Kreator Posted June 26 Posted June 26 3 hours ago, MiddleClass said: Epilog: Fiba presudila da je igrac slobodan Kako možeš da znaš unapred presudu koja još nije donešena?
goofs Posted June 26 Posted June 26 Madar je otišao iz kluba zbog Miškove gramzivosti, ni zbog čega drugog. Dobio je više nego dovoljno prostora u igri da uznapreduje i imao bi ga i da je ostao ovu sezonu. 2
MiddleClass Posted June 26 Posted June 26 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Jel jeste? Ne vidim potrebu da se igrači ovako drkaju, samo sebi uništavamo reputaciju.. +blamiranje. A koje vajde imaš sve i da presude u tvoju korist.. Ma jok, ali predvidjam da ce biti tako 1
Shaq Posted June 26 Posted June 26 32 minutes ago, goofs said: Madar je otišao iz kluba zbog Miškove gramzivosti, ni zbog čega drugog. Dobio je više nego dovoljno prostora u igri da uznapreduje i imao bi ga i da je ostao ovu sezonu. koje miskove gramzivosti, trazili su simbolicno povecanje, deseti deo panterove plate.. al se tu zoki zajunio u fazoni, mi te rodili a ti bi da mi izvoljevas tu necu frikom sladoled ocu king.. madarovo povecanje nije bilo ni 100k na godisdnjem nivou, dok je recimo jagu ponudjeno 600k sa proslogodisnjih 300k.. a rusi mu nude milku po sezoni.. 1 3
uini Posted June 26 Posted June 26 2 hours ago, booyaka said: Nije, to je nadimak, kao Čoki. nije, jer se razlikuju cinjenice od pretpostavke ali nebitno, kontam da ce @Valkyrie da zavede prekopotreban red, samo ne znam zasto se partizanovci raduju, otprilike troje-cetvoro (mogu da imenujem, ako je neophodno), umeju da diskutuju o basketsportsu, ostali lepe mimove i ostalo. 1
ToniAdams Posted June 26 Posted June 26 6 hours ago, Valkyrie said: Elem, ja sam samo jedna od super Dovde sam čitao dalje nisam 1
lord_s Posted June 26 Posted June 26 14 minutes ago, uini said: nije, jer se razlikuju cinjenice od pretpostavke ali nebitno, kontam da ce @Valkyrie da zavede prekopotreban red, samo ne znam zasto se partizanovci raduju, otprilike troje-cetvoro (mogu da imenujem, ako je neophodno), umeju da diskutuju o basketsportsu, ostali lepe mimove i ostalo. Nije se forum cestito ni oporavio ti bi vec da pravis spiskove :( 1
Heaviside Posted June 26 Posted June 26 Želimir svetac, vređaju se treća lica zbog njegovog real life nadimka koji nikakve veze nema sa bilo kakvim širim kontekstom 3 1
Jimmy Kowalski Posted June 26 Posted June 26 https://meridiansport.rs/kosarka/partizan-je-tradicija-nakic-blizu-dogovora-sa-crno-belima/ Biljana nema obicaj da objavljuje neproverene stvari, pa racunam da je tacno. Vec sam ga ranije prizivao kao zamenu za Trifu, tako da sam zadovoljan ako potpise.. 1
hooyadahoo Posted June 26 Posted June 26 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: https://meridiansport.rs/kosarka/partizan-je-tradicija-nakic-blizu-dogovora-sa-crno-belima/ Biljana nema obicaj da objavljuje neproverene stvari, pa racunam da je tacno. Vec sam ga ranije prizivao kao zamenu za Trifu, tako da sam zadovoljan ako potpise.. Nakić, Koprivica, Zoc. Zvuči poznato.
Vasilij Zajcev Posted June 26 Posted June 26 Od tih naslednikatm od Nakića očekujem najviše, Tristan, Kopriva, Trifa, ranije Pecarski, baš tankosava s talentom. Ovaj mali Danilović kida za sada, moj sin je igrao više puta protiv njega, ali je uvek taj prelazak iz juniorske u seniorsku košarku veliki rizik..
kud u maglu Simoviću Posted June 26 Posted June 26 (edited) nekić menja tristana na mestu realovog prospekta šalu na stranu, naravno da bi voleo da prođe al mi je uzorak u ovih par utakmica što sam ga gledao premali što kaže dule, ako je ruža, procvetaće Edited June 26 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts