Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

14 minutes ago, uini said:
velika zeljkova sramota, come to redstar ntilikinabro

bro, misliš li da ima života za nilikinu i aleksu u kkcz, bro?
22 minutes ago, Milošica said:
Al ozbiljno, da li biste zadržali Nilkinu?

Ja bih, sa nadom da će odigrati vise od 60% utakmica naredne sezone. Mislim da ima prostora da bude bolji, a i pre svega imamo neke druge igrače čija zamena je hitnija, a svakako nisam za to da se opet tumba ceo roster.
23 minutes ago, Milošica said:

Da, apsolutno.

Jedino bih Dujana precrtao sigurno.
Za ifu ne znam, imao je solidan početak sezone. Dobar je u odbrani, ali nije plej, Frenki je više plej od njega. Kada ga ide šut zahvalan je igrač.
Najlakše bih se rastao sa Dejvisom, pa onda sa Majkom.
Ostale zadržati ako je moguće.
kockice se sklapaju
Sportklub
No image preview

Žalgiris menja trenera, novi šef struke dolazi iz ACB lige

Problem je u tome što Italijan ima ugovor i za sledežu sezonu.
Ljigavi demagog

Scepan Scekic evropske kosarke
3 hours ago, Milošica said:

da. realno, propustio je pola sezone zbog nekakvih povreda, virusa. šta ja znam. jedno ako nije injury prone tip igrača. onda ne bih, ova jebena EL ne može da se izdrži sa takvim igračima, ako im je namenjena uloga nosilaca i bitnih igrača.

nedefinisan mi je utisak, najavljen je i predstavljan kao nekakva odrambena zver, a ispade da smo više u napadu videli od njega no u odbrani. ali pošto je igrao, pa nije, pa jeste, pa nije......ne može baš ni da se oceni, jer nije imao kontinuitet.

evidentno je da je potreban igrač koji bi mogao da nam donese to da sedanje Karlika na klupu radi odmora, nema efekat Armagedona i Biblijske propasti. recimo neko ko može 10 minuta do 15 da iznese.

najviše bih voleo da nekako dođemo u situaciju da kao tim osciliramo u granicama normalnog/očekivanog. mi smo ove sezone prvo bili najgori tim EL, onda smo ušli u seriju pa smo bili gotovo najbolji tim lige, pa smo sezonu priveli kraju opet kao jedan od najgorih timova lige. to nisu normalne oscilacije, to su strmopiči i nadnaravna ubrzanja. kao auto koji može da ide samo u prvoj i šestoj brzni. ništa druga, treća, četvrta, peta. ili si traktor ili ideš 220 km/h. tako ne mere da se stigne nikuda.

• Popular Post

39 minutes ago, Lezilebovich said:

Ono kad te je Dule vaspitavao fantom

21 hours ago, Milošica said:

Samo da pohvalim Pokemona. Šutevi nekad ulaze, nekad ne, ali posebno me raduje što se snalazi u timskoj odbrani sa kojom je imao problema na početku sezone.

Sledeći zadatak - da smanji bespotrebno fintiranje.

Ako u potpunosti izbaci fintiranje bar prvu polovinu sezone ima da pokida jer će u potpunosti da zbuni sve koji ga skautuju.

Vrijeme za teške teme. Turčinovanje Muse dva dana pre Novog Pazara. Bravo avangardo

18 hours ago, goofs said:

Ja bih, sa nadom da će odigrati vise od 60% utakmica naredne sezone. Mislim da ima prostora da bude bolji, a i pre svega imamo neke druge igrače čija zamena je hitnija, a svakako nisam za to da se opet tumba ceo roster.

Željko nema strpljenja, odlazi Frenk sigurno kao i Ife, Majk, Dujan, Dejvis a verovatno i Tajrik. To je što se odluka Partizana tiče. Pitanje je veliko da li će Karlik moći da se zadrži

Crno bela familija 🥰

2 hours ago, *edited by mod said:

Ako u potpunosti izbaci fintiranje bar prvu polovinu sezone ima da pokida jer će u potpunosti da zbuni sve koji ga skautuju.

Samo da ne zbuni i sebe..

Mislim da, zahvaljujući imbecilnoj odluci uprave od prošle godine da u godinu dana jedan tim sklopi a potom rastera, sad imamo jednu jedinu opcoju da ostanemo iole relevantni, a to je da bilo kog ko je pokazao ikakav voljni momenat pokušamo da zadržimo. Da probamo da se konsolidujemo i pokrpimo pa se sledeće sezone pali mašina.

U suprotnom zaista ne verujem da će iko ko ima bilo kakvu drugu ponudu želeti da igra kod nas dokle god nas Žoc trenira, a to deluje kao da može da se prolongira.

Novo je vreme, mladima puca patka za legende, pogotovo ako blede, jebešga tako je kako je.

• Author
43 minutes ago, ToniAdams said:

Crno bela familija 🥰

Ostaje nam rakun Bleki wub