Monday at 18:444 days Lundberg u kontri tu ni saka bromazepama ne pomaze... a tu bi trebalo da je najjaci
Monday at 18:474 days Auuu kolko je gadan majk, sve je sjebo sto je mogao, sve, al nema veze igra i dalje
Monday at 18:474 days 1 minute ago, *edited by mod said:Ovo je možda top 3 najgore kontre ove sezone.Ono "haj ti" "neko mora" pod košem?Stvarno počinjemo (mi u komšiluku) da sumnjamo da namerno nećete da pobedite. Edited Monday at 18:474 days by Valk
Monday at 18:524 days 1 minute ago, Valk said:Ono "haj ti" "neko mora" pod košem?Stvarno počinjemo (mi u komšiluku) da sumnjamo da namerno nećete da pobedite.Nije isključeno, samo sto to podrazumeva i dve pobede u tri teske utakmice. Mislim svakako je lakše ako ne moraš da izbacis i Budućnost i vecitog parnjaka.Karlik i klizanja u zavrsnicama...
Monday at 19:024 days 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Mike nas kanali samo tako..14 minutes ago, ZokiAsov said:Auuu kolko je gadan majk, sve je sjebo sto je mogao, sve, al nema veze igra i daljeZašto je Bonga odsedeo skoro čitavo poluvreme?
Monday at 19:034 days 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Zašto je Bonga odsedeo skoro čitavo poluvreme?Ladio jaja
Monday at 19:184 days Mogli smo da pobedimo ispod 7 razlike, pa da ih opet porazom gurnemo na prvo mesto, nije ovo bilo puštanje, prosto smo grozomorni
Monday at 19:214 days 51 minutes ago, *edited by mod said:Znači crta se top 4 Budućnost, Mi, Dubai i Zvezda.Pod uslovom da uspemo da dobijemo 2 od zadnje 3 (Derbi i Mega kod kuce i Cedevita u gostima)mi trenutno izgledamo kao tim koji nece proci nijednu od preostale tri ekipe u polufinalu.
Monday at 19:234 days 1 minute ago, Nebojsa said:mi trenutno izgledamo kao tim koji nece proci nijednu od preostale tri ekipe u polufinalu.Sa današnjom igrom svakako ne bi.