:Ban na dovođenje igrača čije se prezime završava na -skiPokusevski, Lukovski, Samardziski, Mekejlebovski, Pecarski, Pecarski, Ilievski
May 20May 20 12 minutes ago, shimpu said:Pokusevski, Lukovski, Samardziski, Mekejlebovski, Pecarski, Pecarski, IlievskiNe važi za domaće igrače
May 20May 20 7 hours ago, *edited by mod said:Ban na dovođenje igrača čije se prezime završava na -skiMa Zokiju treba zabraniti potpis Frenk-ova
May 20May 20 7 hours ago, *edited by mod said:Ban na dovođenje igrača čije se prezime završava na -skiPosebno na poziciji krila ili centra - Parahuski, Kaminski, BrodzijanskiGarant sam nekog zaboravio
May 20May 20 4 minutes ago, Profesionalac said:Ma Zokiju treba zabraniti potpis Frenk-ovakam2 redstar frenkibro
May 20May 20 5 minutes ago, uini said:kam2 redstar frenkibroPrevise mlad igrac - mozda za jedno 10 godina.