April 25Apr 25 MatchCOL - PARROUND 29, AdmiralBet ABA League, Season 2024/25Sunday, 27.04.2025 17:00 CETVenue: Arena Stožice
April 25Apr 25 58 minutes ago, JPM said:Perasović se od ovoga nikad nije oporavio.Deluje da se ni mi nismo oporavili od ovoga. Koliko smo samo buzzer beater poraza imali od tog momenta u ovih petnaest godina? Sa druge strane premalo pobeda u neizvesnim završnicama.
April 25Apr 25 Ima ovaj snimak, perasovic kako prati loptu pogledom dok leti bukvalno preko cele hale, Toša na konju, face za zapisničkim i iza, priceless
April 25Apr 25 41 minutes ago, Facundo Orellana said:Deluje da se ni mi nismo oporavili od ovoga. Koliko smo samo buzzer beater poraza imali od tog momenta u ovih petnaest godina? Sa druge strane premalo pobeda u neizvesnim završnicama.naplaćeno nam je to u parizu
April 25Apr 25 8 minutes ago, hooyadahoo said:Ima ovaj snimak, perasovic kako prati loptu pogledom dok leti bukvalno preko cele hale, Toša na konju, face za zapisničkim i iza, pricelessIma nas cigana četnici sever kojima zaigra brada od sreće svaki put kada vide ovo
April 25Apr 25 Meni je najbolji snimak sa HRTa, Aca trica je bio stručni konsultant, popasli su trojku pa onda uživo u programu analizirali sve moguće načine na koji koš može da bude poništen.
April 25Apr 25 Bio je i onaj klip gde si imao i Arenu i Košavu i HRT u jednom.Ali ovaj je odličan, posebno lik u beloj košulji.
April 25Apr 25 Popular Post produžili smo Sterlingahttps://x.com/Ostoja1945/status/1915782776365715605
April 25Apr 25 Trebalo bi da imamo opciju za sve za sledeću sezonu, ovaj potpis važi i za sezonu iza nje, a ako se dobro sećam još samo Poku ima ugovor za nju.
April 25Apr 25 5 minutes ago, Lord Stef said:Odlicno, vrlo bitan potpis. Jos braca Jones pod obavezno, za ostalo cemo videtiI Bonga brat
April 25Apr 25 E da, i Bonga obavezno!Godinama prizivam Klajburna, a kako se taj san nece ostvariti, prelazim na Sorkina