*edited by mod Posted June 27 Posted June 27 7 minutes ago, uini said: ja sam ga gledao malo u milvokiju davno i protiv zvezde jednu tekmu: dobar scorer ali ne znam kakav mu je karakter Ako dodje sigurno će u nekom trenutku biti proglašen za provokatora, lošeg čoveka, djubre ili prljavog igrača. It is given 2
booyaka Posted June 27 Posted June 27 Neće, evo Aleksa je primeran igrač, i Kaboklo, Ponjitka, PJ... Zavisi samo od njega. 1
uini Posted June 27 Posted June 27 (edited) 4 minutes ago, *edited by mod said: Ako dodje sigurno će u nekom trenutku biti proglašen za provokatora, lošeg čoveka, djubre ili prljavog igrača. It is given cekaj najpre da vidim kakva je situacija sa grbom fmpa, tj da li post ostaje na temi, posto mi je to hronoloski prioritet za patkometriju, pa mozemo onda i o ovome, posto je to ocigledno nivo za diskusiju ovde. kosarka 10% + patkometrija 90% = 100% sta nam rade cigosi od teme ( : Edited June 27 by uini 1 1
copkillah Posted June 27 Posted June 27 4 minutes ago, booyaka said: Neće, evo Aleksa je primeran igrač, i Kaboklo, Ponjitka, PJ... Zavisi samo od njega. ti baš i ne pratiš košarku, je l' da?
uini Posted June 27 Posted June 27 ..za one sa jeftinijim ulaznicama, pod "ali ne znam kakav mu je karakter" sam mislio na "when push comes to shove" situacije, jesil nindza ili mindza, srbo-narocki receno. 1
copkillah Posted June 27 Posted June 27 2 minutes ago, uini said: ..za one sa jeftinijim ulaznicama, pod "ali ne znam kakav mu je karakter" sam mislio na "when push comes to shove" situacije, jesil nindza ili mindza, srbo-narocki receno. U Partizanu se pod Duletom itekako vodilo računa o karakteru kao karakteru, pogotovo kada su stranci u pitanju, igrač nije mogao da bude dileja ili nestabilan. Mi smo nabaždareni na to kada se pomene reč "karakter".
*edited by mod Posted June 27 Posted June 27 (edited) 14 minutes ago, booyaka said: Neće, evo Aleksa je primeran igrač, i Kaboklo, Ponjitka, PJ... Zavisi samo od njega. Kasniš, Aleksa je odavno obeležen kao nekulturan, nepristojan, paljevina, svašta mu se priželjkivalo i pominjalo nakon one jedne partije protiv Zvezde. Koga ne mrzi ima sve još na forumu. Ali da zavisi dosta i od njega. Što bude bolje igrao veće su šanse da ispadne necovek. @uini pa medjusezona je, gde da nabijemo veći procenat košarke kada se ništa ozbiljno ni ne igra. Tako da vrtimo želje, čestitke i pozdrave sa transfer liste. Edited June 27 by *edited by mod 2
booyaka Posted June 27 Posted June 27 6 minutes ago, copkillah said: ti baš i ne pratiš košarku, je l' da? Je l' ne 3
uini Posted June 27 Posted June 27 1 minute ago, copkillah said: U Partizanu se pod Duletom itekako vodilo računa o karakteru kao karakteru, pogotovo kada su stranci u pitanju, igrač nije mogao da bude dileja ili nestabilan. Mi smo nabaždareni na to kada se pomene reč "karakter". nije edited by mod mislio na taj karakter (ocigledno) a ni ja (meni ocigledno); pricam o profi bball karakteru potencijalnog go-to scorera, ne znam da li ga gdin sterling ima, jer sam ga uvek gledao u haj-nehaj priliksma za njegov tim. inace je proper scorer.
MiddleClass Posted June 27 Posted June 27 Jel istina da je Naneli bio kancer za svlacionicu? @Vasilij Zajcev
Milošica Posted June 27 Posted June 27 (edited) 42 minutes ago, Kreator said: Mediji nas često povezuju ovih dana sa : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sterling_Brown_(basketball) Da li ga je gledao neko, valja li nečemu? Ja koliko znam, i on i Bonga su još u ponedeljak dogovoreni. Šta se čeka, ne znam. Prilično neozbiljno od nas ako smo dozvolili da se nešto iskomplikuje, jedino što mi pada na pamet je da im možda ugovor ističe 30. juna. I eventualno ako nam je iskočila neka bolja opcija u međuvremenu. Edited June 27 by Milošica
*edited by mod Posted June 27 Posted June 27 1 minute ago, MiddleClass said: Jel istina da je Naneli bio kancer za svlacionicu? @Vasilij Zajcev Valjda je bio Kaminski? 1
Milošica Posted June 27 Posted June 27 1 minute ago, MiddleClass said: Jel istina da je Naneli bio kancer za svlacionicu? @Vasilij Zajcev Kao to ne može preko PM 4
uini Posted June 27 Posted June 27 2 minutes ago, Milošica said: Ja koliko znam, i on i Bonga su još u ponedeljak dogovoreni. Šta se čeka, ne znam. Prilično neozbiljno od nas ako smo dozvolili da se nešto iskomplikuje, jedino što mi pada na pamet je da im možda ugovor ističe 30. juna. I eventualno ako je iskočila neka bolja opcija u međuvremenu. prelazni rok je ziva stvar = jedna od tachnijih floskula.
Milošica Posted June 27 Posted June 27 Just now, uini said: prelazni rok je ziva stvar = jedna od tachnijih floskula. "Izuzetak koji potvrđuje pravilo" 1
Recommended Posts