booyaka Posted June 27 Posted June 27 @*edited by mod Zavisi od njega u smislu ponašanja, ne igara. Neko je Panter/Ledej/Anđušić a neko Aleksa/Ponjitka/PJ.
copkillah Posted June 27 Posted June 27 6 minutes ago, booyaka said: Je l' ne A da, setio sam se da smo ustanovili da ne ideš na tekme, jedino možda na tv-u.
copkillah Posted June 27 Posted June 27 Aj pa da konačno jednom odeš u Arenu dogodine, platili ste vajldkard pa ćeš imati priliku. Podrška!
goofs Posted June 27 Posted June 27 Naneli ima 33 godine, u Bg je došao sa ženom i dvoje male dece, lik ne pije alkohol, ne glupira se po mrežama i ne splavari. Obišao je pola sveta igrajući košarku, u Evropi je jedno sedam godina sve zajedno. Čisto sumnjam da on može biti kancer svlačionice. 5
uini Posted June 27 Posted June 27 (edited) a kancerogen moze biti samo onaj koji pije & drogira se? solidna konvencija ako mene neko pita a ne pita me :/ Edited June 27 by uini
Eleniko Posted June 27 Posted June 27 1 minute ago, uini said: a kancerogen moze biti samo onaj koji pije & drogira se? solidna konvencija ako mene neko pita a ne pita me :/ daleko bilo, barem smo mi sa mwillom dokazali koliko su sve te predrasude pogubne 1
Vasilij Zajcev Posted June 27 Posted June 27 35 minutes ago, MiddleClass said: Jel istina da je Naneli bio kancer za svlacionicu? @Vasilij Zajcev Ja to nisam čuo, mada to ne mora ništa da znači, nisam bio nešto informisan o ovom rosteru i dešavanjima.. Čuo sam za Aleksu da se bio fino prokurčio, to sam i napisao ovde. 1
*edited by mod Posted June 27 Posted June 27 12 minutes ago, goofs said: Naneli ima 33 godine, u Bg je došao sa ženom i dvoje male dece, lik ne pije alkohol, ne glupira se po mrežama i ne splavari. Obišao je pola sveta igrajući košarku, u Evropi je jedno sedam godina sve zajedno. Čisto sumnjam da on može biti kancer svlačionice. Ni meso ne jede. 2
kud u maglu Simoviću Posted June 27 Posted June 27 (edited) troluje middle sa nanelijem, tu priču su pustili navijači makabija kad je odlazio iz tel aviva da je bio kancer u timu u časovima dokolice u kombinatu gledam na areni neuspijeh prvaka sa mirzom džombom gost predrag danilović otac boga oca apropo ovi mladaca(trifa, koprivica, sad nakića) džaba talenat, džaba sve samo krvava šljaka, do iznemoglosti Edited June 27 by kud u maglu Simoviću typo 1 3
smooth.Op Posted June 27 Posted June 27 Koliko ja znam Naneli je čudan lik. Nema kod njega ono kao ortaci smo i to. Pogotovo je imao pik na Aleksu, jer je Aleksa bio Željkov taster iz svlačionice. Dolaskom Kaminskog i PJ-a, dobili smo američku petorku i ovog tastera koji je još pustio muda posle SP. To nije bilo dobro. Mislim da je kancer ekipe bio Kaminski i to ne kao direktan vinovnik, već više indirektno samim svojim prisustvom u timu. Ako se osvrnemo na onu Duletovu o podmornici, e ovaj lik je bio težak kvar na podmornici od kog su ostali digli ruke i čekali kad će da se zaustavi negde da izađu. Jer ako uzmemo njegov ležeran karakter, sprdnju, lako ćemo fazon, a zamenio je lika koji je jeo parket, šta drugo da dobiješ? Ja sam se iznenadio za Ledeja, kad mi je čovek pričao za gostovanje Albi u Berlinu. Kaže na pasoškoj kontroli, lik pomerio traku i obišao red ceo lagano, dok Željko stoji u redu regularno i komentarše gle ove budale... 2 1
Eleniko Posted June 27 Posted June 27 (edited) 17 minutes ago, smooth.Op said: dok Željko stoji u redu regularno i komentarše gle ove budale... Šta li je tek mislio kad ga je video sa grejalicom ili sveskom ... Edited June 27 by Eleniko 1
Vasilij Zajcev Posted June 27 Posted June 27 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: troluje middle sa nanelijem, tu priču su pustili navijači makabija kad je odlazio iz tel aviva da je bio kancer u timu u časovima dokolice u kombinatu gledam na areni neuspijeh prvaka sa mirzom džombom gost predrag danilović otac boga oca apropo ovi mladaca(trifa, koprivica, sad nakića) džaba talenat, džaba sve samo krvava šljaka, do iznemoglosti Za vikend me zvala drugarica na kafu, sin joj na probi u drugom klubu, trener matičnog ga ignoriše i ova se usrala šta će biti ako mali ne prođe ovamo pa bude morao da se vrati ovom drkadžiji. I baš sam joj naveo primer PSD-a, suspenzije u Bosni i krvavog individualnog rada...a sve poentirajući na to kanalisanje frustracije, izlazak iz zone konfora... Sin mu je opasna mačka, a motorika ista ko tatina, baš sam se par puta stresao od sličnosti. 1
uini Posted June 27 Posted June 27 shimpr-shimpu = princ, ostali plebs, dok ne izadje nova gej moftronz epizoda
Recommended Posts