Monday at 16:272 days Luča je ove godine imao odličnu sezonu u EL, kada je bio zdrav. Problem je što propuša pola utakmica već tri godine za redom, i to što nam na njegovoj poziciji apsolutno ne škripi pošto imamo Vanju i Bongu.Menjati nekoga od njih dvojice 36godišnjim igračem bi bio jedan svojevrstan čovićevski potez.
Monday at 16:302 days Луча би значио много у свлачионици пре свега, на терену све зависи од тога колико може да остане читав, и у најбољим годинама је мучио муку с повредама. У претходне три сезоне у просеку пропушта пола утакмица у Евролиги а крштеница је све жућа.Едит пу гоофс написао све исто Edited Monday at 16:302 days by johan nagel
Monday at 18:241 day 5 minutes ago, copkillah said:Tako je, došao bi na poziciju Kapitena i ja to apsolutno podržavam.samo ako vanja pristane
Monday at 18:581 day Најмање је ту битно ко је званично капитен, генерално кубуримо с личностима Лучиног профила већ неко време, стварно мислим да би много значио из те перспективе.Лично се не бих бунио ни за Ловерња да дође, али њега је доста теже играчки уклопити некако. Евентуално као трећи центар уместо Балше ал то не делује превише реално. Он и Тајрик као прве две опције (у случају да Рамбо оде) не делују превише компатибилно, остали би без претње споља с њима двојицом.
Monday at 18:591 day Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.Ekspresno skinut snimak sa mreza.
Monday at 19:391 day 16 minutes ago, uini said:@Segundo , razbio flajku o lice sterlingu ili nekom random liku?Sad vidim da sam se nezgodno izrazio.Strerling se pesnicio, a Carlic overio tog lika, pa ga gadjao tom razbijenom flasom nakon sto je pao.Da ne prepricavam, negde ce se vec pojaviti snimak.
Monday at 19:391 day 38 minutes ago, Segundo said:Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.Ekspresno skinut snimak sa mreza.Navodno su ove momke isprebijali
Monday at 20:251 day Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrong
Monday at 20:271 day Just now, Mindaugas Žukauskas said:Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrongOvako na snimku rekao bih 3:3, zapravo 2:2 jer Bonga i još jedan sa druge strane ne učestvuju nego smiruju. Pretpostavljam da jesu oni jer nije baš najčistiji snimak.Šta god da je nije dobro pred plejof a nije dobro ni po pitanju ostanaka i dovođenje igrača za narednu sezonu.
Monday at 20:281 day 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrongAko je tačno, onda Karlik nije ništa pogrešno uradio