Jump to content
Kraljeva magija

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Kada igramo sledeću utakmicu?

Match

COL - PAR

ROUND 29, AdmiralBet ABA League, Season 2024/25

Sunday, 27.04.2025 17:00 CET

Venue: Arena Stožice

58 minutes ago, JPM said:

Perasović se od ovoga nikad nije oporavio.

Deluje da se ni mi nismo oporavili od ovoga. Koliko smo samo buzzer beater poraza imali od tog momenta u ovih petnaest godina? Sa druge strane premalo pobeda u neizvesnim završnicama.

Ima ovaj snimak, perasovic kako prati loptu pogledom dok leti bukvalno preko cele hale, Toša na konju, face za zapisničkim i iza, priceless

41 minutes ago, Facundo Orellana said:

Deluje da se ni mi nismo oporavili od ovoga. Koliko smo samo buzzer beater poraza imali od tog momenta u ovih petnaest godina? Sa druge strane premalo pobeda u neizvesnim završnicama.

naplaćeno nam je to u parizu

fantom

8 minutes ago, hooyadahoo said:

Ima ovaj snimak, perasovic kako prati loptu pogledom dok leti bukvalno preko cele hale, Toša na konju, face za zapisničkim i iza, priceless

Ima nas cigana četnici sever kojima zaigra brada od sreće svaki put kada vide ovo

Meni je najbolji snimak sa HRTa, Aca trica je bio stručni konsultant, popasli su trojku pa onda uživo u programu analizirali sve moguće načine na koji koš može da bude poništen.

Bio je i onaj klip gde si imao i Arenu i Košavu i HRT u jednom.

Ali ovaj je odličan, posebno lik u beloj košulji.

Još Žoc i Balša da potpišu i tu je osovina

Odlicno, vrlo bitan potpis. Jos braca Jones pod obavezno, za ostalo cemo videti

Trebalo bi da imamo opciju za sve za sledeću sezonu, ovaj potpis važi i za sezonu iza nje, a ako se dobro sećam još samo Poku ima ugovor za nju.

5 minutes ago, Lord Stef said:

Odlicno, vrlo bitan potpis. Jos braca Jones pod obavezno, za ostalo cemo videti

I Bonga brat

E da, i Bonga obavezno!

Godinama prizivam Klajburna, a kako se taj san nece ostvariti, prelazim na Sorkina

Klajburne, iz snova mi izlazi aman,

vreme je da me poseti Sorkin Roman

violina