Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

ala biju ovi plavi

• Replies 16k
  • Views 799k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Mala je razlika, koliko smo losi. Carlikova kreacija ne postoji, sto ubacimo u pozicionom napadu uglavnom na silu..

Poku glista niti minute. Garant je ladio jaja na treningu, cak je i dujan mrtvi dobio priliku

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Mala je razlika, koliko smo losi. Carlikova kreacija ne postoji, sto ubacimo u pozicionom napadu uglavnom na silu..

Toliko imamo energije da ću biti iznenađen ako im do kraja meča pridjemo na posed razlike

7 minutes ago, copkillah said:

ala biju ovi plavi

Standardna utakmica u morači… plavi biju, sivi se prave mrtvi

Pakao

grobosi skapirali da bokan lema koga stigne, uključujući i njih a ne samo glupe cigose.

oćel ovima neko da reče da su džaba uprli......ne mogu u EL

Edited by Ted

odoh sad.....obaveze zovu. posle ću da komentarišem našu pobedu u završnici lišenoj bilo kakve neizvesnosti

Prvi put igramo zonu i naravno izgledamo kao da je prvi put igramo..

Pratio sam dubioznu raspravu da li da zadržimo Nilikiticu

On da je pametan, sam bi otišao u Zvezdu. Dobro nama, njemu tri puta bolje.

brt ife munuo trojku

gospode

Znači crta se top 4 Budućnost, Mi, Dubai i Zvezda.

Pod uslovom da uspemo da dobijemo 2 od zadnje 3 (Derbi i Mega kod kuce i Cedevita u gostima)

E moj Poku, Tanaskovic ti uzima loptu sa glave,..

Koje faulove pravi elitni nba defanzivac