Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

mogao bi da da zozovaču Difali kad je već tu
10 hours ago, garmonbozia said:
Jok. Dabogda umro srpski fudbal i FKP sa njime.

Plus milion

Mogu da zamislim situaciju u kojoj FKP ili reprezentacija igraju polufinale ili finale nekog takmicenja (nece se nikada desiti ali eto, diskusije radi) a KKP istovremeno igra npr. protiv Krke. Ne bih ni hiljaditi deo sekunde razmisljao sta bih gledao.
13 minutes ago, Eleniko said:
nas barem čo nikad nije probao da ubije sporo i bolno

kako nije, dao trogodišnji ugovor Dobriću
covid19
istina
Samo da pohvalim Pokemona. Šutevi nekad ulaze, nekad ne, ali posebno me raduje što se snalazi u timskoj odbrani sa kojom je imao problema na početku sezone.
Sledeći zadatak - da smanji bespotrebno fintiranje.

Edited by Milošica

1 hour ago, garmonbozia said:
kako nije, dao trogodišnji ugovor Dobriću
covid19

ja bi dobrica doveo u partizan na keca - sjajan timski igrac koga brat grk ove sezone (psiholoski) unistava kao zeljko svu nasu decu u poslednje cetiri godine.

1 hour ago, Nebojsa said:
ja bi dobrica doveo u partizan na keca - sjajan timski igrac koga brat grk ove sezone (psiholoski) unistava kao zeljko svu nasu decu u poslednje cetiri godine.

brte da li mozes da zamislis sta bi mu robia radio kada ga nezni suptilni i psihicki zdrav grk ovako jebe
pa usi mu ne bi ostale na glavi
postao bi zver isto kao nilikina
mjau
Za Dobrića ne znam, ali znam da bi Kalina trčao kod Željka da ovaj nije u KKP.
Čak je i sudije na prošlom derbiju zezao da ih je Željko jebo fantom
U suštini još plej i petica i pali se mašina fantom
Dobric igra u Zvezdi iskljucivo jer je Srbinin. Isto vazi i za Mitrovica, kvalitetom ne pripadaju EL plejof kontenderima. Ne znam koji je kurac na spreman roster Dobric uopste i dovodjen, bolje da je Gidra imo vise minuta i prostora ove sezone, tacno je ispao kao onaj lik sto ne znas kako da ga uklopis kad treba da pravis rodjendan

Slicno pocinje da vazi i za Nedovica

Deda je nivo iznad i moze da bude legit role player svukuda u EL, spreman sam se pobijem sa strancima na Prodigziju u odbranu ove tvrdnje i da mi krene suza na Jericho

Teo je druid/Splinter iz Nindza Kornjaci, Lazic je Silver Testelone iz Rokija 4/5.

Petrus je ofanzivno za klasu bolji od oba centra koje je Olimpijakos zadrzao, i on moze da bira gde da ode, skoro svugde bi ga mati uzela za zeta

Kalenic je malo skurco s godinama, alli isto bi ga svako uzo za starog svata. Verovatno bi i bolji bio kad bi igrao oko 15-20 minuta

Kod vas jedino Marinkovic mozda pripada kvalitetom, svi ostali su takodje u KKP prevashodno iz identitetskih razloga
Stvarno ne znam zasto toliko napadate Mitrovica. Menjao bih ga za Balsu na keca.
Promašio si topik, kritikovanje Zvezdinog rostera je kod nas.

Edited by Valk