Monday at 17:514 days Mala je razlika, koliko smo losi. Carlikova kreacija ne postoji, sto ubacimo u pozicionom napadu uglavnom na silu..
Monday at 17:524 days Poku glista niti minute. Garant je ladio jaja na treningu, cak je i dujan mrtvi dobio priliku
Monday at 17:564 days 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Mala je razlika, koliko smo losi. Carlikova kreacija ne postoji, sto ubacimo u pozicionom napadu uglavnom na silu..Toliko imamo energije da ću biti iznenađen ako im do kraja meča pridjemo na posed razlike
Monday at 18:004 days 7 minutes ago, copkillah said:ala biju ovi plaviStandardna utakmica u morači… plavi biju, sivi se prave mrtvi
Monday at 18:044 days grobosi skapirali da bokan lema koga stigne, uključujući i njih a ne samo glupe cigose.
Monday at 18:064 days oćel ovima neko da reče da su džaba uprli......ne mogu u EL Edited Monday at 18:064 days by Ted
Monday at 18:094 days odoh sad.....obaveze zovu. posle ću da komentarišem našu pobedu u završnici lišenoj bilo kakve neizvesnosti
Monday at 18:184 days Pratio sam dubioznu raspravu da li da zadržimo Nilikiticu On da je pametan, sam bi otišao u Zvezdu. Dobro nama, njemu tri puta bolje.
Monday at 18:284 days Znači crta se top 4 Budućnost, Mi, Dubai i Zvezda.Pod uslovom da uspemo da dobijemo 2 od zadnje 3 (Derbi i Mega kod kuce i Cedevita u gostima)