April 11Apr 11 9 hours ago, MeanM@ said:Pa da, i Voja Stojakovic je davne 98/99 delio neki gratis čipsić kad su nas nakantavali redom svi. Sem Fenera. Njih smo mi nakantali u Pioniru. Uz čipsić. Mali :)ne znam da li je ovaj vizuelni tvit istinit ali ako jeste, da ide ostoja malo do zatvora kad se stvore pravno-drzavni uslovi(1) Stonexman™🚴♂️ on X: "AHAHAHAHAHAHA #Arena @PartizanBC https://t.co/vsWZfDdnPJ" / X
April 11Apr 11 31 minutes ago, uini said:ne znam da li je ovaj vizuelni tvit istinit ali ako jeste, da ide ostoja malo do zatvora kad se stvore pravno-drzavni uslovi(1) Stonexman™🚴♂️ on X: "AHAHAHAHAHAHA #Arena @PartizanBC https://t.co/vsWZfDdnPJ" / Xprejakonas barem čo nikad nije probao da ubije sporo i bolno
April 11Apr 11 10 hours ago, garmonbozia said:Jok. Dabogda umro srpski fudbal i FKP sa njime.Plus milionMogu da zamislim situaciju u kojoj FKP ili reprezentacija igraju polufinale ili finale nekog takmicenja (nece se nikada desiti ali eto, diskusije radi) a KKP istovremeno igra npr. protiv Krke. Ne bih ni hiljaditi deo sekunde razmisljao sta bih gledao.
April 11Apr 11 13 minutes ago, Eleniko said:nas barem čo nikad nije probao da ubije sporo i bolnokako nije, dao trogodišnji ugovor Dobriću
April 11Apr 11 Samo da pohvalim Pokemona. Šutevi nekad ulaze, nekad ne, ali posebno me raduje što se snalazi u timskoj odbrani sa kojom je imao problema na početku sezone.Sledeći zadatak - da smanji bespotrebno fintiranje. Edited April 11Apr 11 by Milošica
April 11Apr 11 1 hour ago, garmonbozia said:kako nije, dao trogodišnji ugovor Dobrićuja bi dobrica doveo u partizan na keca - sjajan timski igrac koga brat grk ove sezone (psiholoski) unistava kao zeljko svu nasu decu u poslednje cetiri godine.
April 11Apr 11 1 hour ago, Nebojsa said:ja bi dobrica doveo u partizan na keca - sjajan timski igrac koga brat grk ove sezone (psiholoski) unistava kao zeljko svu nasu decu u poslednje cetiri godine.brte da li mozes da zamislis sta bi mu robia radio kada ga nezni suptilni i psihicki zdrav grk ovako jebepa usi mu ne bi ostale na glavi
April 11Apr 11 Za Dobrića ne znam, ali znam da bi Kalina trčao kod Željka da ovaj nije u KKP.Čak je i sudije na prošlom derbiju zezao da ih je Željko jebo
April 11Apr 11 Dobric igra u Zvezdi iskljucivo jer je Srbinin. Isto vazi i za Mitrovica, kvalitetom ne pripadaju EL plejof kontenderima. Ne znam koji je kurac na spreman roster Dobric uopste i dovodjen, bolje da je Gidra imo vise minuta i prostora ove sezone, tacno je ispao kao onaj lik sto ne znas kako da ga uklopis kad treba da pravis rodjendanSlicno pocinje da vazi i za NedovicaDeda je nivo iznad i moze da bude legit role player svukuda u EL, spreman sam se pobijem sa strancima na Prodigziju u odbranu ove tvrdnje i da mi krene suza na Jericho Teo je druid/Splinter iz Nindza Kornjaci, Lazic je Silver Testelone iz Rokija 4/5. Petrus je ofanzivno za klasu bolji od oba centra koje je Olimpijakos zadrzao, i on moze da bira gde da ode, skoro svugde bi ga mati uzela za zetaKalenic je malo skurco s godinama, alli isto bi ga svako uzo za starog svata. Verovatno bi i bolji bio kad bi igrao oko 15-20 minutaKod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga
April 11Apr 11 @Ratamahatta Promašio si topik, kritikovanje Zvezdinog rostera je kod nas. Edited April 11Apr 11 by Valk