April 11Apr 11 6 minutes ago, IgaBiva said:Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.Zato sto obojica treba da igraju za Kluz, ne za Zvezdu i Partizan
April 11Apr 11 3 hours ago, Milošica said:Samo da pohvalim Pokemona. Šutevi nekad ulaze, nekad ne, ali posebno me raduje što se snalazi u timskoj odbrani sa kojom je imao problema na početku sezone.Sledeći zadatak - da smanji bespotrebno fintiranje.Haha sledeca sezona se sama namece
April 11Apr 11 Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga1 hour ago, Ratamahatta said:Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razlogapriznaj šta si hteo da kažeššta hvali bongi, legit kkp kadar
April 11Apr 11 1 minute ago, Eleniko said:šta hvali bongi, legit kkp kadarNisi mogao veću pohvalu dati za KKP
April 11Apr 11 1 hour ago, Ratamahatta said:Dobric igra u Zvezdi iskljucivo jer je Srbinin. Isto vazi i za Mitrovica, kvalitetom ne pripadaju EL plejof kontenderima. Ne znam koji je kurac na spreman roster Dobric uopste i dovodjen, bolje da je Gidra imo vise minuta i prostora ove sezone, tacno je ispao kao onaj lik sto ne znas kako da ga uklopis kad treba da pravis rodjendanSlicno pocinje da vazi i za NedovicaDeda je nivo iznad i moze da bude legit role player svukuda u EL, spreman sam se pobijem sa strancima na Prodigziju u odbranu ove tvrdnje i da mi krene suza na Jericho Teo je druid/Splinter iz Nindza Kornjaci, Lazic je Silver Testelone iz Rokija 4/5. Petrus je ofanzivno za klasu bolji od oba centra koje je Olimpijakos zadrzao, i on moze da bira gde da ode, skoro svugde bi ga mati uzela za zetaKalenic je malo skurco s godinama, alli isto bi ga svako uzo za starog svata. Verovatno bi i bolji bio kad bi igrao oko 15-20 minutaKod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razlogaSalter preko puta.
April 11Apr 11 2 minutes ago, Milošica said:Nisi mogao veću pohvalu dati za KKP to je najbolje što sam mogao, da smo imali takvu četvorku umesto ovih saću piškim neću piškim bili bi u top 6 sada
April 11Apr 11 1 hour ago, IgaBiva said:Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.Može al ako nam daju i Jaga za Ljumberga
April 11Apr 11 2 hours ago, garmonbozia said:postao bi zver isto kao nilikinamjauvelika zeljkova sramota, come to redstar ntilikinabro
April 11Apr 11 11 minutes ago, ToniAdams said:Može al ako nam daju i Jaga za Ljumbergaapsolutno, plus doplacujemo u chipsyju koliko treba
April 11Apr 11 1 minute ago, Milošica said:Al ozbiljno, da li biste zadržali Nilkinu?Ovako kad pitaš zvuči kao neki lek za alergiju
April 11Apr 11 Just now, Milošica said:Al ozbiljno, da li biste zadržali Nilkinu?ja bih, u zvezdi; dozivotni ugovor sa prelazom na trenera-igraca a onda trenera-predsednika srbije; posalje kosovo i hrvacku na orbana, zauzmemo segedin, zrtvujemo sombor da predamo kosovu, svi srecni osim madjara koji moraju da priznaju ante pavelica za novog isusa.
April 11Apr 11 2 minutes ago, Ratamahatta said:Ovako kad pitaš zvuči kao neki lek za alergijuJa ga koristim za anksioznost.