Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

6 minutes ago, IgaBiva said:
Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.

Zato sto obojica treba da igraju za Kluz, ne za Zvezdu i Partizan

3 hours ago, Milošica said:
Samo da pohvalim Pokemona. Šutevi nekad ulaze, nekad ne, ali posebno me raduje što se snalazi u timskoj odbrani sa kojom je imao problema na početku sezone.
Sledeći zadatak - da smanji bespotrebno fintiranje.

Haha sledeca sezona se sama namece

Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga
1 hour ago, Ratamahatta said:

Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga

priznaj šta si hteo da kažeš
šta hvali bongi, legit kkp kadar
1 minute ago, Eleniko said:

šta hvali bongi, legit kkp kadar

Nisi mogao veću pohvalu dati za KKP rolleyes

1 hour ago, Ratamahatta said:
Dobric igra u Zvezdi iskljucivo jer je Srbinin. Isto vazi i za Mitrovica, kvalitetom ne pripadaju EL plejof kontenderima. Ne znam koji je kurac na spreman roster Dobric uopste i dovodjen, bolje da je Gidra imo vise minuta i prostora ove sezone, tacno je ispao kao onaj lik sto ne znas kako da ga uklopis kad treba da pravis rodjendan

Slicno pocinje da vazi i za Nedovica

Deda je nivo iznad i moze da bude legit role player svukuda u EL, spreman sam se pobijem sa strancima na Prodigziju u odbranu ove tvrdnje i da mi krene suza na Jericho

Teo je druid/Splinter iz Nindza Kornjaci, Lazic je Silver Testelone iz Rokija 4/5.

Petrus je ofanzivno za klasu bolji od oba centra koje je Olimpijakos zadrzao, i on moze da bira gde da ode, skoro svugde bi ga mati uzela za zeta

Kalenic je malo skurco s godinama, alli isto bi ga svako uzo za starog svata. Verovatno bi i bolji bio kad bi igrao oko 15-20 minuta

8SGFewG.gif
Salter preko puta.
s_p
2 minutes ago, Milošica said:
Nisi mogao veću pohvalu dati za KKP rolleyes

to je najbolje što sam mogao, da smo imali takvu četvorku umesto ovih saću piškim neću piškim bili bi u top 6 sada
1 hour ago, IgaBiva said:
Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.

Može al ako nam daju i Jaga za Ljumberga

2 hours ago, garmonbozia said:
postao bi zver isto kao nilikina
mjau

velika zeljkova sramota, come to redstar ntilikinabro
11 minutes ago, ToniAdams said:
Može al ako nam daju i Jaga za Ljumberga

apsolutno, plus doplacujemo u chipsyju koliko treba
Javite Ostoji i Ćoksiju da je dogovoreno
Al ozbiljno, da li biste zadržali Nilkinu?
1 minute ago, Milošica said:

Ovako kad pitaš zvuči kao neki lek za alergiju
Just now, Milošica said:

ja bih, u zvezdi; dozivotni ugovor sa prelazom na trenera-igraca a onda trenera-predsednika srbije; posalje kosovo i hrvacku na orbana, zauzmemo segedin, zrtvujemo sombor da predamo kosovu, svi srecni osim madjara koji moraju da priznaju ante pavelica za novog isusa.
2 minutes ago, Ratamahatta said:
Ovako kad pitaš zvuči kao neki lek za alergiju

Ja ga koristim za anksioznost.

Just now, Milošica said:
Ja ga koristim za anksioznost.

therapy-player.