Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

6 minutes ago, IgaBiva said:
Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.

Zato sto obojica treba da igraju za Kluz, ne za Zvezdu i Partizan

• Replies 16k
  • Views 799.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

3 hours ago, Milošica said:
Samo da pohvalim Pokemona. Šutevi nekad ulaze, nekad ne, ali posebno me raduje što se snalazi u timskoj odbrani sa kojom je imao problema na početku sezone.
Sledeći zadatak - da smanji bespotrebno fintiranje.

Haha sledeca sezona se sama namece

Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga
1 hour ago, Ratamahatta said:

Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga

priznaj šta si hteo da kažeš
šta hvali bongi, legit kkp kadar
1 minute ago, Eleniko said:

šta hvali bongi, legit kkp kadar

Nisi mogao veću pohvalu dati za KKP rolleyes

1 hour ago, Ratamahatta said:
Dobric igra u Zvezdi iskljucivo jer je Srbinin. Isto vazi i za Mitrovica, kvalitetom ne pripadaju EL plejof kontenderima. Ne znam koji je kurac na spreman roster Dobric uopste i dovodjen, bolje da je Gidra imo vise minuta i prostora ove sezone, tacno je ispao kao onaj lik sto ne znas kako da ga uklopis kad treba da pravis rodjendan

Slicno pocinje da vazi i za Nedovica

Deda je nivo iznad i moze da bude legit role player svukuda u EL, spreman sam se pobijem sa strancima na Prodigziju u odbranu ove tvrdnje i da mi krene suza na Jericho

Teo je druid/Splinter iz Nindza Kornjaci, Lazic je Silver Testelone iz Rokija 4/5.

Petrus je ofanzivno za klasu bolji od oba centra koje je Olimpijakos zadrzao, i on moze da bira gde da ode, skoro svugde bi ga mati uzela za zeta

Kalenic je malo skurco s godinama, alli isto bi ga svako uzo za starog svata. Verovatno bi i bolji bio kad bi igrao oko 15-20 minuta

8SGFewG.gif
Salter preko puta.
s_p
2 minutes ago, Milošica said:
Nisi mogao veću pohvalu dati za KKP rolleyes

to je najbolje što sam mogao, da smo imali takvu četvorku umesto ovih saću piškim neću piškim bili bi u top 6 sada
1 hour ago, IgaBiva said:
Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.

Može al ako nam daju i Jaga za Ljumberga

2 hours ago, garmonbozia said:
postao bi zver isto kao nilikina
mjau

velika zeljkova sramota, come to redstar ntilikinabro
11 minutes ago, ToniAdams said:
Može al ako nam daju i Jaga za Ljumberga

apsolutno, plus doplacujemo u chipsyju koliko treba
Javite Ostoji i Ćoksiju da je dogovoreno
Al ozbiljno, da li biste zadržali Nilkinu?
1 minute ago, Milošica said:

Ovako kad pitaš zvuči kao neki lek za alergiju
Just now, Milošica said:

ja bih, u zvezdi; dozivotni ugovor sa prelazom na trenera-igraca a onda trenera-predsednika srbije; posalje kosovo i hrvacku na orbana, zauzmemo segedin, zrtvujemo sombor da predamo kosovu, svi srecni osim madjara koji moraju da priznaju ante pavelica za novog isusa.
2 minutes ago, Ratamahatta said:
Ovako kad pitaš zvuči kao neki lek za alergiju

Ja ga koristim za anksioznost.

Just now, Milošica said:
Ja ga koristim za anksioznost.

therapy-player.