5 hours ago5 hr Да л’ би нам данас поништили ову тројку Кецмана живо ме занима. Мени је увек деловало сумњиво да је успео за 0.6 да је избаци са те удаљености. Додуше доста је ту и до записничког стола и оног који пушта сат..Данас би то сецирали, гледали из сто углова.. Замисли поништиш овакав кош који се види једном за живота отприлике.
5 hours ago5 hr 22 minutes ago, johan nagel said:Да л’ би нам данас поништили ову тројку Кецмана живо ме занима. Мени је увек деловало сумњиво да је успео за 0.6 да је избаци са те удаљености. Додуше доста је ту и до записничког стола и оног који пушта сат..Данас би то сецирали, гледали из сто углова.. Замисли поништиш овакав кош који се види једном за живота отприлике.Ne bi ni bilo tog koša. Sudije bi zaustavile vreme da vide koliko je vremena ostalo, verovatno bi povećali na tipa 1.0, ali bi Cibosi imali vremena da postave odbranu.
1 hour ago1 hr Najjača slamka za hvatanje je bila da nije regularno jer su sa klupe utrčali igrači Cibone da slave. Zamišljam samo šta bi se desilo sudiji koji na promašaj Kecmana sa celog terena svira tehničku klupi Cibone ili po tehničku svakom od igrača koji su ušli...
1 hour ago1 hr da, to je aco teoretisaoimao je dule tezu da smo svu zarađenu sreću za tu sezonu ispucali u zagrebu, a ne u parizu