Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

3 minutes ago, copkillah said:

Ali ni ti ni ja ne znamo šta je tačno bilo pre toga i zašto je tačno taj lik dobio flašu u glavu. Da, ovo jeste za šut kartu, nema tu dileme, ali još uvek ne znam da li mogu da osuđujem i sa ljudske strane. Rizikujem ban, ali otvorena lobanja nacistima ili rasistima nije civilizacijska šteta, oni su civilizacijski tumori. Šteta je samo kada to uradi sportista koji igra za tvoj klub, jer on tu ne predstavlja samo sebe i mora da vodi računa o takvim stvarima.

I ponoviću, nisi im u koži, nisi odrastao okružen rasizmom i ne možeš da znaš šta to znači. Ja sam više puta slušao te priče i jebiga, imam neku blagu ideju šta se tu dešava.

Jebiga, ovo gotovo izvesno znači novi raspad ekipe koja je taman krenula da se kako-tako slaže.

Не знам брате, свакако нагађамо али мало је вероватно да је баш тај лик нешто дивљао на расној основи па да је њега циљано ударио, више делује да је под дејством адреналина (или ко зна чега још) пукао првог који се ту нашао, плус то гађање.

Ајде да не улазимо у сад те неке људске/нељудске моменте, не сме ово да ради неко ко је професионални спортиста.

• Replies 16.3k
  • Views 791.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

I klub je izašao sa saopštenjem. Sve je potvrđeno

Zvanično saopštenje:

KK Partizan Mozzart Bet potvrđuje da su se tri igrača crno-belih našla prošle noći u sred incidenta koji se dogodio nedaleko od poznatog beogradskog noćnog kluba. 

Prema informacijama dobijenih od igrača, oni su od strane grupe momaka vređani na rasnoj osnovi, dok su devojke iz njihovog društva nazivane najpogrdnijim imenima samo zbog činjenice da su u društvu ljudi tamne puti. 

Kada su svi mislili da je incident okončan verbalno, ista grupa momaka je sačekala igrače Partizana ispred Kluba nakon što su iz istog izašli i fizički ih napala. Usled napada, oni su napadačima uzvratili. 

U svojstvu građana, nakon dobijanja poziva od strane nadležnih organa, igrači Partizana će otići da daju svoje iskaze. 

Sve interne stvari KK Partizan Mozzart Bet, biće rešene u skladu sa aktima Kluba.

1 minute ago, johan nagel said:

Не знам брате, свакако нагађамо али мало је вероватно да је баш тај лик нешто дивљао на расној основи па да је њега циљано ударио, више делује да је под дејством адреналина (или ко зна чега још) пукао првог који се ту нашао, плус то гађање.

Ајде да не улазимо у сад те неке људске/нељудске моменте, не сме ово да ради неко ко је професионални спортиста.

Eno u saopštenju, ovi im pravili sačekušu ispred kluba.

Sve se slažem sa tobom. Profesionalni sportista prosto ne sme, tu nema dileme.

8 minutes ago, *edited by mod said:

Zavisi od sklopa ličnosti. Za Karlika mi je skroz jasno. Pun para, skoro pa potpuno zaštićen u gradu u kom uvek ima neka žurka.

Mislim i prethodna ekipa je izlazila samo se nikada nije desilo nešto ovako.

Излази свака генерација, да не причамо о Гисту, Мекејлебу итд

Чак ми је сад нешто синуло да се овако нешто слично већ десило само не знам коме беше, да л’ Ккп ил Кцз, исто типа девојке, ноћни клуб, прозивање на расној основи и могуће нека ситнија туча / инцидент и да се све испеглало без већих проблема. Можда би чак и ово да Карлик није направио срање.

Можда чак и Гист немам појма

Just now, johan nagel said:

Чак ми је сад нешто синуло да се овако нешто слично већ десило само не знам коме беше, да л’ Ккп ил Кцз, исто типа девојке, ноћни клуб, прозивање на расној основи и могуће нека ситнија туча / инцидент и да се све испеглало без већих проблема. Можда би чак и ово да Карлик није направио срање.

A sto mislis da ovo nece biti ispeglano? Svi naslovi su napadnuti igraci partizana, vec imamo izjave ocevidaca iz lokala, vredjanje na rasnoj osnovi, vredjanje devojaka, sacekusa ispred lokala... Jos samo da se objavi da ova ekipa ima 76 prekrsajnih i krivicnih prijava i to je to, po 10% od sledece plate, 20% karliku i razidji se narode

Па за Карлика не верујем. Остали горе доле побили се, неозбиљно је од професионалаца али није смак света и они су људи, али он је баш отишао предалеко и на његову штету све је забележено камером.

Bilo bi lakše da nije bila šufla u vugla.

Verovatno opet nećemo videti ceo snimak, kako to obično biva.

Bas mu hladnokrvno razbija flasu u glavu, i to liku koji se vec tetura i onda jos baci flasu na njega.

Razumem sve, adrenalin, napadnuti... ali u sustini ovo normalni ljudi ne rade.

Kao oni panduri kad prodje njih 20 i svaki sutne lika na podu. Ajde da razumes i prvog da radi svoj posao i mora da spreci nekog izgrednika, ali onaj dvadeseti sto prodje pa ga dole dokusuri.

jedna stvar je pozitivna u celoj priči, ćelavom više neće pasti na pamet da nešto slično uradi

ova flajka feat overavanje je problem, taman da je neki hitler lik

ali zivimo u cjacilendu sektor srbija, tako da nema drame

9 minutes ago, johan nagel said:

Omar Tomas, igrao je u Zvezdi tada. Flasa u glavu u nocnom klubu.

Plus nikakve potrebe za flasom nije bilo, posle sterlingovog krosea

^

Е јесте браво, не бих се сетио имена никад

Edited by johan nagel

Ne znam jel se Plastik pominjao za Omara.

Navodno su tu viđeni Radonja i Novica Veličković kako cepaju kiselu vodu.