Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Luča je ove godine imao odličnu sezonu u EL, kada je bio zdrav. Problem je što propuša pola utakmica već tri godine za redom, i to što nam na njegovoj poziciji apsolutno ne škripi pošto imamo Vanju i Bongu.

Menjati nekoga od njih dvojice 36godišnjim igračem bi bio jedan svojevrstan čovićevski potez.

• Replies 16.2k
  • Views 790.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Луча би значио много у свлачионици пре свега, на терену све зависи од тога колико може да остане читав, и у најбољим годинама је мучио муку с повредама. У претходне три сезоне у просеку пропушта пола утакмица у Евролиги а крштеница је све жућа.

Едит пу гоофс написао све исто

Edited by johan nagel

Tako je, došao bi na poziciju Kapitena i ja to apsolutno podržavam.

5 minutes ago, copkillah said:

Tako je, došao bi na poziciju Kapitena i ja to apsolutno podržavam.

samo ako vanja pristane

Најмање је ту битно ко је званично капитен, генерално кубуримо с личностима Лучиног профила већ неко време, стварно мислим да би много значио из те перспективе.

Лично се не бих бунио ни за Ловерња да дође, али њега је доста теже играчки уклопити некако. Евентуално као трећи центар уместо Балше ал то не делује превише реално. Он и Тајрик као прве две опције (у случају да Рамбо оде) не делују превише компатибилно, остали би без претње споља с њима двојицом.

Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?

Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.

Ekspresno skinut snimak sa mreza.

@Segundo , razbio flajku o lice sterlingu ili nekom random liku?

Star Wars Irony GIF

16 minutes ago, uini said:

@Segundo , razbio flajku o lice sterlingu ili nekom random liku?

Sad vidim da sam se nezgodno izrazio.

Strerling se pesnicio, a Carlic overio tog lika, pa ga gadjao tom razbijenom flasom nakon sto je pao.

Da ne prepricavam, negde ce se vec pojaviti snimak.

38 minutes ago, Segundo said:

Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?

Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.

Ekspresno skinut snimak sa mreza.

Navodno su ove momke isprebijali

Screenshot_20250505-213827.png

kakvi cjaciji

bitno je da nema mishe i kalinarija

Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrong

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrong

Ovako na snimku rekao bih 3:3, zapravo 2:2 jer Bonga i još jedan sa druge strane ne učestvuju nego smiruju. Pretpostavljam da jesu oni jer nije baš najčistiji snimak.

Šta god da je nije dobro pred plejof a nije dobro ni po pitanju ostanaka i dovođenje igrača za narednu sezonu.

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ako je tačno, onda Karlik nije ništa pogrešno uradio fantom