16 hours ago16 hr MatchCOL - PARROUND 29, AdmiralBet ABA League, Season 2024/25Sunday, 27.04.2025 17:00 CETVenue: Arena Stožice
16 hours ago16 hr 58 minutes ago, JPM said:Perasović se od ovoga nikad nije oporavio.Deluje da se ni mi nismo oporavili od ovoga. Koliko smo samo buzzer beater poraza imali od tog momenta u ovih petnaest godina? Sa druge strane premalo pobeda u neizvesnim završnicama.
15 hours ago15 hr Ima ovaj snimak, perasovic kako prati loptu pogledom dok leti bukvalno preko cele hale, Toša na konju, face za zapisničkim i iza, priceless
15 hours ago15 hr 41 minutes ago, Facundo Orellana said:Deluje da se ni mi nismo oporavili od ovoga. Koliko smo samo buzzer beater poraza imali od tog momenta u ovih petnaest godina? Sa druge strane premalo pobeda u neizvesnim završnicama.naplaćeno nam je to u parizu
15 hours ago15 hr 8 minutes ago, hooyadahoo said:Ima ovaj snimak, perasovic kako prati loptu pogledom dok leti bukvalno preko cele hale, Toša na konju, face za zapisničkim i iza, pricelessIma nas cigana četnici sever kojima zaigra brada od sreće svaki put kada vide ovo
15 hours ago15 hr Meni je najbolji snimak sa HRTa, Aca trica je bio stručni konsultant, popasli su trojku pa onda uživo u programu analizirali sve moguće načine na koji koš može da bude poništen.
14 hours ago14 hr Bio je i onaj klip gde si imao i Arenu i Košavu i HRT u jednom.Ali ovaj je odličan, posebno lik u beloj košulji.
13 hours ago13 hr Popular Post produžili smo Sterlingahttps://x.com/Ostoja1945/status/1915782776365715605
12 hours ago12 hr Trebalo bi da imamo opciju za sve za sledeću sezonu, ovaj potpis važi i za sezonu iza nje, a ako se dobro sećam još samo Poku ima ugovor za nju.
12 hours ago12 hr 5 minutes ago, Lord Stef said:Odlicno, vrlo bitan potpis. Jos braca Jones pod obavezno, za ostalo cemo videtiI Bonga brat
11 hours ago11 hr E da, i Bonga obavezno!Godinama prizivam Klajburna, a kako se taj san nece ostvariti, prelazim na Sorkina