Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

7 minutes ago, *edited by mod said:
Generalno se prelomilo kada je Dejvis uzeo čistu loptu a sudije svirale faul nad Musom. Posle toga trojka pa izgubljena lopta na pola terena i to je bilo to.

A recimo 1 TO, pa neka zamena, pa neka akcija...? Nešto u pičku materinu, posle 30 istih sranja koje smo gledali. Kojih trideset, jebote, vredelo bi prebrojati...počelo je još od Eurokupa i Bursaspora
Opusteno, sve je to deo plana. Prvo smo ih nadigrali da im pokazemo ko je tatko, pa smo ih pustili da pobede da zajebemo Zvezdu. Calculated loss, stob se reklo.
36 minutes ago, April said:
Šta bih dao za statistiku Frenka Nikitice

13:26 min 3 poena, šut za 2 1/4 za 3 0/3, slobodna bacanja 1/2. ima 2 skoka, 3 asista, 1 izgubljenu - sve u svemu začin c pir + 1

Edited by Kreator

Ovo je bila nebitna tekma, većinu viđenog smo već znali. Za ABA plejof neophodno je da Tajrik bude zdrav i da se jedan od Ife/Dujan bekova revitalizuje.
realno, EL je završena, rezultatski je bila neuspešna. nije morala da bude, sjebali su nas porazi koji su u kategoriji nedozvoljenih u izjednačenoj ligi, Virtus, Asvel i Zvezda kući. plus smo se ukanalili na samom početku sa jezivim startom, pa smo si nabili pritisak preko svake mere. pritisak koji ovaj tim ne može da izdrži, jer smo počeli prerano da igramo do or die tekme. neke smo podobijali, u procesu se iscrpeli i na kraju smo izgledali kao krpe.
ja se negde nadam da je stručni štab već napravio plan za letnji raspust, ovo doba koje pominjem kad mi navijači možemo da danemo dušom. plan kako da sledeća EL sezona ne izgleda kao prethodne dve.
što se tiče abe, nadam se da će manja gustina tekmi i više treninga doneti ono što treba, i da će igrači da zapnu za taj trofej, da ne bude sezona totalni krah.

Edited by Ted

Blago tebi Tede, voleo bih da imam taj tvoj zen, umesto što prizivam prolaps rektuma onim nakotima što su svirali petu Dejvisu umesto tehničku Musi.
Možda sutra, aj.
kakve veze ima i da su mu svirali isključujuću posle osam sekundi tekme. nebitne tekme. prilike su propuštene ranije, kao što rekoh. kakav Real ima položaj kada se govori o suđenju, pa to je opšte poznata činejnica i sa tim mora da se računa. a ne da se iznanađujemo kao da je prvi put viđeno.
ja mislim da je dobro što nam idu tri vezane ozbiljne tekme, mnogo bolje nego da imamo tri neka bezvezna protivnika, tipa Cibona, Krka, Mornar. dobro je da se ostane u naponu i tenziji, da se pobedama podigne raspoloženje i samopouzdanje i da se u završnicu uđe spreman.
Pa kako prvo nebitno, a onda je dobro da se ostane u naponu i tenziji, da se pobedama podigne raspoloženje i samopouzdanje? Šta je bolje za to nego pobeda nad madridskim štakorima?
Tu su plave oči Edina Avdića na Areni 1 Premium da sve rane zaleče.

pa nije ovo poraz koji će da ubije ekipu. takav je bio npr. poraz od Efesa, gde smo se baš obrukali, onako za medalju. ovo je bila sasvim dobro odigrana tekma sa već klasičnim "vodimo deset razlike tri-četiri minuta pred kraj, spašavaj se ko može" završetkom. ekipa je još jednom pokazala da može da igra ravnopravno sa najboljim EL protivnicima, ali da ima hroničan problem da završi posao. sve što im se desilo nije im se desilo prvi, nego sto i prvi put, pa nema nikakvog šoka i posledica.

Budućnost i Cedevita u taman za naredne protivnike, daleko od EL nivoa, ali nisu mačiji kašalj. i derbi naravno, gde ne treba valjda neki poseban motiv. prvi derbi u sezoni smo dobili u baš nezgodnom trenutku i to u gostima. što ga ne bi dobili sada, kući

Edited by Ted

12 minutes ago, Ted said:
kakve veze ima i da su mu svirali isključujuću posle osam sekundi tekme. nebitne tekme. prilike su propuštene ranije, kao što rekoh. kakav Real ima položaj kada se govori o suđenju, pa to je opšte poznata činejnica i sa tim mora da se računa. a ne da se iznanađujemo kao da je prvi put viđeno.
ja mislim da je dobro što nam idu tri vezane ozbiljne tekme, mnogo bolje nego da imamo tri neka bezvezna protivnika, tipa Cibona, Krka, Mornar. dobro je da se ostane u naponu i tenziji, da se pobedama podigne raspoloženje i samopouzdanje i da se u završnicu uđe spreman.

Sledećih 100 utakmica sa Realom su bitne. Bez obzira na okolnosti

Ako je ostalo u partizanu bar malo partizanstine, treba da nam je svaka sledeća utakmica sa Realom kao poslednja.

I da po mogućnosti neko izlomi ruke ljulju i dok bude jaukao da mu bongica stavi jaja u usta
1 minute ago, hooyadahoo said:
Sledećih 100 utakmica sa Realom su bitne. Bez obzira na okolnosti

jesu, navijačima iz nekih navijačkih razloga
ali ne igraju navijači nago igrači......a njima se jebe šta je bilo pre tri godine, plus što gotovo niko od ovih i nije bio tu pre tri godine. osim Željka jelte, koji je ozbiljan trener i sigurno se ne motiviše na način na koji to radi tribina i navijači
da bilo koga od naših igrača pozove Real preko leta, otišli bi tamo drage volje

Edited by Ted

Jebeni Real ce tuci u plejofu koga god

Pricao sam jos zimus kad su bili na 5-8 da je samo pitanje vremena kad ce poceti ono njino

Sve najgore njima i Panatinaikosu, volo bi da EL uzme ili Monako ili Efes
Treba navijati za Šortsa, Lučića, Herberta, Šarasa i Nikolu Kalinića. Pa vi tu izaberite.